Opublikowano 11 marca 201114 l Po przeczytaniu Waszych postów, biorę w dniu premiery w ciemno. Nie mogę już się doczekać. Już dawno mnie nic tak nie grzało jak nowe Mortal Kombat.
Opublikowano 11 marca 201114 l Mam pytanko odnosnie tego nowego filmiku z Raidenem, powie mi ktos co to za postac ( pierwsza od lewej) po stronie "dobrych" w urywku w ktorem pokazana jest takze Sheeva?
Opublikowano 11 marca 201114 l Feeling wręcz niesamowity. Gra się wspaniale - zbliżony poziom do SF IV, a to najlepsza rekomendacja. Cudownie, że postawiono na restart serii. To, czym graczy raczono przez ostatnie lata, to jawna kpina z smoczej serii. Zwracają natomiast uwagę wszelakie smaczki - spójrzcie na maskę Scorp'a po X - ray (notabene, znakomita nazwa) - jej fragment odleciał, odsłaniając część twarzy wojownika. Kupno tegoż tytułu, to wręcz obowiązek dla miłośnika mordobić.
Opublikowano 11 marca 201114 l Ja to dodałbym jeszcze, że gra (demo) jest naprawdę dobrym wehikułem czasu. Odpalasz, pierwsza walka i już wiesz, że to jest ten Mortal Kombat na którego czekałeś. Pach i czujesz się jak te x, xx lat temu, jarasz się ciosami, fatalami, obrażeniami, x-rayami czy w końcu samymi postaciami. Nie mogę się doczekać samego trybu story, historii, wstawek no wszystkiego ;]. A jaka radocha zasadzić efektownego combosa i patrzeć na szkody jakie wyrządziłeś hehe. No miód, miód i jeszcze raz miód tylko trzeba uważać bo demo należy do tych co podkręcają na maksa. A jak sobie pomyślę, że jeszcze tyle do premiery to .... Btw już w demie przy wyborze zawodników widnieją opcje dlc ;p. Edytowane 11 marca 201114 l przez SłupekPL
Opublikowano 11 marca 201114 l Czy u was tez muzyka jest o wiele ciszej niz efekty? Praktycznie jej nie slysze a nie znalazlem ustawien do jej zglosnienia. Ogolnie spodziewalem sie wiekszej sztucznosci jesli idzie o ciosy i kopniecia a jest naprawde niezle. Jedynie do czego moge sie przyczepic to postacie wyciagajace sie jak dlugie i upadajace na ziemie jak kloda po skonczonej walce (chyba wtedy kiedy nie wykonamy fatali a tylko pacniemy kogos reka). Juz to widywalem w mortalach dawniej i widze, ze nadal tego nie poprawili. Na koniec popier.dolka w postaci markerow wygranych walk. W MK2 mielismy ladne logo serii a tutaj kurna jakies wypierdkowe czaszki... Szczegol ale mi sie to osobiscie nie podoba. To bedzie serio dobry mortal.
Opublikowano 13 marca 201114 l http://www.youtube.com/watch?v=g5sl8_skrVY Noob i jego fatal. Czegoś tak pojechanego jeszcze w MK nie widziałem
Opublikowano 13 marca 201114 l http://www.youtube.com/watch?v=g5sl8_skrVYNoob i jego fatal. Czegoś tak pojechanego jeszcze w MK nie widziałem Kurna. Jest kłopot, bo nie wiem które Fatality lepsze. Rozcinanie Kanga czy Rozrywania Nooba.
Opublikowano 13 marca 201114 l Imo to rozcinanie Nooba, przebił fatala Kung Lao. Wstyd przyznać ale za cholerę nie mogę wbić fatala Mileną. Jest podana kombinacja i w nawiasie jump i nie mam pojęcia czy całą kombinację mam w skoku wklepać czy na końcu czy jak ;p. Zrobił ktoś nią fatala? PS. Polecam ustawić czas na nieskończony, 3 rundy żeby wygrać, najtrudniejszy poziom (zgadzam się z Michałem jest łatwiej jakoś) i katować się. Wczoraj po takich ustawieniach Scorpion wyglądał jak... a w zasadzie to nie wyglądał ;p. Edytowane 13 marca 201114 l przez SłupekPL
Opublikowano 13 marca 201114 l Jest podana kombinacja i w nawiasie jump To co jest w nawiasie to jest info o odleglosci w jakiej musisz sie znalesc od przeciwnika zeby zrobic fatala. W przypadku mileny jest to odleglosc skoku. Sweep - odleglosc podciecia, touching - twarza w twarz itd.
Opublikowano 14 marca 201114 l Pytanie do tych co grali w demko , można grac krzyżakiem na padzie czy tylko gałką analogową ?
Opublikowano 14 marca 201114 l Pytanie do tych co grali w demko , można grac krzyżakiem na padzie czy tylko gałką analogową ? Można i tak i tak
Opublikowano 14 marca 201114 l Już nie mogę się doczekać, katuje teraz na Pececie MK Trilogy Cieszę się, że będzie mój badass Noob Saibot - będzie się działo Jutro obadam demko.
Opublikowano 14 marca 201114 l Pytanie do tych co grali w demko , można grac krzyżakiem na padzie czy tylko gałką analogową ? Można i tak i tak Nie oszukujmy się, kto normalny będzie grał na gałce?
Opublikowano 14 marca 201114 l Pytanie do tych co grali w demko , można grac krzyżakiem na padzie czy tylko gałką analogową ? Można i tak i tak Świetna wiadomość Nie wyobrażam sobie wykonywania Fatali na gałce.
Opublikowano 14 marca 201114 l A czy widziales kiedykolwiek bijatyke ktora pozwalala tylko na granie galka ?
Opublikowano 14 marca 201114 l Zawsze w MK3 mnie ten wyskakujący pajac wkurzał. Nowy Mortal niby taki mroczny, poważny, brutalny i takie... no właśnie co to właściwie jest?
Opublikowano 14 marca 201114 l Jest to powrót do starszych Mortali, oczko puszczone w stronę weteranów serii.
Opublikowano 14 marca 201114 l Zawsze w MK3 mnie ten wyskakujący pajac wkurzał. Nowy Mortal niby taki mroczny, poważny, brutalny i takie... no właśnie co to właściwie jest? W starych częściach ten gość wyskakiwał za robienie dobrych akcji, o ile dobrze pamiętam.