Drantzell 45 Opublikowano 18 kwietnia 2011 Opublikowano 18 kwietnia 2011 Mi się podoba drugi Kintaro. Za(pipi)iście się giba ta ofiarką razem z nogą Kintaro. Pierwsza gra którą zamówiłem na preorder. Demo mnie przekonało. Świetnie się w nią gra, nawet lepiej niż w trójkę ;] Dodatkowo fajny klimat. Coś pomiędzy 2 i 3 + trochę z pierwszego filmu. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 18 kwietnia 2011 Opublikowano 18 kwietnia 2011 Są już w sieci jakieś filmiki z trybu online? Ja wygląda wybór pokoi, czy zdobywamy kasę lub traci przez sieć itp.? Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 18 kwietnia 2011 Opublikowano 18 kwietnia 2011 Zajebista reklama. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 18 kwietnia 2011 Opublikowano 18 kwietnia 2011 Kurde przy tych fatalach Kintaro, Goro i Shao (nie wytrzymałem i obejrzałem) ten Kung Lao wygląda jak friendship ;p. Ale będą zadymy po premierze heh. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 18 kwietnia 2011 Opublikowano 18 kwietnia 2011 Wszystkie fatality i tak przebija x-ray Kitany. To powinien być jej finisher. Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 18 kwietnia 2011 Opublikowano 18 kwietnia 2011 az szok ze jest ta marka pod skrzydlem Warnera w takiej formie... Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 18 kwietnia 2011 Opublikowano 18 kwietnia 2011 Ale tak poza tym to się nie spodziewałem że Mortal Kombat w taki sposób wstanie kiedykolwiek na nogi. Po czwórce całkowicie straciłem ochotę na te wszystkie deceptikony i inne takie do Armagedona, na którym się strasznie zawiodłem. O batmanach i supermenach nawet nie chce mi się wspominać... A tu proszę. Lepiej nie mogłem sobie tego wyobrazić. Jakby gra była w całości robiona przez fanów pierwszych mortali. Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 18 kwietnia 2011 Opublikowano 18 kwietnia 2011 (edytowane) Nie mówcie, że to prawda. Na pewno będą grywalni, skoro w Armageddon byli. Może są do odkrycia w krypcie, albo trzeba przejść story mode wszystkimi postaciami. Skoro mają Fatality, to na pewno są grywalni. nie sa grywalni, na forach już niektórzy o tym piszą, pewnie kiedyś wyjdzie DLC za $ które sprawi że będą grywalni no chyba że nikt jeszcze nie wpadł na to jak je odblokować, bo ludzie już mają cała krypte, story, arcade czy jak tam to się nazywa i challange Edytowane 18 kwietnia 2011 przez Daddy Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 18 kwietnia 2011 Opublikowano 18 kwietnia 2011 Czyli najprościej mówiąc drugie 2 stówy "będzie trzeba" władować w dlc... Cytuj
KrisuX 0 Opublikowano 18 kwietnia 2011 Opublikowano 18 kwietnia 2011 ja odkrylem dodatkowo cyber sub-zero, quan chi i chyba shive wiec to chyba na tyle Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Opublikowano 19 kwietnia 2011 (edytowane) Sa juz recenzje. Nielzy rozstrzal: IGN 8.0 Gametrailers 9,4 Zaluje tylko ze odpalilem na chwile recenzje IGNu - zaspoilowalem sobie kilka fajnych ruchow Lepiej nie ogladac filmikow z ta gra - fajniej jest wszystko poodkrywac samemu Edytowane 19 kwietnia 2011 przez Yabollek007 Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Gamterailers - 9.4 1UP - 9.1 IGN - 8 Games Radar - 8 Giant Bomb - 100/100 Official Xbox Magazine UK - 8 Czyli gra spełnia pokładane nadzieje, co było pewne. Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Jak widać po ocenach, MK wreszcie wróciło do dawnej świetnej formy. Nareszcie jakaś porządna bijatyka od czasów Tekkena 6. Oglądam reckę GT właśnie i chwalą dosłownie wszystko od oprawy po gameplay. Nie wiem jak Wy ale ja odnoszę wrażenie, że nowy/stary MK trafi najbardziej do tych, którzy te kilka'naście lat temu zagrywali się w najlepsze odsłony. Dla świeżaków w temacie gameplay może się wydawać archaiczny jak na te czasu. Tylko nie wiem czy jest ktoś kto nie zna Mortal Kombat... Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Opublikowano 19 kwietnia 2011 O mnie mozna powiedziec ze jestem w swiezakiem bo jesli chodzi o serie to kiedys jedynie troche gralem w MK4 (oraz troche partyjek w MK2) ale tak na dobra sprawe to tyle co nic (juz wiecej czasu spedzilem przy demku nowego MK ) a gra podoba mi sie niesamowicie. Takiego funu przy zadnej grze od dawna nie mialem - ta gra dala mi feeling jakbym pierwszy raz gral na konsoli. Cudo - nic tylko czekac na kuriera. Cytuj
MeL 34 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Opublikowano 19 kwietnia 2011 ma to juz ktoś w wersji oryg na ps3? Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Jeszcze trochę... w Muve.pl zmienił się status,więc jutro wyślą(może dzisiaj?), na czwartek będzie..;D Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 19 kwietnia 2011 Opublikowano 19 kwietnia 2011 (edytowane) O mnie mozna powiedziec ze jestem w swiezakiem bo jesli chodzi o serie to kiedys jedynie troche gralem w MK4 (oraz troche partyjek w MK2) ale tak na dobra sprawe to tyle co nic (juz wiecej czasu spedzilem przy demku nowego MK ) a gra podoba mi sie niesamowicie.Takiego funu przy zadnej grze od dawna nie mialem - ta gra dala mi feeling jakbym pierwszy raz gral na konsoli. Cudo - nic tylko czekac na kuriera. Podbijam dwukrotnie. Jak już mówiłem wcześniej, dla mnie wcześniejsze MK było marką martwą od samego początku. Dopiero ta najnowsza odsłona niezwykle mnie do siebie przekonała. Dawno żadne demo tak mnie nie zauroczyło. Gra jest niezwykle dynamiczna, akcja nie pozwala odpocząć naszej dłoni ale z drugiej strony nic nie jest tu przesadzone. Gra wydaje się bardzo ułożona i zbilansowana (przynajmniej dla takiego laika jak ja). Niezmiernie też cieszy, że po kilku sesjach zaczynają człowiekowi wchodzić pierwsze juggle Z demka najbardziej podoba mi się Johnny. Edytowane 19 kwietnia 2011 przez Mr. Blue Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Ma ktos fotke lub wideo figurki z LE? Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Opublikowano 19 kwietnia 2011 (edytowane) zauważyliście ze Reptile nie wygrał w żadnej walce z tych pokazanych? Edytowane 19 kwietnia 2011 przez mate5 Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Podobno ekskluzywne fatale dla postaci, które niby rozdawali dla różnych sklepów są od razu w grze. Tylko ludziom rozdawali kombinacje do nich,a inni muszą je sobie odblokować normalnie. Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 19 kwietnia 2011 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Właśnie obejrzałem reckę GT. jednym z większych plusów jest.. FABUŁA! :o (Story: 8.7) Ma sens, jest zaskakująca i bardzo Mortalowa. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Masa spoilerów, dla tych, co nie mogą wytrzymać. Fatale (tylko pierwsze) Babale (genialny na Kejdżu ) Stejdżowe Objaśnienie Test Your Luck Retrospective pt. 1 Cytuj
Amer 1 383 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Opublikowano 19 kwietnia 2011 kolekcjonerka US http://www.youtube.com/watch?v=mGzZp8zWjRo kolekcjonerka EU http://www.youtube.com/watch?v=2pS-7e9g_Lw Komentarz jest zbyteczny... Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 19 kwietnia 2011 Opublikowano 19 kwietnia 2011 O kuźwa, ale mała ta figurka. Miałem wątpliwości czy rabatu w Move.pl nie wykorzystać na kolekcjonerkę, ale jak widać nie warto nawet tych 160 zł wydawać. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Wykonanie średnie, ale czego się spodziewać po dodatku. Na początku myślałem, że z US jest lepsza, ale teraz widać, że europejska jest jednak trochę lepiej wykonana. Dobrze, że akurat zamówiłem tą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi