wet_willy 2 163 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Sorry źle odczytałem posta ... No Noob na srodku to max 26% z środka bez użycia paska ... Ale nadrabia świetnym zoningiem i niskim recovery na qcf+fk i teleportem który dobrze użyty jest chory Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Mam nadzieje że będzie chciało im się balansować te postaci, bo na pewno wyjdzie że jedna jest lepsza od innych Z najbardziej przepakowanych ciosów to najmocniejszy wydaje mi się tył-przód-kwadrat (niemam pewności co do kombinacji) Ermaca. Te łapanie które ma dobry dmg, zasięg na pół areny i łapie air. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 LIGA MK: http://gieroliga.pl/news/206/Mortal_Kombat_start_ligi_1v1_na_platformie_PS3 Zapisujcie się Cytuj
rainuS 4 Opublikowano 1 maja 2011 Opublikowano 1 maja 2011 Sorry źle odczytałem posta ... No Noob na srodku to max 26% z środka bez użycia paska ... Ale nadrabia świetnym zoningiem i niskim recovery na qcf+fk i teleportem który dobrze użyty jest chory Tak, tylko ze te akcje kroja milimetry paska. Noob ma jeszcze bardzo dobry anty air i nic poza tym. Disabler leci tak wolno, ze nie warto go uzywac. Ogolnie trzeba sie sporo nameczyc zeby cos ugrac, bo sam zoning wymaga sporego wyczucia i wiedzy na temat pozostalych postaci, zeby nie bylo niespodzianek. Poza tym jedyne co mozna wsadzic do kombo to slam, wiec tak jak pisales max 26%. Bez porownania do Ermaca. Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 1 maja 2011 Opublikowano 1 maja 2011 Czy ktos odblokowal alternatywne stroja dla Kratosa i Cyber Sub Zero?? Cytuj
gandihigh 0 Opublikowano 1 maja 2011 Opublikowano 1 maja 2011 O ile się nie myle to dla nich niema alternatywnych strojów. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 1 maja 2011 Opublikowano 1 maja 2011 Alternatywny Kratos to ten z zakończenia trzeciej części, wystarczy przejć nim Laddera. Cyber też raczej ma, bo głupio by to wyglądało że wszyscy mają a on nie ma. Sprawdzę popołudniu bo trofik za wszystkie stroje wpadł jakiś czas temu. Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 1 maja 2011 Opublikowano 1 maja 2011 Z tego co wiem to Kratos na 100% ma, a Cyber nie Żeby postać dostała strój trzeba było dorwać nią specjalny gadżet tej postaci który materializuje się w kulce na przeciwko postaci w Nekropolis. Cyber od początku jak się go odblokowuje to już swoją kulke ma zapełnioną. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 1 maja 2011 Opublikowano 1 maja 2011 no ja musze napisac, ze im dluzej gram tym mniej sie jaram. tryb story jest fajny, ale z jednej strony to dobrze, a z drugiej wku.rwia mnie, ze gram kazdym po kolei. dostaje takiego cyraxa, nie znam nim zadnych ciosow i kombosow, walki przechodze metoda uppercut i noga z powietrza bo po co na dwie, trzy walki kombinowac. po drugie jestem za duzym cieniasem w ta gre i nonstop sie wku.rwiam ;p swietna gra, ale chyba wole ja wspominac niz znow grac. Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 1 maja 2011 Opublikowano 1 maja 2011 No Mortal to jednak na dłuższą metę gra towarzyska do pogrania sobie ze znajomymi na imprezie, albo online. Bo nie wyobrażam sobie jak mogło by bawić cały czas przechodzenie Ladera w kółko i kółko. Tym bardziej że CPU na Expercie nie jest zbyt wymagające po ograniu się Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 1 maja 2011 Opublikowano 1 maja 2011 Ja tak mam z Tower'em. O ile pierwszą połowę przeszedłem szybko, tak przez ostatnie kilka dni zrobiłem tyko 15 wyzwań ze względu na te zmiany fighterów co 5 walk :confused: Cytuj
Lukas_AT 1 187 Opublikowano 1 maja 2011 Opublikowano 1 maja 2011 Zauważyłem, że pokonanie Shao Kahna w arcade jest łatwe poprzez używania w kółko pocisków z dużej odległości (lub innych zagrań na dystans w zależności od postaci np. rozdwajnie Nooba). Stoimy daleko od niego i w kółko naparzamy. Bywa, że stoi jak głupi w miejscu ciągle blokując, ale energia wówczas i tak mu spada. Czasami zacznie się śmiać to ujdzie mu więcej życia. Trzeba jednak uważać gdy rzuca włócznią (należy się błyskawicznie schylić), a gdy rzuca młotem, szybko skoczyć i dalej naparzać z pocisków. To działa przynajmniej na medium. Pokonałem go bez utraty życia prawie. Ale jak na expert, to nie wiem, bo jeszcze nie próbowałem. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 1 maja 2011 Opublikowano 1 maja 2011 narazie tylko raz z nim mialem FV (medium) prosta taktyka skaczac wokol i dwa razy kwardrat. tylko ze problem mam jak skacze do gory tym swoim ciosem, mozna to jakos zatrzymac? pare razy udalo mi sie go sciagnac z gory bez utraty zycia ale nie wiem jak to zrobilem (chyba trojkatem) pozatym jak na razie nie widze sie grajac na expercie:) palce caly czas za wolne. Cytuj
Lukas_AT 1 187 Opublikowano 1 maja 2011 Opublikowano 1 maja 2011 Mortal Kombat 2011: Hackers Unlock Goro, Kintaro & Shao Khan http://www.gamemunition.com/news/mortal-kombat-2011-hackers-unlock-goro-kintaro-shao-khan/ Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 1 maja 2011 Opublikowano 1 maja 2011 Hack jest do xO o ile sie nie myle ... Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 1 maja 2011 Opublikowano 1 maja 2011 10 najgorszych postaci w MK. Ogólnie ze wszystkim się zgadzam nie licząc Raina. http://www.gametrailers.com/video/top-10-screwattack/713441 Cytuj
winner 183 Opublikowano 1 maja 2011 Opublikowano 1 maja 2011 Że niby Quan Chi słaby? Heheheh ciekawe kto kleił tę listę bo to chyba jeden z lepiej podpakowanych charów w MK9. Nim chyba najłatwiej wbija się FV na czymkolwiek. Oprócz w/w mój drim tim to oczywiście Skorpion i Kitana. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 1 maja 2011 Opublikowano 1 maja 2011 Ciekawe tez czy obiektywnie rzecz biorac faktycznie Cyrax jest tak slaby jak na tej liscie, bo naprawde lubie nim grac, podoba mi sie jego styl gry (no i do tego wyglada jak rastuch z jamajki ). Cytuj
flaczki 66 Opublikowano 1 maja 2011 Opublikowano 1 maja 2011 Na ta chwile cyrax jest najlepszy gdyz posiada prostego infinita (siatka,teleport combo zakonczone siatka, teleport itd ). Cytuj
gandihigh 0 Opublikowano 2 maja 2011 Opublikowano 2 maja 2011 (edytowane) A jeżeli chodzi o MK9 to każda jest dobra tylko trzeba umieć grać daną postacią Edytowane 2 maja 2011 przez gandihigh Cytuj
winner 183 Opublikowano 2 maja 2011 Opublikowano 2 maja 2011 Fabrycznie R2. W sumie odpowiada mi to ustawinenie ale zastanaiwam się nad zakupem arcade sticka. Wiecie coś może na temat tego z zestawu Tekken 6? Jak się sprawuje i czy jest w pełni kompatybilny. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 2 maja 2011 Opublikowano 2 maja 2011 Pro gracze ponoc uwazaja ze arcade stick nie jest dobrym pomyslem, bo gra od samego poczatku byla tworzona z mysla o padzie, wiec taki typ kontrolera jest najlepszy. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 2 maja 2011 Opublikowano 2 maja 2011 pod czym macie ustawiony blok? staram się przyzwyczaić do ustawień defaultowych ale kusi mnie zmiana bloku pod L2 Cytuj
Freeze182 10 Opublikowano 2 maja 2011 Opublikowano 2 maja 2011 (edytowane) Jedno pytanie, jakie warunki trzeba spelnuc by walczyc z "klasyczna" Jade ? Trzy pozostale ukryte walki mam juz zaliczone, tylko tej jednej mi brakuje. Edytowane 2 maja 2011 przez Freeze182 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi