Gość Rozi Opublikowano 20 marca 2011 Opublikowano 20 marca 2011 Lista achievement'ów. Calak/platyna nie będzie łatwa. Cytuj
KillMiki 2 Opublikowano 20 marca 2011 Opublikowano 20 marca 2011 (edytowane) Wygrać 100 walk online dosyć ciężkie. Mam nadzieję, że w ukrytych będzie kilka złotych, bo jedno złotko to trochę mało Ciekawe czy Kratos na ps3 się liczy do tego złotego trophy. Raczej łatwa jeżeli zamierzasz grać w multi. Najgłupsze trophy za 6 miechów. Właśnie jak już miałbym grać w Mortal'a to tak w multi to nie za bardzo Lista postaci http://www.ps3site.pl/potwierdzona-lista-postaci-w-mortal-kombat/66787/ Edytowane 20 marca 2011 przez KillMiki Cytuj
Gość kufir Opublikowano 20 marca 2011 Opublikowano 20 marca 2011 Lista postaci, genialna są wszyscy którzy powinni być, DLC zbędne Pucharki hmmm chyba nie są wcale takie trudne. Cytuj
Lukas_AT 1 201 Opublikowano 20 marca 2011 Opublikowano 20 marca 2011 Lista postaci http://www.ps3site.pl/potwierdzona-lista-postaci-w-mortal-kombat/66787/ Nie mogę tylko nigdzie znaleźć źródła tej listy. I zastanawiam się czy autor newsa czasami nie oparł się na tym: http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=es&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=es&tl=en&u=http%3A%2F%2Fnicarevolution.com%2F2011%2F03%2F11%2Fmortal-kombat-9lista-de-personajesspoiler%2F Gdzie okno wyboru postaci jest sfałszowane. Są tam wsadzone foty z poprzednich części. O Kintaro czy Quan-Chi do tej pory nie było mowy. Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 20 marca 2011 Opublikowano 20 marca 2011 Wygrać 100 walk online dosyć ciężkie.Dołączona grafika Parę ustawek i po kłopocie. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 20 marca 2011 Opublikowano 20 marca 2011 To jest fałszywa lista. Na N4G ziomek wkleił jako newsa i wszyscy skopiowali nie sprawdzając Cytuj
Gość kufir Opublikowano 20 marca 2011 Opublikowano 20 marca 2011 (edytowane) Kintaro i Goro... Nie powinno być przypadkiem Motaro jeśli już ? Przecież Kintaro i Goro to prawie to samo. Edytowane 20 marca 2011 przez kufir Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 20 marca 2011 Opublikowano 20 marca 2011 Właśnie dziwne, że nie ma Motaro. Może nie pasował gameplayowo/zasłaniał za dużo planszy? Cytuj
Lukas_AT 1 201 Opublikowano 20 marca 2011 Opublikowano 20 marca 2011 To jest fałszywa lista. Na N4G ziomek wkleił jako newsa i wszyscy skopiowali nie sprawdzając Cóż, nie ma to jak rzetelność dziennikarska. Przecież to był jakiś blog. Kintaro i Goro... Nie powinno być przypadkiem Motaro jeśli już ? Przecież Kintaro i Goro to prawie to samo. Kintaro i Goro to dwie różne postaci Cytuj
Bejker 1 Opublikowano 21 marca 2011 Opublikowano 21 marca 2011 Good news z tym podkładaniem muzyki! Soundtrack z filmu oraz z MK1,MK2 i UMK3 się ogarnie JEST MOC!! Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 21 marca 2011 Autor Opublikowano 21 marca 2011 Wygrać 100 walk online dosyć ciężkie. Oby zaliczało wygrane podczas ucieczek, a nie tak jak w FIFIE... Cytuj
szawello 7 Opublikowano 21 marca 2011 Opublikowano 21 marca 2011 jezeli dla was wyzwaniem bedzie wygrac 100 walk online to ja nie wiem jak wy chcecie grac w tego mortala. Jesli byloby 100 pod rzad to zrozumialbym,ale to jest trofka ktora sama wpadnie podczas ciorania. 1 Cytuj
Lukas_AT 1 201 Opublikowano 21 marca 2011 Opublikowano 21 marca 2011 Ciekawi mnie jedna sprawa - czy Goro będzie postacią celowo podpakowaną czy nie. Bossowie (Kintaro, Motaro, Molloch) zawsze byli zawodnikami specjalnie niezbalansowanymi z resztą. Z jednej strony tak by było dobrze, ale z drugiej nie... Jak sądzicie? Jak będzie tym razem? Cytuj
Sylvan Wielki 4 637 Opublikowano 21 marca 2011 Opublikowano 21 marca 2011 Celowo. Sheeva (o ile wystąpi) jeszcze przejdzie, ale uboga wersja hekatonchejra będzie zbyt duża, a co za tym zapewne idzie, mocna - wiecie, szlagi za 1/4 paska - na turniejach odgórie bilet na BANicję wyłapie, jak Jinpachi w Tekken. Lista postaci, genialna są wszyscy którzy powinni być, DLC zbędne (....) Nie pisz, że nie tęsknisz za Hsu Hao, Kobrą, Mavado, Bo Rai Cho :whistling:xD Jestem jak najbardziej na tak za DLC z postaciami, ale za jakiś czas i, powiedzmy, z 4ka zawodników. To co wyprawia się przy M vs C3 jest daleko niesmaczne (jedno DLC, jedna postać, za kilkanaście zł). Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 21 marca 2011 Opublikowano 21 marca 2011 (edytowane) Ciekawi mnie jedna sprawa - czy Goro będzie postacią celowo podpakowaną czy nie. Bossowie (Kintaro, Motaro, Molloch) zawsze byli zawodnikami specjalnie niezbalansowanymi z resztą. Z jednej strony tak by było dobrze, ale z drugiej nie... Jak sądzicie? Jak będzie tym razem? Powinni być wzmocnieni. Tzn dla mnie normalne jest by w tej serii subboss zabierał jednym szlagiem całkiem sporo energii(ale też bez przesady ). No chyba, że wzbogacą te postaci o większą ilość ciosów/kombinacji do wyegzekwowania. W MK jako postaci kierowanie przez gracza byli co by nie mówić "paściarskimi" postaciami (mało ciosów, wysokie recovery time po ciosach), w PvP łatwo można je było ograć (nie wiem jak w częściach trójwymiarowych tej serii bo olewałem crapy MK 3D) Kurde, cieszę się jak głupi że po udanym come back SF-a w 3 wymiar, kolejną udaną, wracającą nawalanką jest MK. Na automatowych ich wersjach z lat 90-tych się wychowałem Demo mnie przekonało do zakupu, nie wiem czy na premierę ale na bank nowy mortal zagości w mojej biblioteczce gier ! ps. A gdzie za..bali, jedynie słuszne, kultowe, fatality Sub Zero ? Ja chcę urwać łeb ! Niech dorzucą do urywanej czachy kręgosłup i mi tam więcej już nie trzeba hehe DLC w postaci paczki nowych wykończeń ? Ja jestem "ZA" ! ps2. Kintaro to Goro po piercing'u i jak dla mnie, można go olać. Motaro zaś, to taki "mokry sen" Carycy Katarzyny... hehehe Nie dość, że ma kopyta to jeszcze ogon i bajeranckie rogi Edytowane 21 marca 2011 przez Łebi Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 21 marca 2011 Opublikowano 21 marca 2011 (edytowane) ps. A gdzie za..bali, jedynie słuszne, kultowe, fatality Sub Zero ? Ja chcę urwać łeb ! Niech dorzucą do urywanej czachy kręgosłup i mi tam więcej już nie trzeba hehe DLC w postaci paczki nowych wykończeń ? Ja jestem "ZA" ! Będzie, widzialem na jakims nagraniu z targow Edytowane 21 marca 2011 przez mate5 Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 21 marca 2011 Opublikowano 21 marca 2011 ps. A gdzie za..bali, jedynie słuszne, kultowe, fatality Sub Zero ? Ja chcę urwać łeb ! Niech dorzucą do urywanej czachy kręgosłup i mi tam więcej już nie trzeba hehe DLC w postaci paczki nowych wykończeń ? Ja jestem "ZA" ! Będzie, widzialem na jakims nagraniu z targow Ufff... Moge teraz spać spokojnie Czy mi się wydaje czy ułatwili wykonywanie fatali względem MK (2d) ?? Pamiętam że w starych mortalach trzeba było idealnie odmierzać odległość od ofiarty a do tego mocno się śpieszyć z wykonaniem ciosu (choć tutaj wydłużenie czasu poczytuję za +). Po fatalu można było poznać salonowego wymiatacza hehe. Doskoczyć z 2-go końca ekranu i jedną serią płynnie wykonać, co bardziej wymagające, fatality (a czasu było tyle co na doskok i jednorazowe wklepanie kombinacji), byle chłystek nie potrafił hehe Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 22 marca 2011 Opublikowano 22 marca 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=H7gL3zjImSU&feature=player_embedded Kratos i Raiden Edytowane 22 marca 2011 przez masta_g Cytuj
Gość kufir Opublikowano 22 marca 2011 Opublikowano 22 marca 2011 Kratos ma QTE? Coś mi tu nie gra. Jak dla mnie zdecydowanie za dużo Kratos ma broni, znanych nam z GOW. Liczyłem bardziej na to iż Kratos będzie niszczyć swoich przeciwnikow samymi kończynmi. Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 22 marca 2011 Opublikowano 22 marca 2011 (edytowane) Kratos bez ostrzy Chaosu/Atheny to nie Kratos. :confused: PS. Chociaż z drugiej strony to i patykiem każdemu by napie$%*^@ł. Edytowane 22 marca 2011 przez Mr. Blue Cytuj
Gość kufir Opublikowano 22 marca 2011 Opublikowano 22 marca 2011 Pewnie ten QTE nie pochodził z Mortala. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 22 marca 2011 Opublikowano 22 marca 2011 a ja podejzewam ze mogli poprostu dac QTE podczas wykonywania fatala jako smaczek i ukłon w strone gow, żeby fatal kratosa czym sie wyróżniał bo w koncu jest bohaterem innej gry a co do ataku broniami - pewnie bedzie mial jakies ciosy rękami (zwykłe) a specjalne bedą wykorzystywaly bronie swoja droga jesli cios z pierwszego trailera z kratosem jest prawdziwy to bedzie miał on kopie "get over here" , a na tym nowym skasowanym filmiku widać wślizg bardzo podobny do wslizgu subzero, mam nadzieje ze dadzą mu też jakies nowe ciosy a nie tylko przeróbki innych Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 22 marca 2011 Opublikowano 22 marca 2011 Macie działający: http://www.youtube.com/watch?v=Xq2DfdHkVkY&feature=player_embedded Kratos zapowiada się mistrzowsko. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 22 marca 2011 Opublikowano 22 marca 2011 Grali nim będa raczej tylko ludzie dla których "9" będzie pierwszym mortal kombat. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi