Opublikowano 29 kwietnia 201113 l @masta_g Podaj linka. prosze http://gametipcenter...es-list-for-ps3 dziekować.
Opublikowano 29 kwietnia 201113 l Czy fatale odpalane w tutorialu nie wliczają się do milestones? Fatale i prześwietlenia nie wliczają się podczas treningu. Jedynie te zrobione podczas walki.
Opublikowano 30 kwietnia 201113 l Jak grać młodym Shang Tsungiem ? Mam dwa kostiumy ale w każdym występuje w roli starca. Jak grać tym młodym z avatara w wyborze postaci ?
Opublikowano 30 kwietnia 201113 l Mortala mam i ja. Gra jest REWELACYJNA Dawno i to bardzo dawno nie było bijatyki z tak rozbudowanym single playerem....wczoraj grałem 3h w story mode i nawet nie dostałem pucharka za 50% opowieści więc sam tryb story jest dłuższy(choć fakt faktem czasem po parę razy podchodziłem do jednego starcia) niż w wielu współczesnych grach. Do tego dochodzi tryb ladder czyli klasyczna drabinka turniejowa, 300 challengów, różne test your..., pełno rzeczy do odkrycia i zdobycia w krypcie. Obłęd ile tutaj jest grania dla jednego gracza jak na bijatyki. Do tego jeszcze dojdzie online, które z wiadomych przyczyn nie możemy przetestować - wtedy też zobaczymy jak wygląda balans postaci bo AI konsoli nie jest żadnym wyznacznikiem Co do poprawy i jakie minusy: - brak możliwości skipowania i pauzy podczas filmików w trybie STORY - tylko jeden rodzaj X-RAY- - tylko jedna wejściówka postaci - w trybie dla dwóch graczy nie dostajemy coinsów - statystyki(czyli to co potrzebne do milestones) zapisuje tylko dla playera 1, więc grając z znajomymi statystyki nabijają się tylko dla pada nr1
Opublikowano 30 kwietnia 201113 l Na początku było rewelacyjnie, ale teraz już mnie troche znudził Mortal. Nie grałem od dwóch dni i jakoś nie mam ochoty odpalać mimo, że mam z kim grać na dwóch.
Opublikowano 30 kwietnia 201113 l Panowie mam pytanie chcę sobie wytrenować 4 postacie tylko zastanawiam się jeszcze jakie, czy jest może jakiś ranking tak jak w przypadku Tekkena lub Soul calibur gdzie jest zestawienie postaci pod względem siły ? Na razie wybrałem sobie Reptile i Liu kanga.
Opublikowano 30 kwietnia 201113 l Sektor, Kitana, Ermac wydają się mocnymi postaciami z szerokim wachlarzem specjali. Szczególni ten ostatni.
Opublikowano 30 kwietnia 201113 l Noob też jest mocno "podpakowany" a poza tym Scorpion, Ermac, Kitana.
Opublikowano 30 kwietnia 201113 l Scorpion mi się wydaje bardziej osłabiony względem demka...za to Ermac zdecydowanie wymiata - mocny,szybki i ma dobre combosy.
Opublikowano 30 kwietnia 201113 l Noob jest średni. Pod ścianą ma masakryczne juggle, ale na środku ekranu już gorzej. Ermac, Sektor, Mileena, Raiden to są mendy.
Opublikowano 30 kwietnia 201113 l Panowie mam pytanie chcę sobie wytrenować 4 postacie tylko zastanawiam się jeszcze jakie, czy jest może jakiś ranking tak jak w przypadku Tekkena lub Soul calibur gdzie jest zestawienie postaci pod względem siły ? Na razie wybrałem sobie Reptile i Liu kanga. Jest taki ranking: TOP TIER: Shang Tsung Raiden Kung Lao Nightwolf Johnny Cage Ermac Smoke MID TIER: Kabal Liu Kang Kano Kitana Mileena Reptile Sindel Scorpion Sonya Stryker Sub-Zero LOW TIER: Jax Jade Cyrax Noob Sektor SHIT TIER: Baraka Kratos Sheeva Quan Chi Cyber-Sub Zero Lista pochodzi z poradnika "Mortal Kombat: Prima Official Game Guide" ale on był jednak stworzony przed premierą gry. Jak jest naprawdę, to wyjdzie po czasie. Edytowane 30 kwietnia 201113 l przez Zwyrodnialec
Opublikowano 30 kwietnia 201113 l na YT nawet Adolf jara sie z nami nowym mortalem;) kurde czuje sie jak za malolata kiedy wychodzi mi jakas dobra akcja. dzieki Boon i spolka!
Opublikowano 30 kwietnia 201113 l Quan Chi jest na samy dole listy tierów? WTF? Dla mnie to przepak. Ja trenuje Liu bo przypomina mi Law'a z Tekken'a (wymyśliłem se kombo: trójkąt, kwadrat, x potem x, x. potem X-ray i na koniec x, x , koło - muahaha!). Potem pewnie zajme się Cage'm - z tego samego powodu co Liu
Opublikowano 30 kwietnia 201113 l Ermac ma slabe Combosy w srodku areny ? Jego BnB zabiera 46 bez naskoku ...
Opublikowano 30 kwietnia 201113 l Nie Ermac a Noob. Ja narazie ćwiczę Sabem, no w zasadzie to dzisiaj trochę poćwiczyłem po dwudniowej przerwie I jak narazie wchodzą mi juggle za góra 51% a i tak nie zawsze. Średnio wchodzi 35-40% więc nie jest źle, ale zobaczymy jak to będzie wygladało przez neta. Edytowane 30 kwietnia 201113 l przez Square
Opublikowano 30 kwietnia 201113 l Będzie wstyd ale utknąłem na challengu 101 i za cholerę nie mogę go przejść ;/ Chodzi o ten challenge co jesteśmy do siebie zwróceni plecami Baraką i Mileeną i na zmianę ubijamy przeciwników atakujących z góry i dołu. O ile Baraką łatwo wyczuć kto jak atakuje i odpowiednio zareagować tak Mileeną tych skaczących nie mogę. Zanim zareaguje na "skoczka" to jest już za późno bo jest już na mnie i po challengu. Jakieś rady?
Opublikowano 30 kwietnia 201113 l Haha, nie ma rady. Też się męczyłem. Ćwicz, jest schemat: na początku będą wychodzić mieszanie (tak do 3-4 pkt.), później tylko jeden rodzaj i pod koniec znowu mieszanie(od 10 pkt.). Na stronę Mileeny patrz uważnie (brzeg ekranu). Zazwyczaj od momentu jak spostrzeżesz przeciwnika i znajdziesz przycisk on będzie gotowy do skoku i wstrzelisz się idealnie. Chamski test na koordynację.
Opublikowano 30 kwietnia 201113 l W miarę łatwe to, w końcu do opanowania tylko 4 przyciski, z czego 2 na Barake i 2 na Mileenę.
Opublikowano 30 kwietnia 201113 l Skaczacy i nie skaczacy inaczej wygladaja - skaczacy maja rece, nieskaczacy maja urwane (albo na odwrot, nie jestem pewien), zobacz sobie. Ja tam teraz mam problem z challengem w ktorym kieruje sie Baraka i walczy z Sheeva, Goro i Kintaro. Jak ja nie cierpie walk z tymi 4rekimi osobnikami Sheeve jeszcze rozwalam, ale Goro juz nie daje rady (pare razy bylem bardzo blisko pokonania Goro, ale pech chcial ze mi troche zabraklo <dla Goro zostalo z 20% hp>). Najgorsze jest to ze nawet jak bym sfarcil i pokonal Goro to jeszce zostaje Kintaro ktory bedzie jeszcze bardziej wykokszony Edytowane 30 kwietnia 201113 l przez Yabollek007
Opublikowano 30 kwietnia 201113 l No i Story ukończone. Dziś miałem więcej czasu, to przysiadłem na dłużej. Ostatnia walka z Shao Kahnem to masakra. A nie wyobrażam sobie co się dzieje na expercie. Hardcore. Jeśli mogę doradzić, to Raidenem warto ciągle się teleportować i walić do Shao proste combo - kwadrat, trójkąt, kwadrat, trójkąt - najlepiej gdy coś mamrocze pod nosem, śmieje się lub stoi tyłem do nas. Inaczej może on pierwszy nas zaatakować i po ptokach. Na kilku scenkach jest widoczny Motaro. Ciekawe czy będzie wsadzony do DLC? Co prawda, Raiden go zabija, ale to chyba nie problem. Czekam teraz aż ruszy PSN i pogramy online. I jeszcze ciekawe co z bossami. Mam nadzieję, że pojawią się w DLC.
Opublikowano 30 kwietnia 201113 l Skaczacy i nie skaczacy inaczej wygladaja - skaczacy maja rece, nieskaczacy maja urwane (albo na odwrot, nie jestem pewien), zobacz sobie. Ja tam teraz mam problem z challengem w ktorym kieruje sie Baraka i walczy z Sheeva, Goro i Kintaro. Jak ja nie cierpie walk z tymi 4rekimi osobnikami Sheeve jeszcze rozwalam, ale Goro juz nie daje rady (pare razy bylem bardzo blisko pokonania Goro, ale pech chcial ze mi troche zabraklo <dla Goro zostalo z 20% hp>). Najgorsze jest to ze nawet jak bym sfarcil i pokonal Goro to jeszce zostaje Kintaro ktory bedzie jeszcze bardziej wykokszony Yabollek haha jesteś wielkiiiiiiiiii, omg tyle męczarniii tyle zachodu hahaha a tu taki patent. No nie mogę, haha jeszcze raz dzięki. @Crying_Wolf Chyba test na wytrzymałość pada ;p choć z tym patentem to... nie ma o czym mówić ;] Edytowane 30 kwietnia 201113 l przez SłupekPL