gandihigh 0 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Opublikowano 29 kwietnia 2011 @masta_g Podaj linka. prosze http://gametipcenter...es-list-for-ps3 dziekować. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Czy fatale odpalane w tutorialu nie wliczają się do milestones? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Czy fatale odpalane w tutorialu nie wliczają się do milestones? Fatale i prześwietlenia nie wliczają się podczas treningu. Jedynie te zrobione podczas walki. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Jak grać młodym Shang Tsungiem ? Mam dwa kostiumy ale w każdym występuje w roli starca. Jak grać tym młodym z avatara w wyborze postaci ? Cytuj
Daffy 10 574 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Mortala mam i ja. Gra jest REWELACYJNA Dawno i to bardzo dawno nie było bijatyki z tak rozbudowanym single playerem....wczoraj grałem 3h w story mode i nawet nie dostałem pucharka za 50% opowieści więc sam tryb story jest dłuższy(choć fakt faktem czasem po parę razy podchodziłem do jednego starcia) niż w wielu współczesnych grach. Do tego dochodzi tryb ladder czyli klasyczna drabinka turniejowa, 300 challengów, różne test your..., pełno rzeczy do odkrycia i zdobycia w krypcie. Obłęd ile tutaj jest grania dla jednego gracza jak na bijatyki. Do tego jeszcze dojdzie online, które z wiadomych przyczyn nie możemy przetestować - wtedy też zobaczymy jak wygląda balans postaci bo AI konsoli nie jest żadnym wyznacznikiem Co do poprawy i jakie minusy: - brak możliwości skipowania i pauzy podczas filmików w trybie STORY - tylko jeden rodzaj X-RAY- - tylko jedna wejściówka postaci - w trybie dla dwóch graczy nie dostajemy coinsów - statystyki(czyli to co potrzebne do milestones) zapisuje tylko dla playera 1, więc grając z znajomymi statystyki nabijają się tylko dla pada nr1 Cytuj
gandihigh 0 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Na początku było rewelacyjnie, ale teraz już mnie troche znudził Mortal. Nie grałem od dwóch dni i jakoś nie mam ochoty odpalać mimo, że mam z kim grać na dwóch. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Widać że lubisz takie gry skoro nudzisz się po tygodniu grania. Cytuj
wiedzminka 0 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Panowie mam pytanie chcę sobie wytrenować 4 postacie tylko zastanawiam się jeszcze jakie, czy jest może jakiś ranking tak jak w przypadku Tekkena lub Soul calibur gdzie jest zestawienie postaci pod względem siły ? Na razie wybrałem sobie Reptile i Liu kanga. Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Sektor, Kitana, Ermac wydają się mocnymi postaciami z szerokim wachlarzem specjali. Szczególni ten ostatni. Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Noob też jest mocno "podpakowany" a poza tym Scorpion, Ermac, Kitana. Cytuj
Daffy 10 574 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Scorpion mi się wydaje bardziej osłabiony względem demka...za to Ermac zdecydowanie wymiata - mocny,szybki i ma dobre combosy. Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Noob jest średni. Pod ścianą ma masakryczne juggle, ale na środku ekranu już gorzej. Ermac, Sektor, Mileena, Raiden to są mendy. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 (edytowane) Panowie mam pytanie chcę sobie wytrenować 4 postacie tylko zastanawiam się jeszcze jakie, czy jest może jakiś ranking tak jak w przypadku Tekkena lub Soul calibur gdzie jest zestawienie postaci pod względem siły ? Na razie wybrałem sobie Reptile i Liu kanga. Jest taki ranking: TOP TIER: Shang Tsung Raiden Kung Lao Nightwolf Johnny Cage Ermac Smoke MID TIER: Kabal Liu Kang Kano Kitana Mileena Reptile Sindel Scorpion Sonya Stryker Sub-Zero LOW TIER: Jax Jade Cyrax Noob Sektor SHIT TIER: Baraka Kratos Sheeva Quan Chi Cyber-Sub Zero Lista pochodzi z poradnika "Mortal Kombat: Prima Official Game Guide" ale on był jednak stworzony przed premierą gry. Jak jest naprawdę, to wyjdzie po czasie. Edytowane 30 kwietnia 2011 przez Zwyrodnialec Cytuj
Daffy 10 574 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 jest już w ogóle w necie poradnik z jugglami? Cytuj
Gość Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Wbij na YT i masz tam pełno, zabierających nawet po ponad 70%. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 na YT nawet Adolf jara sie z nami nowym mortalem;) kurde czuje sie jak za malolata kiedy wychodzi mi jakas dobra akcja. dzieki Boon i spolka! Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Quan Chi jest na samy dole listy tierów? WTF? Dla mnie to przepak. Ja trenuje Liu bo przypomina mi Law'a z Tekken'a (wymyśliłem se kombo: trójkąt, kwadrat, x potem x, x. potem X-ray i na koniec x, x , koło - muahaha!). Potem pewnie zajme się Cage'm - z tego samego powodu co Liu Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Ermac ma slabe Combosy w srodku areny ? Jego BnB zabiera 46 bez naskoku ... Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 (edytowane) Nie Ermac a Noob. Ja narazie ćwiczę Sabem, no w zasadzie to dzisiaj trochę poćwiczyłem po dwudniowej przerwie I jak narazie wchodzą mi juggle za góra 51% a i tak nie zawsze. Średnio wchodzi 35-40% więc nie jest źle, ale zobaczymy jak to będzie wygladało przez neta. Edytowane 30 kwietnia 2011 przez Square Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Będzie wstyd ale utknąłem na challengu 101 i za cholerę nie mogę go przejść ;/ Chodzi o ten challenge co jesteśmy do siebie zwróceni plecami Baraką i Mileeną i na zmianę ubijamy przeciwników atakujących z góry i dołu. O ile Baraką łatwo wyczuć kto jak atakuje i odpowiednio zareagować tak Mileeną tych skaczących nie mogę. Zanim zareaguje na "skoczka" to jest już za późno bo jest już na mnie i po challengu. Jakieś rady? Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Haha, nie ma rady. Też się męczyłem. Ćwicz, jest schemat: na początku będą wychodzić mieszanie (tak do 3-4 pkt.), później tylko jeden rodzaj i pod koniec znowu mieszanie(od 10 pkt.). Na stronę Mileeny patrz uważnie (brzeg ekranu). Zazwyczaj od momentu jak spostrzeżesz przeciwnika i znajdziesz przycisk on będzie gotowy do skoku i wstrzelisz się idealnie. Chamski test na koordynację. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 W miarę łatwe to, w końcu do opanowania tylko 4 przyciski, z czego 2 na Barake i 2 na Mileenę. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 (edytowane) Skaczacy i nie skaczacy inaczej wygladaja - skaczacy maja rece, nieskaczacy maja urwane (albo na odwrot, nie jestem pewien), zobacz sobie. Ja tam teraz mam problem z challengem w ktorym kieruje sie Baraka i walczy z Sheeva, Goro i Kintaro. Jak ja nie cierpie walk z tymi 4rekimi osobnikami Sheeve jeszcze rozwalam, ale Goro juz nie daje rady (pare razy bylem bardzo blisko pokonania Goro, ale pech chcial ze mi troche zabraklo <dla Goro zostalo z 20% hp>). Najgorsze jest to ze nawet jak bym sfarcil i pokonal Goro to jeszce zostaje Kintaro ktory bedzie jeszcze bardziej wykokszony Edytowane 30 kwietnia 2011 przez Yabollek007 1 Cytuj
Lukas_AT 1 187 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 No i Story ukończone. Dziś miałem więcej czasu, to przysiadłem na dłużej. Ostatnia walka z Shao Kahnem to masakra. A nie wyobrażam sobie co się dzieje na expercie. Hardcore. Jeśli mogę doradzić, to Raidenem warto ciągle się teleportować i walić do Shao proste combo - kwadrat, trójkąt, kwadrat, trójkąt - najlepiej gdy coś mamrocze pod nosem, śmieje się lub stoi tyłem do nas. Inaczej może on pierwszy nas zaatakować i po ptokach. Na kilku scenkach jest widoczny Motaro. Ciekawe czy będzie wsadzony do DLC? Co prawda, Raiden go zabija, ale to chyba nie problem. Czekam teraz aż ruszy PSN i pogramy online. I jeszcze ciekawe co z bossami. Mam nadzieję, że pojawią się w DLC. Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 (edytowane) Skaczacy i nie skaczacy inaczej wygladaja - skaczacy maja rece, nieskaczacy maja urwane (albo na odwrot, nie jestem pewien), zobacz sobie. Ja tam teraz mam problem z challengem w ktorym kieruje sie Baraka i walczy z Sheeva, Goro i Kintaro. Jak ja nie cierpie walk z tymi 4rekimi osobnikami Sheeve jeszcze rozwalam, ale Goro juz nie daje rady (pare razy bylem bardzo blisko pokonania Goro, ale pech chcial ze mi troche zabraklo <dla Goro zostalo z 20% hp>). Najgorsze jest to ze nawet jak bym sfarcil i pokonal Goro to jeszce zostaje Kintaro ktory bedzie jeszcze bardziej wykokszony Yabollek haha jesteś wielkiiiiiiiiii, omg tyle męczarniii tyle zachodu hahaha a tu taki patent. No nie mogę, haha jeszcze raz dzięki. @Crying_Wolf Chyba test na wytrzymałość pada ;p choć z tym patentem to... nie ma o czym mówić ;] Edytowane 30 kwietnia 2011 przez SłupekPL Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi