Skocz do zawartości

Mortal Kombat 9

sprite

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja od razu nastawiony jestem na gre jedna postacia, ktora zawsze gralem. Nie interesuje mnie ogrywanie wszystkich postaci (chyba ze bedzie konieczne do odblokowania jakichs dupereli w grze) i nie chce grac np. Sindel machajaca wlosami.

Mlodziez od razu rzuci sie na Kratosa, sporo osob na Scorpiona o Sub Zero. Nie wierze,by wszystkie postaci byly wybierane w zblizonym chociazby stopniu. Ale, pozyjemy, zobaczymy.

Gość Mr. Blue
Opublikowano

Jeżeli zaopatrzę się w grę, to chyba prezentowany Noob Saibot będzie moim ulubieńcem. Posługiwanie się mrocznym cieniem jest w dechę :thumbsup:

Opublikowano

Szczerze mówiąc to do sprawdzenia Kratosa jakoś mnie nie ciągnie. To znaczy fajnie, że będzie na pewno obadam ale za bardzo stęskniłem się postaciami z MK a Kratosem niedawno grałem heh.

Po odpaleniu gry jak dzikus będę po 5 minut sprawdzał każdego ;p. Jestem ciekaw kogo, ile i za jaką cenę powrzucają w dlc.

Opublikowano

W krainie zwanej DLC.

Niekoniecznie, na tej liście jest 22 zawodników + 2 pod spodem newsa czyli razem 24. A w pełnej wersji ma być 26 tylko nie wiem czy + Kratos czy Kratos już wchodzi w liczbę 26. Tak czy siak zostaje miejsce jeszcze na dwóch lub jednego fightera. A przypominam newsa:

http://stacjakultura.pl/6,27,16992,Zawodnicy_w_grze_Mortal_Kombat,artykul.html

Czyli możliwe, że się załapie do podstawki ;].

Opublikowano

Niektóre akcje są bardzo fajne na tym filmiku, szczególnie tagowe :thumbsup: Jedynie co to X-ray Liu Kanga mógłby być lepszy, drugi cios powinien iść w klatę :whistling:

Opublikowano

To szykuj się na wirtualne manto panie Blue hehe.

A tak serio to oby nie było żadnych problemów z grą w sieci. Oby wszystko elegancko chodziło co chyba w bijatyce jest dość trudne.

A jeszcze z innej beczki, jestem ciekaw jakie trofea powymyślają.

Opublikowano

achh przypominaja mi sie lata kiedy mortala dwojke przynioslem do domy bodajze na 14dyskietkach i mialem problemy zeby odpalic. trza bylo kombinowac coz z w dosie z pamiecia ale juz sam nie pamietam:) ale kiedy odpalilem ta gre...miod...pamietam wakacje w najwieksze upaly rypalo sie w mortala a wieczorem podchody czy inne (pipi). na drugi dzien plaza a wracajac z tramwaju partyjka mortala i ojciec wpieniajacy sie na zakup nowej klawiatury...mam nadzieje ze przy nowym MK wroci ten feeling;) swoja droga kiedy jest ta premiera bo jakos na poczatku maja odwiedza mnie przyjaciel z ktorym wlasnie namietnie katowalismy pierwsze MK!

Opublikowano

Skończyłem się bawić Mortalem na MK Trilogy (the best !).Potem jak nauczyłem się robić Juggle w Tekkenie to już poszło : Soule, DOA, VF 4 i Street alpha 3.No i o Mortalu zapomniałem.Teraz jaram się znowu.Myślicie że będzie dało się w to pograć skilowo w versusie ? I nie na zasadzie 3 mocarne gwaranty na krzyż, uppercut i jeden rzut ? Jak system będzie trzymał poziom przynajmniej SF4 to fajnie.

Opublikowano (edytowane)

achh przypominaja mi sie lata kiedy mortala dwojke przynioslem do domy bodajze na 14dyskietkach i mialem problemy zeby odpalic. trza bylo kombinowac coz z w dosie z pamiecia ale juz sam nie pamietam:) ale kiedy odpalilem ta gre...miod...pamietam wakacje w najwieksze upaly rypalo sie w mortala a wieczorem podchody czy inne (pipi). na drugi dzien plaza a wracajac z tramwaju partyjka mortala i ojciec wpieniajacy sie na zakup nowej klawiatury...mam nadzieje ze przy nowym MK wroci ten feeling;) swoja droga kiedy jest ta premiera bo jakos na poczatku maja odwiedza mnie przyjaciel z ktorym wlasnie namietnie katowalismy pierwsze MK!

19 kwietnia premiera.

Każdemu wracają wspomnienia hehe.

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

W Ultimie też się pojawił - ta sama cena.

Ale z tego co pamiętam to jeszcze jedna EK miała być bodajże z arcade stickiem. Szczerze mówiąc spodziewałem się więcej fantów, że będą dorzucali choćby dlc z fatality itd. A tu tylko avatar do Xboxa i dodatkowy strój. A gdzie klasyczne postacie i fatale?

Opublikowano

A gdzie klasyczne postacie i fatale?

Na pewno będą w paczkach DLC za odpowiednią kwotę, w końcu na płycie DVD/BR jest tak mało miejsca, że pewnie biedaczki nie miały jak to upchać.

A kolekcjonerka taka sobie za tyle kasy mogli dać zdecydowanie więcej.

• Plusik 1
Opublikowano

Haha źródła przecieku w dzisiejszych czasach potrafią zaskakiwać. Poniżej raport (pdf) odmowy czy raczej zakazu MK w Australii, nic nie byłoby w tym interesującego gdyby nie fakt, że dostajemy potwierdzenie Kabala, Quan Chi, Shao Kahna i paru innych ciekawostek. Wygląda na to, że jednak Kabal będzie w podstawce:

http://www.kamidogu.com/images/mk9/acb_decision_report.pdf