Gość Rozi Opublikowano 25 kwietnia 2011 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Już było mówione: Skarlett, Kenshi i ktoś jeszcze. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Kintaro nie, była plotka, że dojdzie, ale potem została zdementowana. Nadal pozostanie niegrywalnym bossem. A co do pierwszego DLC, to mnie na ten moment nie interesuje, bo taki Kenshi to zwykła kopia Ermaca, a babka to zbędny dodatek. Czekam na Raina, reszta zbędna. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Zabójczy pierd Bo Rai Cho to najlepszy fatal wszechczasów xD 1 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Opublikowano 25 kwietnia 2011 do wszystkich (oprócz bossów) z trilogy brakuje tylko raina, liczę ze go wprowadza Cytuj
Tiny 60 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Gdzieś czytałem, że podobno w następnej paczce DLC ma się pojawić Rain i Shinnok. Nie wiem czy traktować to jak plotę,ale z tego co czytam to dużo osób chciałoby ujrzeć Raina, więc prawdopodobieństwo że się pojawi jest duże. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Tutaj jedno z głosowań i od razu widać, kto był najpopularniejszy, także jego udział to pewniak. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Opublikowano 25 kwietnia 2011 robosmoke mi do szczęścia nie jest potrzebny w story widziałem że ma strój ninja więc ok shinnok to ten klaun z czwartej części? przecież jest beznadziejny.. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Ale też pewnie będzie w DLC jest w zakończeniu story Cytuj
Freeze182 10 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Opublikowano 25 kwietnia 2011 (edytowane) Dobra, Challenge Tower skonczone i cala krypta odkryta. Musze przyznac ze takich wiazanek przeklenstw co podczas "robienia" tower juz dawno ode mnie nie slyszano Co do krypty to jestem troche nia zawiedziony, w poprzednuch czesciach byly w niej ciekawsze bonusy,a tutaj procz dodatkowych strojow czy fatalities nic ciekawego nie ma. Pozostaje czekac jak PSN wstanie i lepiej przetestowac tryb online Edytowane 25 kwietnia 2011 przez Freeze182 Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Są jakieś ciekawe wyzwania w drugiej połowie czy podobne do pierwszej ? Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 (edytowane) Dobra, Challenge Tower skonczone i cala krypta odkryta. Musze przyznac ze takich wiazanek przeklenstw co podczas "robienia" tower juz dawno ode mnie nie slyszano Pojawiają się w końcu jakies trudniejsze? Jestem na 210 i tylko misja 185 Sheeva, Goro, Kintaro na jednym pasku była jakimś wyzwaniem. Praktycznie cała reszta pęka za pierwszym podejściem. Edytowane 26 kwietnia 2011 przez Observer Cytuj
Tiny 60 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=sqlaU5OMsks MK Legacy ep3. Nawet Boon się załapał :potter: Cytuj
xbor 54 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 (edytowane) Walki z shao khanem w story mode faktycznie irytujące i nudne, pierwsza przeszedłem metodą przeskok + uppercut, drugiej niestety nie udało się jeszcze przejść i szczerze to odechciało mi się ją przechodzić po tym jak się przez 30 minut albo więcej ją męczyłem. Grą ogólnie jestem mile zaskoczony, gdyby nie promocja z Cenegi to pewnie nigdy bym nie kupił. Świetne sotry mode (poza shao), nie spodziewałem się że będzie takie długie myślałem że przejdę je w dwa dni, a już chyba z 7-8 godzi w nie gram. Czekam na multi choć pewnie to nie będzie tryb dla mnie, bo wyuczanie kombosów i wszystkich cisów postaci mnie nie bawi Edytowane 26 kwietnia 2011 przez xbor Cytuj
Freeze182 10 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 (edytowane) Jesli chodzi o poziom trudnosci w Challenge Tower to jak dla mnie jest to troche dziwnie rozwiazane, niektore wyzwania potrafia niezle zirytowac z kolei inne wchodza za pierwszym razem i co najdziwniejsze nie jest to uwazunkowane numerem pod ktorym znajduje sie dane wyzwanie ( np. 155 trudniejsze niz 210). Ss oczywiscie i powalone wyzwania jak chocby walka przy odwroconej perspektywie ( walczymy do gory nogami czy tez przy pozmienienych kierunkach na padzie) ktore mnie osobiscie niezle denerwowaly lub walka z trzema Shao Khanami.Jednak co by nie mowic wszystkie z wyzwan sa " do zrobienia" nawet i ostatnie wyzwanie przy ktorem meczylem sie ktocej niz przy niektorych poprzednich. ps. co do ostatniej walki w trybie story to jest ona calkiem latwa, bossowie w tej grze sa ze tak powiem bardzo "oldschool'owi". W normalnej walce nie do pokonania jednak wystarczy znac sposob by sobie z nimi poradzic raz dwa ( co nie zmienia faktu ze troche to trwa za nim znajdziemy ten sposob ) Edytowane 26 kwietnia 2011 przez Freeze182 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Najdłuższe combo jakie zrobiłem to 7, a zaliczyło mi trofeum za zrobienie 10hit combo wam też? Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 xray soni to 11 hitow, robiles? Cytuj
Słupek 2 156 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 (edytowane) xray soni to 11 hitow, robiles? Haha a ja myślałem, że jestem kozak i walnąłem Sonią 11 hitowe combo Nie wiedziałem, że to x-ray. Edytowane 26 kwietnia 2011 przez SłupekPL Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Dla mnie Shao jest już łatwiejszy niż zwykłe ludki. Rozchodzi się właśnie o ten sposób który trzeba znaleźć. Cytuj
gandihigh 0 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Jaki jest najlepszy sposób na shao khana? Męcze go już pół godziny w story mode na medium i już mam dosyć <_< Cytuj
Freeze182 10 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 (edytowane) Ja robilem tak: trzymalem sie z dala od niego i czekalem az wykona jakis ruch np. cisnie we mnie mlotem lub wlocznia wtedy szybko robilem teleport i "torpeda",to wystarczylo Edytowane 26 kwietnia 2011 przez Freeze182 Cytuj
gandihigh 0 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Ale mi chodzi o tą pierwszą walke gdzie mamy Liu Kanga. Cytuj
Gość Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Każdym wystarczy się trzymać z dala od Shao i strzelać, omijając włocznie i młotek jak rzuci. A szybszy sposób to przeskakiwać nad nim ładując kombosa. Gdy sie wywróci dash do niego i w momencie gdy wstaje przeskakujesz, on wali jakiś cios w powietrze, a Ty jesteś juz za jego plecami i ładujesz kombosa, znowu dash, przeskok, kombos. Wystarczy wyczuć w jakim momencie go przeskakiwać gdy wstaje. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 (edytowane) Mam do was pytanie co do tych kodow na rozne bajery odblokowywanych w krypcie (walczenie z nieskonczonym superem, bez glow itd.) - gdzie mozna sprawdzic odblokowane juz kody? Patrzylem w nekropolis (czy jak to sie tam nazywa) i tam sa jedynie obrazki, biosy postaci, kostiumy itd, ale tych kodow nie ma. Druga sprawa (rozniez dotyczaca tych kodow) - gdzie taki kod sie wpisuje? Mozna z niego korzystac zarowno grajac przeciwko komputerowi, jak i zywemu czlowiekowi (odpalic np. na lokalnym multi)?. Tak pozatym - gierka miodzik. Fabula poki co ekstra (hah, myslalem ze gralem juz sporo a nawet trofeum za polowe kampani mi jeszcze nie wpadlo) - oczywiscie jak na mortala. Poprostu dostarcza porcji rozrywki, nie wiem o co dla IGNu chodzilo, jest naprawde przyjemna. Cala gierka oczywiscie mega. Zawiodlem sie tylko troche kratosem - pogralem nim pare minut i wydaje sie taki strasznie wolny, combosy tez nim jakos nie wychodza. Edytowane 26 kwietnia 2011 przez Yabollek007 Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Mam do was pytanie co do tych kodow na rozne bajery odblokowywanych w krypcie (walczenie z nieskonczonym superem, bez glow itd.) - gdzie mozna sprawdzic odblokowane juz kody? Patrzylem w nekropolis (czy jak to sie tam nazywa) i tam sa jedynie obrazki, biosy postaci, kostiumy itd, ale tych kodow nie ma. Druga sprawa (rozniez dotyczaca tych kodow) - gdzie taki kod sie wpisuje? Mozna z niego korzystac zarowno grajac przeciwko komputerowi, jak i zywemu czlowiekowi (odpalic np. na lokalnym multi)?. Możesz je odpalić np. w versusie. A kody są w nekropolis, w galerii, chyba pod "design" czy tam "concept", nie pamiętam nazwy teraz ale są, poprzeglądaj a znajdziesz. Liu Kangiem Shao najtaniej można rozwalić stojąc po drugiej stronie ekranu i waląc low fireball. Jak rzuca włócznie to strzelając low fireballa się pod nią schylisz, a rzucany młotek najlepiej przeskoczyć (skok do góry a nie pod kątem)i strzelić mu w ryj fireballem z powietrza. Powtarzać do skutku :potter: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi