Gość Mr. Blue Opublikowano 22 marca 2011 Opublikowano 22 marca 2011 Grali nim będa raczej tylko ludzie dla których "9" będzie pierwszym mortal kombat. Ach smutne są twoje wypowiedzi. Takie trochę trollowate - naprawdę postrzegasz fanów mortala jak jakichś wyznawców jakiejś religii, którzy uznają tylko swoich świętych? Co z ludźmi którzy kochają zarówno GOWa jak i serię Mortal Kombat? Co z ludźmi, którzy spędzali godziny w salonach, ale postrzegają gry jako świetną zabawę a nie jakiś kanon więc w nowym MK będą kopać dupska bez względu ma bohatera? (czyli normalnymi graczami) Zresztą spójrzmy prawdzie w oczy - oprócz Sub Zero, nie ma w obsadzie kogoś kto by miał jaja porównywalne do Łysolca z Grecji. Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 22 marca 2011 Opublikowano 22 marca 2011 (edytowane) Grali nim będa raczej tylko ludzie dla których "9" będzie pierwszym mortal kombat. Bo co? To nie będzie mój pierwszy Mortal, a na pewno sobie nim zagram. Po prostu zapowiada się zbyt zaje.biście (w porównaniu z bonusowymi postaciami np. w takim Soul Calibur) żeby go nie sprawdzić. Edytowane 22 marca 2011 przez Crying_Wolf Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 22 marca 2011 Opublikowano 22 marca 2011 ot bonus, można nim pograć dla zabawy chwilę ale grać nim "poważnie" według mnie nie ma sensu. Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 22 marca 2011 Opublikowano 22 marca 2011 (edytowane) Nom, na poważnie to też raczej odpada jak dla mnie, ale od czasu do czasu pogram nim na pewno. Edytowane 22 marca 2011 przez Crying_Wolf Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 22 marca 2011 Opublikowano 22 marca 2011 Co to znaczy grać "poważnie"? Jak można "poważnie" grać w MK? Grę, w której z jednego człowieka leje się krwi z pięciu a kości z dwóch? Jeżeli zaś chodzi o gry turniejowe, to skoro nie macie gotowego kodu w rękach to jakim prawem się o tym wypowiadacie? Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 22 marca 2011 Opublikowano 22 marca 2011 Na powaznie to logiczne ze grac sie nim nie bedzie (jesli przez powaznie ma sie na mysli gre na turniejach itd) z prostego powodu - pewnie bedzie banowany (na xboxie go nie ma, wiec bylyby nierowne szanse). Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 22 marca 2011 Opublikowano 22 marca 2011 Zresztą spójrzmy prawdzie w oczy - oprócz Sub Zero, nie ma w obsadzie kogoś kto by miał jaja porównywalne do Łysolca z Grecji. Bez przesady akurat uniwersum Mortal Kombat jest na tyle zaje.biste, że większość fighterów to kozaki. Na palcach jednej ręki zliczyłbym słabych zawodników których osobiście nie lubię. W MK nie ma rodzynków typu panda, kangur czy dinozaur heh. Co do Kratosa podchodziłem do niego "o fajnie i tyle" natomiast po filmiku zdecydowanie na duży plus. Prezentuje się ekstra no i rzeczywiście pasuje bez porównania bardziej niż Vader czy Yoda w SC. Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 23 marca 2011 Opublikowano 23 marca 2011 (edytowane) Ja podobnie, postrzegam to w ramach ciekawostki, która troszeczkę nie pasuje do MK, może lepiej by było stworzyć jakąś nową postać? Oczywiście Kratos pasuje nieporównywalnie bardziej niż jakiś zielony karzełek ze Star Wars. ps. wczoraj moja panna zrobiła fatala sub-zerem, chyba jednak trochę za łatwe są kombinacje Edytowane 23 marca 2011 przez TheAceOfSpades Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 23 marca 2011 Opublikowano 23 marca 2011 Alternatywne kostiumy. Mileena prezentuje się świetnie w klasycznym stroju http://www.youtube.com/watch?v=oHpzHbWYTi4&feature=player_embedded Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 23 marca 2011 Opublikowano 23 marca 2011 http://www.gamespot.com/ps3/action/mortal-kombat/video/6305271 X-Rey Kratosa + reklama MK z cenzura Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 23 marca 2011 Opublikowano 23 marca 2011 Chyba X-Ray Kratos zapowiada się na kozaka, ale jeżeli wszystkie ciosy bąda wykorzystywały miecze to trochę lipa, bo mozna było wsadzić dużo ciekawych zagrań w walce wręcz. No i dlaczego dali Blades of Exile, a nie Blades of Athena ? Cytuj
KillMiki 2 Opublikowano 23 marca 2011 Opublikowano 23 marca 2011 (edytowane) Na początku myślałem, że to scena z GOW III gdyby przeciwinik był Zeusem To na PS3 jest jedna mapka więcej. Ciekawe jak wygląda fatality Kratosa. Edytowane 23 marca 2011 przez KillMiki Cytuj
Bejker 1 Opublikowano 24 marca 2011 Opublikowano 24 marca 2011 Kurczę jakoś nie podoba mi się Kratos:/ za dużo używa broni.Bardziej Kratos pasował do Soul Calibur- zobaczymy jak z balansem będzie. 2 Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 24 marca 2011 Opublikowano 24 marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=umZtHgKkS8I&feature=player_embedded Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 marca 2011 Opublikowano 24 marca 2011 Na początku myślałem, że to scena z GOW III gdyby przeciwinik był Zeusem To na PS3 jest jedna mapka więcej. Ciekawe jak wygląda fatality Kratosa. Powinno być wyprówanie flaków Cytuj
Bejker 1 Opublikowano 24 marca 2011 Opublikowano 24 marca 2011 Wiecie gdzie można znaleźć ciosy na www,żeby nie trzeba było wchodzić do menu gry? Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 24 marca 2011 Opublikowano 24 marca 2011 (edytowane) http://www.eurogamer.net/videos/exclusive-mortal-kombat-footage?size=large :rofl2: co na tej arenie leci za helikopterem... Edytowane 24 marca 2011 przez masta_g Cytuj
KillMiki 2 Opublikowano 24 marca 2011 Opublikowano 24 marca 2011 (edytowane) http://www.eurogamer...tage?size=large :rofl2: co na tej arenie leci za helikopterem... Wygląda na smoka Hehe, a później to helikopter goni smoka. Edytowane 24 marca 2011 przez KillMiki Cytuj
Gość kufir Opublikowano 24 marca 2011 Opublikowano 24 marca 2011 Ten Kratos zamiast być smaczkiem, mnie osobiście zupełnie odpycha od MK. On po prostu zwyczajnie tutaj nie pasuje. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 24 marca 2011 Opublikowano 24 marca 2011 Spoko, spoko błyskotliwy człowieku, zagram go gierka zapowiada się ciekawie, co jednak nie zmienia faktu że Kratos jest niepotrzebnym dodatkiem. Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 24 marca 2011 Opublikowano 24 marca 2011 Dlatego, że ty tak sądzisz? Na całe szczęście, krople nie zawracają rzek. Aha, nie oznajmiaj swoich opinii jak wszystkowiedzący narrator. Używaj określeń typu "W mojej opinii...". Pozwól, że zaprezentuje: Ja natomiast uważam, że Kratos jest postacią bardzo ciekawą, brutalną i bardzo pasującą do klimatu uniwersum Mortal Kombat. Jest dla mnie jak najbardziej przyjemnym dodatkiem. 1 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 24 marca 2011 Opublikowano 24 marca 2011 (edytowane) Kratos właśnie idealnie pasuje do MK, ale po tym filmiku jest pewne że cały potencjał jaki tkwi w tej postaci został niewykorzystany :confused: Edytowane 24 marca 2011 przez Square Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 24 marca 2011 Opublikowano 24 marca 2011 Kratos powinien walić wręcz, bronie pasują do Mortala jak pięść do oka (chociaż Stryker juglujący spluwami spoko). Ataki barkiem , front kick w stylu this is sparta, ground and pound i atak z dyńki. Nie ma sensu na razie rozwodzić się czy Mortal będzie turniejowy czy nie. Mimo że nigdy nie był jakiś mega skillowy (oprócz fatali), system był raczej banalny a balansu nie było to jak jest na poziomie powiedzmy SF4 to spoko. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi