Słupek 2 146 Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 Nom nieźle się prezentuje Kenshi chociaż fanem jego nie jestem (a może lepiej nie byłem). Ale kijowo według mnie to rozegrał Boon, przed premierą MK myślałem, że będą paczki z postaciami po dwie, trzy. A takie ciapkanie po jednej postaci na jakiś czas wkurza mnie. Stroje kupiłem ale z fighterami na razie się wstrzymam (i tak teraz nie gram w MK) aż pojawią jakieś bundle. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 ja żałuje że nie pokusili się o jakiś dodatkowy tryb - za puzzle kombat to bym dał z miejsca nawet i te 36zł A co do postaci to na pewno kupię ale dopiero w bundlu Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 Puzzle Kombat było rewelacyjne, taka wariacja Super Puzzle Fighter 2 Turbo. Grałem w to kiedyś w Deception dłużej, niż toczyłem normalne pojedynki. Też czekam, aż będzie opcja zakupu wszystkich postaci. Bo pojedynczo wziąłbym tylko Raina. Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 Ale fajnie że postaci te dopracowują. Jest gwarancja tego że będą się starali nad nowymi postaciami i będą miały wypasione fatale, xraye, będą grywalne. Powód - Będą chcieli żeby ludzie je kupowali Kenshi ok, ale mam nadzieje że tego rzygającego nie dorzucą do gry. Cytuj
Berion 207 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 Z cyklu: jak deweloperzy w dzisiejszych czasach dymają graczy:... http://www.ps3hax.net/2011/06/unlock-mortal-kombat-9-bosses-skarlet-classic-mileena-toilet-paper-costumes-mod/ Czyli pewnie będzie też DLC z Goro/Kintaro/ShaoKahn, a Skarlet jednak była już na płycie. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 Instaluje sie wam normalnie ten najnowszy patch? Bo kiedy ja proboje go sciagnac, to automatycznie restartuje mi konsole... Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 coś jest chyba z softem bo często teraz randomowo restartuje konsole przy ściąganiu patchy. Resetuje przy patchach do MK( mi za drugim razem jednak zainstalowało), przy patchach do U3 i do innych gier tak samo. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 Tym razem przedstawiona historia Kenshiego. Cytuj
Rymu 1 Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 (edytowane) Mam taki problem otóż gdy wpisuję kombat pass to mi go nie przyjmuję i nie mogę grać online. 2 dniowy trial działał normalnie. Dodam, że gra jest nowa i była w folii. Zna ktoś rozwiązanie? Edit: Już znalazłem rozwiązanie po prostu gra była z innego regionu niż konto na którym gram teraz wszystko śmiga normalnie Edytowane 3 lipca 2011 przez Rymu Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 Dostępne z Kenshim klasyczne ciuchy Smoke'a i Nooba. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Wydają wcale nie tanie DLC a grać po mutli ciągle się nie da. Wczoraj udało się rozegrać walkę dopiero po 15 minutach. Wcześniej ciągle coś rozłączało, desynchronizowało itp itd. Multi jest żenująco kiepsko rozwiązane i miałbym życzenie aby w pierwszej kolejności autorzy to naprawili, a dopiero później wyciągali kase za DLC. Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 kufir: Lol. Co ty mówisz. Gram online od samego początku i jest za(pipi)iście. Tylko na samiuśkim początku miałem dropy, a tak gra się bardzo dobrze. Ostatnio są problemem te desynchronizacje, ale one są z powodu tego że classic stroje z preorderów nie działają dobrze z patchem 1.02. Za ok 2 dni mają to naprawić łatką. Będzie info w "Message of a day". To chyba u Ciebie są problemy aż takie, ja mam problem raz na ruski rok nawet z tymi desynchami (a sam mam preorderowy subzerowy stroik więc sam jestem jakby źródłem problemu - robie classic fatality to kolesia wypierdziela z gry xD). Cytuj
Freeze182 10 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Czesciowo uporali sie z lagami, czesciowo! I teraz majwieksze chece sa wlasnie z polonczeniem sie , nieraz mam takie sytuacje(jesli uda sie polonczyc oczywiscie) ze garm z kims np. 3 walki a podczas wyboru postaci do 4 lub juz przed rozpoczeciem samej walki nagle wywala lub pokazuje sie komunikat o desynchronizacji. Tez jestem zdanie ze wpiarw powinni sie postarac o dobrze dzialajace multi a dopiero pozniej zajac tworzeniem DLC. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 8 lipca 2011 Opublikowano 8 lipca 2011 Po tym patchu gra się naprawdę OK, wracam do ponownego grania w MK po przerwie Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 8 lipca 2011 Opublikowano 8 lipca 2011 (edytowane) tak jak pisałem w temacie online... wreszcie można powiedzieć, blisko 3 miesiące po premierze ,że online zostało naprawione i gra się komfortowo. Edytowane 8 lipca 2011 przez Ficuś Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 8 lipca 2011 Opublikowano 8 lipca 2011 ale ten Kenshi przesadzony, parę razy grałem przeciwko nim online i zdecydowanie jedna z najłatwiejszych postaci w grze. Za dużo ciosów obszarowych na których praktycznie mamy zerowy czas reakcji, o ile u Nooba jeszcze klony dało się ogarnąć to tutaj jego czary są przegięte. Cytuj
Tien 3 Opublikowano 9 lipca 2011 Opublikowano 9 lipca 2011 Kenshi ma świetny juggle starter i jest bardzo bezpieczny, bo na mid-range. Ogólnie przegięty, ale pewnie go "poprawią", kiedy więcej osób go kupi... Odnośnie tych problemów z graniem powyżej, to powiem, że przez jakiś czas też nie mogłem praktycznie rozegrać żadnej walki. Ciągle desynchronizacja, lub "the game doesn't exist". Przez 3 godziny udało mi się rozegrać 3-4 walki. Dopiero najnowszy patch to poprawił (miałem wszystko na update, więc to nie u mnie był problem z kompatybilnością, net też nie był problemem). Dopiero z ostatnim patchem, w którym dostaliśmy Kenshiego i stroje dla Noob'a i Smoke'a mogłem normalnie poszarpać po necie. Lag zmniejszyli, fakt. Desynchów już nie mam, ale nadal sporadycznie zdażają się randomowe gubienie walk. Nie marudzę jednak, teraz już w miarę normalnie wszystko śmiga. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 11 lipca 2011 Opublikowano 11 lipca 2011 (edytowane) Gameplay Raina http://www.gamespot.com/ps3/action/mortal-kombat/video/6323167/mortal-kombat--rain-official-trailer Edytowane 11 lipca 2011 przez Zwyrodnialec Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 13 lipca 2011 Opublikowano 13 lipca 2011 Oficjalna lista zmian wprowadzanych w patchach http://ppe.pl/news-8819-Mortal_Kombat__lista_zmian_po_latkach.html Niech się Capcom uczy jak inni chcą i potrafią w patchach balansować postacie - Japończycy zamiast dlc woleli wypuścić pierw SSF4 a teraz SSF4 AE Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 13 lipca 2011 Opublikowano 13 lipca 2011 Zakończenie pierwszego fatala Raina. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 Już widać, że będzie mocny, bo ma teleporta. ;] Cytuj
Amer 1 371 Opublikowano 15 lipca 2011 Opublikowano 15 lipca 2011 Nie podoba mi się ta postać. Wizualnie OK, ale reszta to zlepek ciosów od pozostałych zawodników (z kosmetycznymi zmianami). 1 Cytuj
Tien 3 Opublikowano 17 lipca 2011 Opublikowano 17 lipca 2011 Amer, a niby Scarlet to powiew świeżości? Już po drugiej odsłonie MK gra stała się grą klonów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi