Gość Opublikowano 23 kwietnia 2011 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Jak nie podskoczymy to też tak mamy ;p Cytuj
Gość kufir Opublikowano 23 kwietnia 2011 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Takie pytania: 1. Gdzie mogę zdobyć nowe fatality? Kupuje się je za kase w krypcie ? 2. W Nekropoli można przeglądać statystyki postaci, jednak co one oznaczają? 3. Przeszedłem Leadera Liu Kangiem na Medium i dostałem nowy kostium. Czy jest sens przechodzenia jeszcze raz tym zawodnikiem na wyższym stopniu trudności? Jest za to jakaś inna nagroda (nowy kostium, jakiś pucharek?) Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Opublikowano 23 kwietnia 2011 a ja jestem wkur.wiony bo kupilem w media markt i nie mam tego kodu na klasycznego skorpiona Wiadomo dlc - zło ale mam to gdzieś, mam nadzieję, że właśnie te klasyczne postacie jak wiele nowych pojawi się w dlc (bossowie). Oby tanio a biorę wszystkie, dla tej gry warto Też Wam tak ciężkow wchodzi x-ray Kabalem? mi raz na jakiś czas tylko się udaje, prawie za każdym razem blokują go. Cytuj
Di 839 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Propozycja dla tych, których nudzi gra przeciw SI, a którzy nie mogą grać online: http://www.ppe.pl/news-7175-Nie_mozesz_walczyc_online_Trenuj!.html To ja podbijam pytaniem z własnym soundtrackiem, udało się komuś ustawić? Czy to ściema (Di to Ty pisałeś tego newsa na ppe ;p)? Nie, to nie byłem ja . Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Wczoraj porobiłem trochę wyzwań (jestem na 102) i o ile wszystkie są praktycznie standardowe czyli pokonaj przeciwnika mając do dyspozycji wszystkie ciosy bądź tylko niektóre, tak jeden challenge wrzucił mi banana na twarz. Walka Sub-zero z bodajże Kitaną, gdzie atakujemy używając odrywanych kończyn Rewelacyjny pomysł. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 24 kwietnia 2011 Opublikowano 24 kwietnia 2011 W meczach On Line gdy jeszcze działało PSN grało się do 2 czy do 3 wygranych rund ? Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Sub-Zero nadal jest taki średni jak w demie. Postać zdecydowanie defensywna i napieranie nim nie ma sensu. Najlepiej na ten moment zdecydowanie gra mi się Ermaciem. Łatwy do opanowania i pasek też dobrze kroi. Cytuj
Gość Opublikowano 24 kwietnia 2011 Opublikowano 24 kwietnia 2011 e tam, kitanka rulez:) imo rowniez latwa do opanowania, szybka i naprawde fajna do gry i ogladania Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Aaa... Rozwaliłem tego Shao Khana na Expercie. Dalej idzie mi z nim jak krew z nosa, ale pomału moje ratio winów do losów się zwiększa. Muszę się po prostu skupić. Ogólnie motyw jest z przeskakiwaniem nad jego głową i atak. Jak nie wyczuwałem jeszcze momentu w którym muszę to zrobić to atakowałem szybkim combem (Pięść z powietrza i uppercut), później dash w kierunku Shao i znowu skok i combo. Teraz mogę używać już mojego 10-hitowego juggla (który też się zaczyna od pięści w powietrzu) tak że idzie mi z głupkiem szybciej. Tamte combo zabierało Shao Khanowi tylko 5% życia, a od czasu do czasu przy próbie przeskoczenia można wyłapać w ryja więc zwykle nie zdążysz zrobić 20 przeskoków nim skończy Ci się życie. Sub rzeczywiście jest defensywny mocno, ale agresywnie też się da grać. Fajne jest to że Sub może z większością postaci grać na wymianę fireballi, bo jak większość kulek zabiera tam jakieś 3% życia, to po zamrożeniu Sub może odpalić combo za jakieś 26% życia (chociaż wolę freeza zostawiać sobie do przedłużania juggli bo 2x nie można już użyć). Kintaro jest banalnie łatwy nawet na expercie (A napewno w porównianiu do Shao, który jest przegięty i irytujący ). Goro jest trudniejszy niż Kintaro. Hmm... Dla mnie na razie jedyną wadą tej gry jest ten przesadzony Shao Khan który nie pozwala mi na bezstresową grę Laddera na Expercie. Gra na niższych poziomach trudności jest dla mnie bezsensu, bo te normalne postaci rozwalam bez żadnego wyzwaia (a o to w grze chodzi), ale nie lubie włączać experta jak mi się przypomina co mnie czeka na samym końcu Męczarnia z głupim bossem. Źle jest to zbalansowane. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 24 kwietnia 2011 Opublikowano 24 kwietnia 2011 No Shao jest z(pipi)any. Dla mnie to bez sensu, że co drugi czysty hit nie powoduje upadku i trzeba pajacować ze skakaniem non stop albo jakimiś projectile. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Opublikowano 24 kwietnia 2011 10 hitowe juggle kur.wa xD ja robie max 4, moze 5 Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Opublikowano 24 kwietnia 2011 (edytowane) Własnie ukończyłem fabułę. Już dawno mnie tak gra nie wciągnęła (nawet Socom wymiękł) a nie spodziewałem się tego po bijatyce. Fabułę wyśmienicie poprowadzona przez części i nawet scryptowane akcje podczas inwazji zrobiły na mnie wrażenie. Sama fabułą jest kontynuacją gry i zaczyna się na koniec MK Armagedon ale trik z cofnięciem się w czasie i już mamy nową fabułą od początku. Rewelacyjnie to wymyślili aby zrestartować a jednocześnie połączyć wszystko w jedno. Ten MK dla mnie na pewno może startować do gry roku. Co mi sie jeszcze podoba.... ta cholerna niespodzianka jak przechodzimy się wokół krypt jasna cholera dwa razy sie już przestraszyłem Co mi się nie podoba... brak własnej muzy... w demie to była ściema ?? Wszyscy przygotowali MK soundtrack a tu dupa. Edytowane 24 kwietnia 2011 przez LiSoQuan Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Ja też przed chwilą skończyłem Story. Miałem se dać spokój z Shao, ale jakoś nie mogłem przerwać po kilku przegranych walkach, i po którejś z kolei "ostatniej próbie" się udało :potter: Wyzwania już mnie nudzą, a zrobiłem dopiero 126 Niech już działa to online. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Opublikowano 24 kwietnia 2011 O co chodzi w trzecim Test Your Strike z Soul Boxem wale w okienko a i tak mi lapie reke i wysysa dzusze w pizdu ? To chyba challange 105 jakos tak xD Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Standardowy test. Dzisiaj go robiłem. Widocznie za krótko trzymasz kreskę, albo wciskasz po zielonym sygnale. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Jak masz ten prostokąt na pasku to musisz poczekać aż zacznie świecić, dopiero wtedy wciskasz L2/R2. Cytuj
Mongol20 34 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Widzę że nie tylko ja miałem z Shao Khanem problem w story fakt jest przekoksowany aż nazbyt . Już od bardzo dawna żadna gra mnie tak nie sfrustrowała a wszystko przez jedna walkę którą powtarzałem jakieś 80 razy na normalu ,jeżeli jest jakieś trofeum za przejście story na expercie to raczej sobie podaruje bo zapewne skończyło by się to ostrą nerwicą. Ile było pięter w tower ?? Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Opublikowano 24 kwietnia 2011 19 sek. 21 min Najlepsze fatale. Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Btw walczymy w jakimiś trybie albo możemy odblokować Motaro? Bo widać go na filmiku w story. taka mysl mnie naszle ,fajnie jakBY przy fatality Shang Tsung sie w niego zamienial i robil nim fatala Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Opublikowano 25 kwietnia 2011 (edytowane) Widzę że nie tylko ja miałem z Shao Khanem problem w story fakt jest przekoksowany aż nazbyt . Już od bardzo dawna żadna gra mnie tak nie sfrustrowała a wszystko przez jedna walkę którą powtarzałem jakieś 80 razy na normalu ,jeżeli jest jakieś trofeum za przejście story na expercie to raczej sobie podaruje bo zapewne skończyło by się to ostrą nerwicą. Taktyka na SK na każdym poziomie: Podchodzisz do niego na taką odległosć aby go przeskoczyć i napierdalasz crossup z BP i jakies najprostsze 3-hitowe combo z pierwszej listy (nie trafi cię z bara, armor na hicie też nie zadziała). SK podnosi się, podchodzisz, przeskakujesz z P, combo i tak w kółko. Sprawa załatwiona. To chyba najprostszy boss evah Edytowane 25 kwietnia 2011 przez ornit Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Zapomniałem wcześniej zapytać. Też mieliście czarne napisy na ostatniej scence w Story ? A co do SK to zauważyłem że jak się stoi bardzo blisko niego to prawie zawsze atakuje młotkiem na low. Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Tez mialem czarne napisy w story , juz myslalem ze cos mi sie konsola posrala. <_< SK na story , po ostrym wkrurwie w koncu zalatwilem ciagle bedac bardzo daleko , i w momentach ktorych "pozuje" walilem torpeda , i spieprzalem na koniec ekranu.I tak w kolko.Oczywiscie bedac na koncu ekranu unikalem wloczni , i staralem sie unikac mlota , a z tym juz bylo roznie. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Opublikowano 25 kwietnia 2011 A wystarczy skakac jak malpa na Cross i walic jakies proste combosy jak Cross jFP,FP,FP,Electro Shock,FK,Torpedo -_- dziala na kazdym poziomie trudnosci bo Armor nie aktywuje sie zbyt skutecznie na Crossie Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Dziś rano jak próbowałem to już poszło mi z nim banalnie łatwo. Trzeba było po prostu wyczuć kiedy i czym może Cie trafić jak przeskakujesz nad nim. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 25 kwietnia 2011 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Zastanawiam się kto będzie w DLC, obstawiam Shinoka i Motaro Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi