Freeze182 10 Opublikowano 5 maja 2011 Opublikowano 5 maja 2011 Takie bonusy i wiele innych podobnych spokojnie mogli upchnac w krypcie ktora moim zdaniem jest strasznie biedna w porownaniu do krypt w poprzednich czesciach. Cytuj
nero2082 791 Opublikowano 5 maja 2011 Opublikowano 5 maja 2011 film z jakiegoś turnieju czekam na to włączenie PSN i robimy własny Cytuj
Lukas_AT 1 193 Opublikowano 5 maja 2011 Opublikowano 5 maja 2011 Takie bonusy i wiele innych podobnych spokojnie mogli upchnac w krypcie ktora moim zdaniem jest strasznie biedna w porownaniu do krypt w poprzednich czesciach. Zgadzam się w 100%. Zestaw przygotowanych bonusów do wykupienia jest marny. Nie postarali się tak jak w Mortal Kombat Deadly Alliance, gdzie dało się poznać całe uniwersum smoczej sagi, odkrywając wspaniałe dodatki. Zdjęcia pierwszych automatów arcade MK, deweloperów przy pracy, figurek, screeny i ścieżka dźwiękowa z poprzednich części, foty usuniętych elementów, komiczne filmiki - aż paliłem się by to wszystko poznać. Tu tego brakuje - szczerze mówiąc, to nie ma nic ciekawego, prócz alternatywnych kostiumów i kombinacji dodatkowej fatality Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 black mamba: Noobiasto grają. Szczególnie ten który Noobem cały czas spamował te noobowe biegacze. Cytuj
Arkady 1 012 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 Ostatnie wyzwanie w wieży to jakaś porażka, wszystkie piętra przeszedłem bez większej trudności, ale ostatnie doprowadza mnie do furii. Cytuj
gandihigh 0 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 Znacie jakieś stronki z juggle? Szperam na youtube, ale bida póki co. Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 (edytowane) Podawałem wcześniej: http://testyourmight...ob-Combo-Thread To jest akurat temat Nooba. To dla wszystkich: http://testyourmight.com/forum/forumdisplay.php?131-Character-Forums Edytowane 6 maja 2011 przez Crying_Wolf Cytuj
KillMiki 2 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 Podawałem wcześniej: http://testyourmight...ob-Combo-Thread Dla wszystkich, ale to jest akurat temat Nooba. O to akurat coś dla mnie moja ulubiona postać Cytuj
Di 839 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 Tu z kolei mały poradnik po polsku: http://backdash.pl/forum/index.php?topic=1310.0 Cytuj
Neo3016 8 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 film z jakiegoś turnieju czekam na to włączenie PSN i robimy własny Na turniejach nie wolno FATALITY robic?Czemu wogole tego nie uzywaja?Byloby duzo ciekawiej Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 Bo szkoda czasu na cos co kazdy grajac w gre turniejowo na pewno widzial juz 30000 razy Cytuj
xbor 54 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 Jak ludzie tak też będą grać to chyba sprzedam Mk Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 No niestety nie jest to filmik z casualowego grania wiec nie wiem czego sie spodziewales ... Mnie sie takie granie podoba o wiele bardziej niz piknikowe nawalanie guzikow przez casuali Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 Skarlet x-ray Skarlet babality Skarlet fatality Babality i fatal jeszcze niedokończone. 1 Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 Fatal niezły :o akcja jak z Hostel Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 Ponad 6k MK w Polsce. Ciekawe jak dużo sztuk zeszło w promocji Cenegi. http://www.ppe.pl/news-7387-Mortal_Kombat_ogromnym_sukcesem_w_Polsce.html Cytuj
Gość kufir Opublikowano 7 maja 2011 Opublikowano 7 maja 2011 (edytowane) Wiele osób pisze że jest kiepski balans postaci. Ja jednak uważam że jest ok. Gram z kumplami ostro przeróżnymi postaciami i w sumie każdy z każdym może wygrać. Jeśli dobrze opanujemy daną postać, wszystkie specjale, kombo itp dajemy rade powalczyć z najlepszymi tzn (moim zdaniem) Scorpion, Noob, Ermac, Reptile, Kitana, Mileena. Gram ze znajomymi w MK na dwa pady. I tutaj nie wiem co jest grane ze statystykami. Zapisuje czas grania, zwycięstwa, fatality itp itd z drugiego pada ale dopiero po restarcie gry. Mało tego nie zapisuje też wszystkich walk ale niektóre (większość). Od czego to zależy ? Edytowane 8 maja 2011 przez kufir Cytuj
Fru 4 Opublikowano 9 maja 2011 Opublikowano 9 maja 2011 Witam, mam pytanko co do walki nr 134 w Challenge Tower bo mnie już szlag trafia. Walka Jax vs Kabal trzeba wykonać wszystkie specjale Jax'em niby banał tylko problem w tym że 2 z nich trzeba wykonać na przeciwniku w locie ale przeciwnik nie wykonuje ŻADNEGO jump'a w walce (próbowałem już kilkanaście razy i dupa) ;/ Miał ktoś taki problem ? Może jest jakiś combo wyrzucający przeciwnika w powietrze ? Wdzięczny będę za jakąś podpowiedź. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 9 maja 2011 Opublikowano 9 maja 2011 Do wybicia przeciwnika w powietrze użyj uderzenia w ziemię. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 9 maja 2011 Opublikowano 9 maja 2011 Wieża skończona, wyzwanie 300 bardzo fajne, chyba najfajniejsze ze wszystkich (chociaż chyba nie najtrudniejsze) Powiedźcie mi jak grać młodym Shang Tsungiem? Mogę wybrać dwa jego stroiki ale w każdym jest starcem. Jak odblokować młodego zawodnika ? Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 9 maja 2011 Opublikowano 9 maja 2011 W pierwszym kostiumie Shang Tsung jest młody w drugim wygląda jak starzec. Tak jest u mnie. Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 9 maja 2011 Opublikowano 9 maja 2011 U mnie tak samo. Na pierwszym domyślnym jest młody. Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 9 maja 2011 Opublikowano 9 maja 2011 Są jakieś bonusy za wygranie ukrytych walk ? Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 9 maja 2011 Opublikowano 9 maja 2011 Sporo szmalu. O niczym więcej nie słyszałem Cytuj
Freeze182 10 Opublikowano 9 maja 2011 Opublikowano 9 maja 2011 Za kazda ukryta walke dostajesz trofeum, wystarczy te walki tylko odbyc, nie trzeba wygrywac. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi