Gość kufir Opublikowano 16 lutego 2011 Opublikowano 16 lutego 2011 Kabal w końcu będzie w grze? Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 17 lutego 2011 Opublikowano 17 lutego 2011 Ja od razu nastawiony jestem na gre jedna postacia, ktora zawsze gralem. Nie interesuje mnie ogrywanie wszystkich postaci (chyba ze bedzie konieczne do odblokowania jakichs dupereli w grze) i nie chce grac np. Sindel machajaca wlosami. Mlodziez od razu rzuci sie na Kratosa, sporo osob na Scorpiona o Sub Zero. Nie wierze,by wszystkie postaci byly wybierane w zblizonym chociazby stopniu. Ale, pozyjemy, zobaczymy. Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 17 lutego 2011 Opublikowano 17 lutego 2011 Jeżeli zaopatrzę się w grę, to chyba prezentowany Noob Saibot będzie moim ulubieńcem. Posługiwanie się mrocznym cieniem jest w dechę Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 17 lutego 2011 Opublikowano 17 lutego 2011 Szczerze mówiąc to do sprawdzenia Kratosa jakoś mnie nie ciągnie. To znaczy fajnie, że będzie na pewno obadam ale za bardzo stęskniłem się postaciami z MK a Kratosem niedawno grałem heh. Po odpaleniu gry jak dzikus będę po 5 minut sprawdzał każdego ;p. Jestem ciekaw kogo, ile i za jaką cenę powrzucają w dlc. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 17 lutego 2011 Opublikowano 17 lutego 2011 Już się nie mogę doczekać tworzenia własnych juggli i gwarantów, no coś pięknego! Cytuj
Gość kufir Opublikowano 17 lutego 2011 Opublikowano 17 lutego 2011 http://www.ps3site.pl/lista-bohaterow-z-nowego-mortal-kombat/64281/ No i gdzie ten Kabal ? Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 17 lutego 2011 Opublikowano 17 lutego 2011 http://www.ps3site.pl/lista-bohaterow-z-nowego-mortal-kombat/64281/ No i gdzie ten Kabal ? W krainie zwanej DLC. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 17 lutego 2011 Opublikowano 17 lutego 2011 http://www.ps3site.pl/lista-bohaterow-z-nowego-mortal-kombat/64281/ No i gdzie ten Kabal ? W krainie zwanej DLC. Niekoniecznie, na tej liście jest 22 zawodników + 2 pod spodem newsa czyli razem 24. A w pełnej wersji ma być 26 tylko nie wiem czy + Kratos czy Kratos już wchodzi w liczbę 26. Tak czy siak zostaje miejsce jeszcze na dwóch lub jednego fightera. A przypominam newsa: http://stacjakultura.pl/6,27,16992,Zawodnicy_w_grze_Mortal_Kombat,artykul.html Czyli możliwe, że się załapie do podstawki ;]. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 19 lutego 2011 Opublikowano 19 lutego 2011 Kolejny, nowy trailer Liu Kanga: http://www.gametrailers.com/video/liu-kang-mortal-kombat/710703 Liu Kang Combo Trailer Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 19 lutego 2011 Opublikowano 19 lutego 2011 Niektóre akcje są bardzo fajne na tym filmiku, szczególnie tagowe Jedynie co to X-ray Liu Kanga mógłby być lepszy, drugi cios powinien iść w klatę Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 19 lutego 2011 Opublikowano 19 lutego 2011 Wspaniały dźwięk przy nawalaniu w Cyraxa Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 To szykuj się na wirtualne manto panie Blue hehe. A tak serio to oby nie było żadnych problemów z grą w sieci. Oby wszystko elegancko chodziło co chyba w bijatyce jest dość trudne. A jeszcze z innej beczki, jestem ciekaw jakie trofea powymyślają. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 achh przypominaja mi sie lata kiedy mortala dwojke przynioslem do domy bodajze na 14dyskietkach i mialem problemy zeby odpalic. trza bylo kombinowac coz z w dosie z pamiecia ale juz sam nie pamietam:) ale kiedy odpalilem ta gre...miod...pamietam wakacje w najwieksze upaly rypalo sie w mortala a wieczorem podchody czy inne (pipi). na drugi dzien plaza a wracajac z tramwaju partyjka mortala i ojciec wpieniajacy sie na zakup nowej klawiatury...mam nadzieje ze przy nowym MK wroci ten feeling;) swoja droga kiedy jest ta premiera bo jakos na poczatku maja odwiedza mnie przyjaciel z ktorym wlasnie namietnie katowalismy pierwsze MK! Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 Skończyłem się bawić Mortalem na MK Trilogy (the best !).Potem jak nauczyłem się robić Juggle w Tekkenie to już poszło : Soule, DOA, VF 4 i Street alpha 3.No i o Mortalu zapomniałem.Teraz jaram się znowu.Myślicie że będzie dało się w to pograć skilowo w versusie ? I nie na zasadzie 3 mocarne gwaranty na krzyż, uppercut i jeden rzut ? Jak system będzie trzymał poziom przynajmniej SF4 to fajnie. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 (edytowane) achh przypominaja mi sie lata kiedy mortala dwojke przynioslem do domy bodajze na 14dyskietkach i mialem problemy zeby odpalic. trza bylo kombinowac coz z w dosie z pamiecia ale juz sam nie pamietam:) ale kiedy odpalilem ta gre...miod...pamietam wakacje w najwieksze upaly rypalo sie w mortala a wieczorem podchody czy inne (pipi). na drugi dzien plaza a wracajac z tramwaju partyjka mortala i ojciec wpieniajacy sie na zakup nowej klawiatury...mam nadzieje ze przy nowym MK wroci ten feeling;) swoja droga kiedy jest ta premiera bo jakos na poczatku maja odwiedza mnie przyjaciel z ktorym wlasnie namietnie katowalismy pierwsze MK! 19 kwietnia premiera. Każdemu wracają wspomnienia hehe. Edytowane 20 lutego 2011 przez SłupekPL Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 Pieknie Slupczasty:) wspomnienia wracaja niczym Czar Par. Ta gra + Duke i byc moze odswiezy mi sie fun z grania bo ostatnio cos slabo z nim;) Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 http://www.muve.pl/playstation-3/bijatyki/mortal-kombat-kollector-s-edition-ps3/856 Jest No i mam problem, czy jednak kolekcjonerki nie łyknąć. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 W Ultimie też się pojawił - ta sama cena. Ale z tego co pamiętam to jeszcze jedna EK miała być bodajże z arcade stickiem. Szczerze mówiąc spodziewałem się więcej fantów, że będą dorzucali choćby dlc z fatality itd. A tu tylko avatar do Xboxa i dodatkowy strój. A gdzie klasyczne postacie i fatale? Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 A gdzie klasyczne postacie i fatale? Na pewno będą w paczkach DLC za odpowiednią kwotę, w końcu na płycie DVD/BR jest tak mało miejsca, że pewnie biedaczki nie miały jak to upchać. A kolekcjonerka taka sobie za tyle kasy mogli dać zdecydowanie więcej. 1 Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 Hehehe true, true w końcu BR to mały nośnik Ale zgadzam się za tą cenę mogli więcej dać/poupychać. Jak na razie pasuje i zostaje przy zwykłej edycji. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 Też się zastanawiam nad tą LE, bo figurka jest za(pipi)ista. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 25 lutego 2011 Opublikowano 25 lutego 2011 Haha źródła przecieku w dzisiejszych czasach potrafią zaskakiwać. Poniżej raport (pdf) odmowy czy raczej zakazu MK w Australii, nic nie byłoby w tym interesującego gdyby nie fakt, że dostajemy potwierdzenie Kabala, Quan Chi, Shao Kahna i paru innych ciekawostek. Wygląda na to, że jednak Kabal będzie w podstawce: http://www.kamidogu.com/images/mk9/acb_decision_report.pdf Cytuj
Tiny 60 Opublikowano 2 marca 2011 Opublikowano 2 marca 2011 Troszkę informacji na temat nowego trybu rozgrywki - Challenge Tower: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi