Yabollek007 314 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 A jak sie je wlacza? Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Na ekranie ładującym walkę przy pomocy przycisków na obu padach musisz ustawić odpowiednią kombinacje. Raz odpal versusa to od razu będziesz wiedział jak to zrobić. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 No nareszcie mi bandyci ze sklepu wysłali grę i już od jutra będę katował jak szalony Cytuj
gandihigh 0 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 kolejna postać w dlc sie szykuje. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Boon wspomniał, że jest w kodzie, ale nie ma combosów, x-ray, fatali, czyli niedokończony projekt postaci. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 jest przecież na arenie koloseum Cytuj
gandihigh 0 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Projekt niedokończony i na tym pozostanie? Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Przecież wszyscy już mówią od miesiąca jakiegoś chyba że Scarlet (Lady in Red) będzie w pierwszym DLC. Cytuj
Freeze182 10 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 (edytowane) Zauwazyliscie ze postac Kratosa jest troche nieproporcionalna do reszty fighterow ? (nie nie chodzi mi o Goro czy Kintaro). Jest troche mniejsza, dziwnie to troszke wyglada. Edytowane 26 kwietnia 2011 przez Freeze182 Cytuj
victoryy 0 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Ratujcie mnie bo już nie wyrabiam. Caly czas staram sie wbic stage fatalitie ermaciem i mi nie wchodzi ( zreszta innymi postaciami tez nie ) Dajcie jakies instrukcje jak dla jelopa jak to zrobic krok po kroku:P Cytuj
Freeze182 10 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 (edytowane) Dla Ermaca - dol,gora,dol,dol,X ( Nie testowalem wiec nie jestem pewien czy dziala). ps. na jakich planszach da sie zrobic stage fatality? Da sie na "dzwonnicy" ? Edytowane 26 kwietnia 2011 przez Freeze182 Cytuj
victoryy 0 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 wlasnie tez czytalem ze D,U,D,D X ale za nic nie chce mi wejsc (na the pit) moze chodzi o odleglosc? co oznacza vary? Cytuj
Freeze182 10 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 (edytowane) Musisz stac blisko przeciwnika, zrob tak : trzymaj blok i wklep D,U,D,D pusc blok i szybko "kliknij" X ps. sprawdzilem i dziala tak jak napisalem Edytowane 26 kwietnia 2011 przez Freeze182 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Musisz w story zrobic chyba pierwszego stage fatality ( chyba Sonya to ma ) i w tedy odblokuja ci sie stage fatale Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Nie w Story a w Challenge Tower ;] Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Nie no ja poprostu jestem w szoku. Gra jest tak swietna ze brak slow. Ekstra tryb single - fabula jest naprawde swietna, sa dobre zwroty akcji i w ogole (oczywiscie jak na gre ktora jest nawalanka), wciaga i naprawde czlowiek chce sie dowiedziec jak to sie dalej potoczy. Fun z grania niesamowity. Gra ma tylko jedna zasadnicza wade - po tym jak dzisiaj napieprzalem, kciuk od obslugiwania d-pada mnie boli XD Do tego jeszcze masa rzeczy do odblokowywania, challenge tower, jakies rozne fajne bajery do versusa (poki co sprawdzilem hermes mode - smieszna sprawa, polecam obcykac). Zastanawiam sie kiedy powstanie jakas w 99% wiarygodna rozpiska fighterow (bo z tego co niektorzy pisali o tej co tutaj byla wstawiana do tematu, ze jeszcze moze nie byc do konca dokladna) [chodzi mi o ta rozpiske efektywnosci] Szkoda ze Cyrax jest tak nisko na niej, bo ogolnie wydaje mi sie spoko. Szkoda tylko ze nie mam zadnego kodu na DLC - taki scorpion to w sumie mi ryba (nowy stroj jest fajny) ale Sub-Zero to chcialbym miec klasycznego. Dawno juz takiego funu w zadnej bijatyce nie mialem Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Stroy Mode skończone, challenge tower w połowie, krypta w 80% . Mortal Kombat Mną pozamiatał jeżeli chodzi o grywalność. Gram od premiery i czasem trudno sie od gry oderwać bo większość elementów pasuje do siebie idealnie. Niech jak najszybciej naprawią PSN bo ciekawi Mnie jak ta odsłona sprawdza się w trybie online:diablo: Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 (edytowane) Mi po skończeniu Story (Shao easy) przyszły dwie myśli: -po pierwsze Shinnok jako postać w dlc. Osobiście nie chciałbym wolę bossów którzy powinni być od początku. -i że może pojawi się dalsza część Story może jako dlc Zabrakło mi, no może nie zabrakło bo i tak dużo dostaliśmy ale fajnie jakby była alternatywna kampania. Kampania "złymi" tym razem; jakby nie patrzeć pole do popisu dla dlc ;p. PS. Są już jakieś pierwsze wyniki sprzedaży? Ile baniek poszło ;]? Edytowane 26 kwietnia 2011 przez SłupekPL Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 (edytowane) Mi po skończeniu Story (Shao easy) przyszły dwie myśli: -po pierwsze Shinnok jako postać w dlc. Osobiście nie chciałbym wolę bossów którzy powinni być od początku. -i że może pojawi się dalsza część Story może jako dlc Zabrakło mi, no może nie zabrakło bo i tak dużo dostaliśmy ale fajnie jakby była alternatywna kampania. Kampania "złymi" tym razem; jakby nie patrzeć pole do popisu dla dlc ;p. PS. Są już jakieś pierwszy wyniki sprzedaży? Ile baniek poszło ;]? Na ten moment wiadomo tylko tyle, że MK w UK było na 2 miejscu zaraz za Portal 2 z niezbyt dużym wynikiem 135 tys (na PS3). Ale trzeba czekać na wyniki z USA . Skoro taki słaby Mortal vs goście zakładający majtki na rajtuzy sprzedał się do dzisiaj w prawie 2,5 mln, to ten nowy spokojnie się do tego zbliży, albo i przebije. Co do story, to o Shinnoku też już wcześniej wspominałem i stawiam, że pojawi się razem z Rainem w DLC, a jeśli chodzi o kontynuowanie story, to nie wiem co znowu absurdalnego wymyślą, bo mało kto już przeżył ;] Edytowane 26 kwietnia 2011 przez Zwyrodnialec Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 (edytowane) 135 tysięcy i za Portalem 2 :confused: , damn jak ta gra nie sprzeda się w milionach to będzie fail jak nic. Lub co gorsza jak sprzeda się gorzej niż wspomniany przez Ciebie MK vs Rajtuzy... Heh gdyby zrobili z MK fps-a to pewnie by już poszedł w paru milionach w samej Anglii. Ta gra zasługuje na wysoką sprzedaż, na konkretny zarobek. Nie dość, że true next genowy tytuł, najlepszy Mortal, oferujący mnóstwo (sekretów, trybów, bonusów itd czego brakuje w dzisiejszych grach), w końcu coś innego niż strzelanie itd. itp. to gra po prostu WYMIATA. Właśnie Rain to chyba najbardziej sensowna postać w dlc. Co prawda kiedyś nie lubiłem "ninjasów" ale w tym MK to co innego (bardziej charakterystyczni, różnorodni). Także również jestem za Rainem. No wiem, wiem, że mało kto przeżył i cała chwała, że na końcu polegli nie odżyli/zmartwychwstali bo szczerze mówiąc byłem pewien, że tak się stanie ;]. Ale ta końcówka no coś by mogli tam wymyślić ;p albo właśnie taka alternatywna kampania zresztą tak czy siak Story jest zaje.biste. I dłuższe niż w obecnych fps-ach haha. Edytowane 26 kwietnia 2011 przez SłupekPL Cytuj
Gość Opublikowano 27 kwietnia 2011 Opublikowano 27 kwietnia 2011 A ja, dokładając głos do dyskusji w sprawie Story, twierdzę, że w zależności od wyników sprzedaży dostaniemy kontynuację MK wraz z pociągniętymi kolejnymi wątkami, bądź właśnie DLC pociągające wątki dalej. Choć coś mi się zdaje, że jeśli gra dobrze się sprzeda i będzie nadal cieszyła się takim uznaniem wśród Graczy, jak na starcie, to na tej odsłonie się nie skończy. Cytuj
Freeze182 10 Opublikowano 27 kwietnia 2011 Opublikowano 27 kwietnia 2011 No z tymi bonusami to troche przesadziles, w poprzednich czesciech (PS2) w kryptach bylo wiecej stuffu i to ciekawszego np. materialy wideo. Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 27 kwietnia 2011 Opublikowano 27 kwietnia 2011 Ja myślę że w kontynuacji mogą pociągnąć wątki z zakończeń które dostajemy w ladder, zwłaszcza że jeden motyw się powtarza. Sprawdźcie zakończenie Liu i Shanga. Taki nowy boss to byłby ogień. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 27 kwietnia 2011 Opublikowano 27 kwietnia 2011 135 tysięcy i za Portalem 2 :confused: To juz nie aktualne http://www.computerandvideogames.com/299289/news/ps3-chart-mortal-kombat-beats-portal-2-to-top-spot/?cid=OTC-RSS&attr=CVG-General-RSS Portal 2 jest juz przebity a Mortal jest na pierwszym miejscu. Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 27 kwietnia 2011 Opublikowano 27 kwietnia 2011 (edytowane) To że zabili prawie wszystkich bohaterów w Story (i to w tak bezsensowny sposób, bo jakaś Sindel ich wszystkich powybijała) to największa wada tej gry. Na 2 miejscu jest to że fabularnie zapuszkowali Sub-Zero, zamiast Smoke'a. Teraz będą musieli wskrzeszać ich wszystkich w durny sposób (bo masowe wskrzeszanie to jedna z najgorszych rzeczy które można zrobić fabule). Inaczej jakoś nie wyobrażam sobie kontynuacji tylko z Cagem, Sonyą i Raidenem . Co do DLC to bosów mi jakoś nie brakuje. W MKT nawet nimi nie grałem. W Tower można sobie pograć trochę Goro w jakiejś z misji, ale ten nawet skakać nie potrafi. Chyba jedyna postać której z Trilogy nie dodali to Rain (chyba najbardziej do d postać). Brakuje mi cyber-Smokea. Są dwie kobitki które wiszą na łańcuchach w planszy u Shao Khana - Jedna to ta cała Scarlet, a druga to chyba Tanya (tak mi się przynajmniej wydaje, bo jest żółta). A kontynuacje Story wolał bym otrzymać jako nowy chapter w DLC, a nie nowej części. Edytowane 27 kwietnia 2011 przez Drantzell Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi