KillMiki 2 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Kompletnie nie wiem jak przejść ostatnie wyzwanie w Challenge Tower, gdzie trzeba pokonać Goro, Kintaro, Milene i Shao Kahn szczególnie tą trzecią. Może jakieś porady Cytuj
Gość Opublikowano 28 kwietnia 2011 Opublikowano 28 kwietnia 2011 a nie da sie tego wyzwania po prostu skipnac za koinsy? Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Skipnięcie nie zalicza misji. Cytuj
Słupek 2 156 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Opublikowano 28 kwietnia 2011 (edytowane) Jednej rzeczy nie ogarniam, drugiego fatala kupujemy w Krypcie to wiem. Babality musimy sami odkryć (potem pojawia się w spisie?), klasyczny fatal też pojawia się w spisie jak go zrobimy (o ile mamy strój). A Stage fatality, kupujemy czy też musimy samemu odkryć i dopiero pojawia się w spisie? Btw dla mnie na razie bezkonkurencyjny jest fatal Nooba (rozrywanie), nie licząc fatali bossów. Z kolei X-ray to chyba Kitany najbardziej daje radę. Na razie męczę Tower żeby na spokojnie odkryć i kupić wszystkie stroje i fatale. I niektóre challenge dają radę aż miło, mnie rozwaliła walka Subem który traci kończyny, walka Kung Lao z Raidenem bez głów a już kompletnie poryte było spowolnienie Reptila co sekundę. Hehe nie powiem chwilę się męczyłem z tym zadaniem. Edytowane 28 kwietnia 2011 przez SłupekPL Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Stage'a musisz najpierw zrobić w Tower (co już zrobiłeś) a następnie znać kombinacje i ją wykonać. Szkoda jedynie że da się zrobić tego fatala tylko na 5 mapach :confused: 1 Cytuj
Gość Opublikowano 28 kwietnia 2011 Opublikowano 28 kwietnia 2011 (edytowane) Kompletnie nie wiem jak przejść ostatnie wyzwanie w Challenge Tower, gdzie trzeba pokonać Goro, Kintaro, Milene i Shao Kahn szczególnie tą trzecią. Może jakieś porady Oto porada ;] przegraj klika/kilkanaście razy, a poziom trudności spadnie, pojawi się nawet odnawianie energii między walkami. Aha, zawsze po przegranej walce czekaj aż na ekranie pojawi się retry i z niego korzystaj, nie "retruj" samemu przez naciśnięcie start E: wtedy taktyka na całą czwórke to np. skakanie i ładowanie kombosa zaczynając od reki z powietrza Edytowane 28 kwietnia 2011 przez Gość Cytuj
KillMiki 2 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Opublikowano 28 kwietnia 2011 (edytowane) Dzięki Lorack właśnie skończyłem Kratosem a dam ci plusa :potter: Edytowane 28 kwietnia 2011 przez KillMiki Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Btw dla mnie na razie bezkonkurencyjny jest fatal Nooba (rozrywanie), nie licząc fatali bossów. Z kolei X-ray to chyba Kitany najbardziej daje radę. Nooba fatal dobry, ale dla mnie najlepszego ma Kung Lao z ciągnięciem za nogi. Jeszcze lepsze tworzył gość o nicku piranhasoldier na youtube i szkoda, że w grze zdecydowana większość opiera się na schemacie krojenia ciała, co jest przynajmniej dla mnie wadą. Niektóre można było tez lepiej dopracować, jak np wieszanie Scorpiona, mogli to pokazać na rentgenie jak zostaje przerwany rdzeń kręgowy X-ray zgadzam się, Kitany wygląda najbardziej brutalnie i czuć tą moc w masakrowaniu ofiary. Cytuj
KillMiki 2 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Ale niektóre fatale to chyba jakiś żart np. Sonya rozrywa nogami ciało przeciwnika :confused: Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Akurat ten którego wymieniłeś, to w mojej opinii najsłabszy w grze. Drugi wcale nie jest lepszy. http://www.youtube.com/watch?v=hgtmxMDoS58 Zabrakło w grze np czegoś takiego. Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Zapoda ktoś jakieś dobre juggle dla Sub-Zero lub Kratosa ? O ile Subem coś mi tam wychodzi, tak Kratosem nie umiem skleić jakiejś lepszej akcji. Te na trailerze od Suba są fajne, ale szukam czegoś lepszego i na podobnym poziomie trudności Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Mam podobne pytanie. Jakie ma Reptile startery oprócz orbów i x trojkat <- -> trójkąt? Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Baraka Take A Spin – Forward, Forward, Down, Down, X within sweeping distance Up The Middle – Back, Forward, Down, Forward, Square within sweeping distance Babality – Forward, Back, Forward, Circle in jumping distance Stage Fatality – Down, Down, Down, Down, X at close range Cyber Sub-Zero Brain Freeze – Down, Down, Back, Down, Square in jumping distance Kold Fusion – Down, Back, Down, Forward, Triangle in jumping distance Babality – Down, Back, Forward, R2 in jumping distance Stage Fatality – Down, Down, Up, R2 at close range Cyrax Buzz Kill – Forward, Down, Forward, Back, Triangle when touching the opponent Nothing But Net – Back, Down, Back, Forward, Square in jumping distance Babality – Down, Forward, Back, Triangle in jumping distance Stage Fatality – Down, Up, R2 at close range Ermac Mind Over Splatter – Down, Up, Down, Down, R2 in jumping distance Pest Control – Forward, Back, Forward, Down, Circle in jumping distance Babality – Down, Down, Back, Down, Triangle in jumping distance Stage Fatality – Down, Up, Down, Down, X at close range Jade Half Mast – Back, Down, Back, Down, Circle within sweeping distance Head-A-Rang – Up, Up, Down, Forward, Square when in max distance Babality – Down, Down, Forward, Down, Circle in jumping distance Stage Fatality – Back, Forward, Down, R2 at close range Jax Smash And Grab – Back, Forward, Forward, Back, Triangle when touching the opponent Three Points! – Forward, Forward, Back, Down, X within sweeping distance Babality – Down, Down, Down, X in jumping distance Stage Fatality – Down, Forward, Down, Square at close range Johnny Cage And The Winner Is!… – Down, Forward, Down, Forward, Circle while in sweeping distance Heads Up! – Forward, Forward, Back, Down, X when close to your opponent Babality – Forward, Back, Forward, Circle in jumping distance Stage Fatality – Down, Back, Forward, R2 at close range Kabal Hook Up – Back, Forward, Back, Forward, Square while in sweeping distance It Takes Guts – Down, Down, Back, Forward, R2 while in sweeping distance Babality – Forward, Down, Back, X in jumping distance Stage Fatality – Down, Down, Circle at close range Kano Eat Your Heart Out – Down, Down, Forward, Back, Circle within sweeping distance Heartbreak – Back, Down, Back, Forward, Square within sweeping distance Babality – Forward, Forward, Down, Down, X in jumping distance Stage Fatality – Up, Up, Back, X at close range Kitana Fan Opener – Down, Down, Back, Forward, Triangle when close to your opponent Splitting Headache – Forward, Down, Forward, Back, X when in sweeping distance Babality – Forward, Down, Forward, Circle in jumping distance Stage Fatality – Forward, Down, Down, X at close range Kratos Blade Of Olympus – Down, Down, Back, Forward, Triangle within sweeping distance Medusa’s Gaze – Down, Back, Down, Forward, Square in jumping distance Babality - Down, Forward, Back, Triangle in jumping distance Stage Fatality – Down, Down, Down, X at close range Kung Lao Hat Trick – Back, Forward, Forward, Back, Triangle while in sweeping distance Razor’s Edge – Down, Down, Forward, Back, Square while in sweeping distance Babality – Down, Forward, Down, Triangle in jumping distance Stage Fatality – Down, Forward, Down, X at close range Liu Kang Fist Of Flame – Forward, Back, Down, Down, X while in sweeping distance The Beast Within – Down, Down, Forward, Down, Circle in jumping distance Babality – Down, Down, Down, Circle in jumping distance Stage Fatality – Down, Forward, Back, X at close range Mileena Be Mine – Back, Forward, Back, Forward, Triangle in jumping distance Rip Off – Back, Forward, Back, Down, X in jumping distance Babality – Down, Down, Forward, Back, Triangle in jumping distance Stage Fatality – Down, Down, Down, Square at close range Nightwolf Ascension – Down, Down, Forward, Back, Square within sweeping distance Little Off The Top – Down, Forward, Down, Back, Circle in jumping distance Babality – Forward, Back, Forward, Back, Square in jumping distance Stage Fatality – Down, Down, Down, R2 at close range Noob Saibot As One – Down, Down, Back, Down, R2 within sweeping distance Make A Wish – Back, Forward, Back, Down, Circle within sweeping distance Babality – Forward, Up, Forward, Square in jumping distance Stage Fatality – Forward, Down, Forward, R2 at close range Quan Chi Beat Down – Forward, Forward, Down, Down, Square within sweeping distance On Your Knees – Down, Forward, Down, Forward, Circle within sweeping distance Babality – Forward, Down, Back, Triangle in jumping distance Stage Fatality – Back, Forward, Down, Triangle at close range Raiden Just A Scratch – Down, Forward, Down, Forward, Square within sweeping distance Transplant – Back, Forward, Forward, Down, Circle within sweeping distance Babality – Down, Back, Down, Circle in jumping distance Stage Fatality – Down, Down, Down, Triangle at close range Reptile Acid Yak – Forward, Forward, Down, Up, X in sweeping distance Tasty Meal – Back, Back, Forward, Down, R2 in jumping distance (requires Reptile’s Classic costume from DLC to have access to this move) Weight Loss – Down, Down, Forward, Back, Square while in sweeping distance Babality – Back, Forward, Back, Down, X in jumping distance Stage Fatality – Forward, Down, Down, R2 at close range Scorpion Nether Gates – Back, Forward, Back, X when touching your opponent Split Descision – Forward, Down, Forward, Triangle when touching your opponent Toasty! – Down, Up, Up, Triangle in jumping distance (requires Scorpion’s Classic costume from DLC to have access to this move) Babality – Down, Back, Forward, Down, Triangle in jumping distance Stage Fatality – Forward, Up, Up, Square at close range Sektor Robo-Sek – Forward, Down, Back, Forward, X at max distance The Scarecrow – Down, Down, Forward, Back, Square at max distance Babality – Back, Down, Down, Down, Circle in jumping distance Stage Fatality – Down, Forward, Down, R2 at close range Shang Tsung Bang Bang! – Down, Back, Down, Forward, X in jumping distance Identity Theft – Down, Down, Back, Down, Triangle in jumping distance Babality – Down, Back, Down, X in jumping distance Stage Fatality – Up, Up, Back, Square at close range Sheeva Lend A Hand – Forward, Back, Forward, Back, Circle within sweeping distance Stripped Down – Forward, Down, Down, Forward, Square within sweeping distance Babality – Down, Down, Down, Back, Circle in jumping distance Stage Fatality – Down, Down, Down, Down, Square at close range Sindel Migraine – Back, Forward, Down, Forward, Square while in sweeping distance Mouthful – Back, Forward, Up, Triangle while in sweeping distance Babality – Down, Down, Down, Up in jumping distance Stage Fatality – Down, Down, Down, Square at close range Smoke Smoked Out – Back, Forward, Back, Forward, Square while in sweeping distance Tremor – Back, Back, Down, Forward, Triangle while in sweeping distance Babality – Down, Back, Down, Forward, Down in jumping distance Stage Fatality – Forward, Up, Up, Square at close range Sonya Blade Kut-Throat – Down, Back, Forward, Back, Circle while in sweeping distance Scissor Split – Down, Down, Back, Forward, Square in jumping distance Babality – Down, Down, Forward, X in jumping distance Stage Fatality – Back, Forward, Down, Triangle at close range Stryker Have A Blast – Down, Forward, Down, Forward, R2 while in sweeping distance Time Served – Forward, Down, Forward, X while in sweeping distance Babality – Down, Forward, Down, Back, Triangle in jumping distance Stage Fatality – Forward, Up, Up, Circle at close range Sub-Zero Have An Ice Day – Back, Forward, Down, Forward, Circle while in sweeping distance Spinal Smash – Down, Back, Down, Forward, Triangle while in sweeping distance Spine Rip – Forward, Down, Forward, Triangle when close to your opponent (requires Sub-Zero’s Classic costume from DLC to have access to this move) Babality – Down, Back, Down, Circle in jumping distance Stage Fatality – Forward, Down, Back, Triangle at close range 1.squere kwadrat 2.triangle trójkąt 3.x 4.circle kółko Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Zapoda ktoś jakieś dobre juggle dla Sub-Zero lub Kratosa ? O ile Subem coś mi tam wychodzi, tak Kratosem nie umiem skleić jakiejś lepszej akcji. Te na trailerze od Suba są fajne, ale szukam czegoś lepszego i na podobnym poziomie trudności http://testyourmight.com/forum/showthread.php?3940-Sub-Zero-Guide-Feedback 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Słupek chyba pytał w jakim nakładzie sprzedał się MK. Na vgchartz są dane i wychodzi ponad 700tys. Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Opublikowano 28 kwietnia 2011 http://testyourmight.com/forum/showthread.php?3940-Sub-Zero-Guide-Feedback Wielkie dzięki za stronkę, właśnie czegoś takiego szukałem. Na pewno przyda się wszystkim Cytuj
gmeru 297 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Wczoraj dwa razy pod rząd zawiesiła mi się konsola po walce Raidena ze Scorpionem w Smode więc poszedłem spać. WTF : / Dzisiaj powalczę dalej (dosłownie). Czy komuś się coś takiego zdarzyło? Konsola pierwsza jaka wyszła + duży dysk. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Wczoraj dwa razy pod rząd zawiesiła mi się konsola po walce Raidena ze Scorpionem w Smode więc poszedłem spać. WTF : / Dzisiaj powalczę dalej (dosłownie). Czy komuś się coś takiego zdarzyło? Konsola pierwsza jaka wyszła + duży dysk. mi zwiesiło w następnej walce - Raiden vs 3 duszyczki opentane przez Quan Chi Cytuj
gmeru 297 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Opublikowano 29 kwietnia 2011 No to pięknie : / Wczoraj jeszcze parę razy próbowałem. Mam Story Mode nie do przejścia :confused: Ciągłe zwisy. Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Mi się nic nie wieszało. Cytuj
Pueblo 7 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Mnie się zwieszała konsola przy próbie patchowania zaraz w dniu premiery. FAT 40GB. Problem rozwiązałem pat(pipi)ąc grę na koncie brata. No ale ze Story to już problem większego kalibru:/ Cytuj
MeL 34 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Pytanie. Chce grać w MK9 z bratem. Nie vs tylko obydwoje osobno przechodzimy story. I pytanie. Czy tworzyć nowy profil na playu i grać osobno czy można spokojnie przechodzić na jednym profilu i każdy osobno pozna cała historię. Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Opublikowano 29 kwietnia 2011 @masta_g Podaj linka. prosze http://gametipcenter.com/mortal-kombat-fatalities-list-for-ps3 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi