Opublikowano 28 czerwca 201113 l Nom nieźle się prezentuje Kenshi chociaż fanem jego nie jestem (a może lepiej nie byłem). Ale kijowo według mnie to rozegrał Boon, przed premierą MK myślałem, że będą paczki z postaciami po dwie, trzy. A takie ciapkanie po jednej postaci na jakiś czas wkurza mnie. Stroje kupiłem ale z fighterami na razie się wstrzymam (i tak teraz nie gram w MK) aż pojawią jakieś bundle.
Opublikowano 28 czerwca 201113 l ja żałuje że nie pokusili się o jakiś dodatkowy tryb - za puzzle kombat to bym dał z miejsca nawet i te 36zł A co do postaci to na pewno kupię ale dopiero w bundlu
Opublikowano 28 czerwca 201113 l Puzzle Kombat było rewelacyjne, taka wariacja Super Puzzle Fighter 2 Turbo. Grałem w to kiedyś w Deception dłużej, niż toczyłem normalne pojedynki. Też czekam, aż będzie opcja zakupu wszystkich postaci. Bo pojedynczo wziąłbym tylko Raina.
Opublikowano 29 czerwca 201113 l Ale fajnie że postaci te dopracowują. Jest gwarancja tego że będą się starali nad nowymi postaciami i będą miały wypasione fatale, xraye, będą grywalne. Powód - Będą chcieli żeby ludzie je kupowali Kenshi ok, ale mam nadzieje że tego rzygającego nie dorzucą do gry.
Opublikowano 30 czerwca 201113 l Z cyklu: jak deweloperzy w dzisiejszych czasach dymają graczy:... http://www.ps3hax.net/2011/06/unlock-mortal-kombat-9-bosses-skarlet-classic-mileena-toilet-paper-costumes-mod/ Czyli pewnie będzie też DLC z Goro/Kintaro/ShaoKahn, a Skarlet jednak była już na płycie.
Opublikowano 30 czerwca 201113 l Instaluje sie wam normalnie ten najnowszy patch? Bo kiedy ja proboje go sciagnac, to automatycznie restartuje mi konsole...
Opublikowano 30 czerwca 201113 l coś jest chyba z softem bo często teraz randomowo restartuje konsole przy ściąganiu patchy. Resetuje przy patchach do MK( mi za drugim razem jednak zainstalowało), przy patchach do U3 i do innych gier tak samo.
Opublikowano 2 lipca 201113 l Mam taki problem otóż gdy wpisuję kombat pass to mi go nie przyjmuję i nie mogę grać online. 2 dniowy trial działał normalnie. Dodam, że gra jest nowa i była w folii. Zna ktoś rozwiązanie? Edit: Już znalazłem rozwiązanie po prostu gra była z innego regionu niż konto na którym gram teraz wszystko śmiga normalnie Edytowane 3 lipca 201113 l przez Rymu
Opublikowano 5 lipca 201113 l Wydają wcale nie tanie DLC a grać po mutli ciągle się nie da. Wczoraj udało się rozegrać walkę dopiero po 15 minutach. Wcześniej ciągle coś rozłączało, desynchronizowało itp itd. Multi jest żenująco kiepsko rozwiązane i miałbym życzenie aby w pierwszej kolejności autorzy to naprawili, a dopiero później wyciągali kase za DLC.
Opublikowano 5 lipca 201113 l kufir: Lol. Co ty mówisz. Gram online od samego początku i jest za(pipi)iście. Tylko na samiuśkim początku miałem dropy, a tak gra się bardzo dobrze. Ostatnio są problemem te desynchronizacje, ale one są z powodu tego że classic stroje z preorderów nie działają dobrze z patchem 1.02. Za ok 2 dni mają to naprawić łatką. Będzie info w "Message of a day". To chyba u Ciebie są problemy aż takie, ja mam problem raz na ruski rok nawet z tymi desynchami (a sam mam preorderowy subzerowy stroik więc sam jestem jakby źródłem problemu - robie classic fatality to kolesia wypierdziela z gry xD).
Opublikowano 5 lipca 201113 l Czesciowo uporali sie z lagami, czesciowo! I teraz majwieksze chece sa wlasnie z polonczeniem sie , nieraz mam takie sytuacje(jesli uda sie polonczyc oczywiscie) ze garm z kims np. 3 walki a podczas wyboru postaci do 4 lub juz przed rozpoczeciem samej walki nagle wywala lub pokazuje sie komunikat o desynchronizacji. Tez jestem zdanie ze wpiarw powinni sie postarac o dobrze dzialajace multi a dopiero pozniej zajac tworzeniem DLC.
Opublikowano 8 lipca 201113 l Po tym patchu gra się naprawdę OK, wracam do ponownego grania w MK po przerwie
Opublikowano 8 lipca 201113 l tak jak pisałem w temacie online... wreszcie można powiedzieć, blisko 3 miesiące po premierze ,że online zostało naprawione i gra się komfortowo. Edytowane 8 lipca 201113 l przez Ficuś
Opublikowano 8 lipca 201113 l ale ten Kenshi przesadzony, parę razy grałem przeciwko nim online i zdecydowanie jedna z najłatwiejszych postaci w grze. Za dużo ciosów obszarowych na których praktycznie mamy zerowy czas reakcji, o ile u Nooba jeszcze klony dało się ogarnąć to tutaj jego czary są przegięte.
Opublikowano 9 lipca 201113 l Kenshi ma świetny juggle starter i jest bardzo bezpieczny, bo na mid-range. Ogólnie przegięty, ale pewnie go "poprawią", kiedy więcej osób go kupi... Odnośnie tych problemów z graniem powyżej, to powiem, że przez jakiś czas też nie mogłem praktycznie rozegrać żadnej walki. Ciągle desynchronizacja, lub "the game doesn't exist". Przez 3 godziny udało mi się rozegrać 3-4 walki. Dopiero najnowszy patch to poprawił (miałem wszystko na update, więc to nie u mnie był problem z kompatybilnością, net też nie był problemem). Dopiero z ostatnim patchem, w którym dostaliśmy Kenshiego i stroje dla Noob'a i Smoke'a mogłem normalnie poszarpać po necie. Lag zmniejszyli, fakt. Desynchów już nie mam, ale nadal sporadycznie zdażają się randomowe gubienie walk. Nie marudzę jednak, teraz już w miarę normalnie wszystko śmiga.
Opublikowano 11 lipca 201113 l Gameplay Raina http://www.gamespot.com/ps3/action/mortal-kombat/video/6323167/mortal-kombat--rain-official-trailer Edytowane 11 lipca 201113 l przez Zwyrodnialec
Opublikowano 13 lipca 201113 l Oficjalna lista zmian wprowadzanych w patchach http://ppe.pl/news-8819-Mortal_Kombat__lista_zmian_po_latkach.html Niech się Capcom uczy jak inni chcą i potrafią w patchach balansować postacie - Japończycy zamiast dlc woleli wypuścić pierw SSF4 a teraz SSF4 AE
Opublikowano 15 lipca 201113 l Nie podoba mi się ta postać. Wizualnie OK, ale reszta to zlepek ciosów od pozostałych zawodników (z kosmetycznymi zmianami).
Opublikowano 17 lipca 201113 l Amer, a niby Scarlet to powiew świeżości? Już po drugiej odsłonie MK gra stała się grą klonów.