shanhaevel 8 Opublikowano 27 marca 2011 Opublikowano 27 marca 2011 jak tylko recenzje będzie miał dobre to kupuje!!! Recenzje dobre i serwery bez lagów. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 28 marca 2011 Autor Opublikowano 28 marca 2011 Finałowy skład postaci? http://www.vg247.com/2011/03/28/rumor-mortal-kombat-roster-image-leaked/ Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 28 marca 2011 Opublikowano 28 marca 2011 (edytowane) Finałowy skład postaci? Dlaczego na tym skrinie jest 2xCyber Sub Zero obok Szivy i Kłan Czi Edytowane 28 marca 2011 przez masta_g Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 28 marca 2011 Opublikowano 28 marca 2011 Ten Sub-zero bardzo OK< troche podobny do predatora Ja bym wolal jednak, zeby, o ile maja juz dawac DLC, sprzedawali kazda postac osobno. Po co mam placic za tych, ktorymi i tak grac nie bede? Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 28 marca 2011 Opublikowano 28 marca 2011 Finałowy skład postaci? Dlaczego na tym skrinie jest 2xCyber Sub Zero obok Szivy i Kłan Czi Tam gdzie są Cyber Sub-Zero w demie pisało dlc wiec trochę bezsensu ten screen. Cytuj
Gość Opublikowano 28 marca 2011 Opublikowano 28 marca 2011 Jak najbardziej z sensu. Okienek jest 28, w tym po jednym okienku dlc dla każdego playera, a zapowiedzianych postaci nieco więcej. W tym momencie akurat są tam (może defaultowo, dlatego akurat oni) dwaj C. Sub Zero, których można zapewne zmienić na inne postacie z dlc, inaczej musieliby dorobić nowe okienka. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 28 marca 2011 Opublikowano 28 marca 2011 (edytowane) Możliwe, możliwe... W takim razie jeżeli ten screen jest prawdziwy to nie ogarniam czterech postaci. Kto to jest pod Kung Lao, między Sindel a Reptilem (Rain?), dalej nie mam pojęcia kto to jest pod Mileną, między Sectorem a Noobem. Kto jest pod Kanem, Kabal? I kto jest pod Baraką? Edytowane 28 marca 2011 przez SłupekPL Cytuj
Gość Opublikowano 28 marca 2011 Opublikowano 28 marca 2011 Jak dla mnie to: Ermac Smoke Kabal Sheeva Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 28 marca 2011 Opublikowano 28 marca 2011 No przeciez pod zdjeciem macie link gdzie sa opisane wiersze z zawodnikami. Cytuj
cwieri 92 Opublikowano 28 marca 2011 Opublikowano 28 marca 2011 Na zdjęciach występują, zaczynając od lewej w górnym rzędzie: Scorpion - Liu Kang - Kung Lao - Sub-Zero Sindel - Ermac - Reptile - Kitana Johnny Cage - Jade - Mileena - Nightwolf Cyrax - Noob Saibot - Smoke - Sektor Sonya - Jax - Kano - Stryker Shang Tsung - Baraka - Kabal - Raiden DLC - Sheeva - Quan Chi - DLC Cytuj
Gość kufir Opublikowano 28 marca 2011 Opublikowano 28 marca 2011 I pięknie, są wszyscy Ci co powinni być Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 28 marca 2011 Opublikowano 28 marca 2011 (edytowane) Smoke Cyber Sub-Zero z maski przypomina trochę Noob Saibota Są dwie możliwości, albo to "ciało" Nooba, albo Sub-Zero, który w tej wersji historii nie uciekł przed robotyzacją klanu, za to Smokeowi się udało. Link do forum ze zdjęciami: http://www.mortalkombatunited.com/showthread.php?t=7603 Edytowane 28 marca 2011 przez Shankor Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 29 marca 2011 Opublikowano 29 marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=SCi6334RlnQ&feature=player_embedded#at=123 Cytuj
shanhaevel 8 Opublikowano 29 marca 2011 Opublikowano 29 marca 2011 Musze przyznać, że wykonanie tych postaci ryje beret. 1 1 Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 29 marca 2011 Opublikowano 29 marca 2011 8.04 leci kasa na preorder. Jedna z niewielu gier, którą kupię w ciemno. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 29 marca 2011 Opublikowano 29 marca 2011 8.04 leci kasa na preorder. Jedna z niewielu gier, którą kupię w ciemno. poczekaj aż dowiemy się czy gra będzie śmigac elegancko online. Tylko wtedy wydam szmal na nowego MK. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 29 marca 2011 Opublikowano 29 marca 2011 Pier.dolić online, ja mam tylu kumpli chętnych na versusa i tag-team, że głowa boli. 1 1 Cytuj
shanhaevel 8 Opublikowano 29 marca 2011 Opublikowano 29 marca 2011 8.04 leci kasa na preorder. Jedna z niewielu gier, którą kupię w ciemno. poczekaj aż dowiemy się czy gra będzie śmigac elegancko online. Tylko wtedy wydam szmal na nowego MK. Tak samo jak u mnie. Jeśli będzie online bez lagów to bankowo kupuje. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 30 marca 2011 Opublikowano 30 marca 2011 (edytowane) Online musi działać bo będzie klapa, sam Story, single to za mało. A jeszcze odnośnie online to podobno mają być online pass jak w grach EA. Btw nie ogarniam jednej rzeczy. W najnowszym PSX-ie w playteście MK, Amer pisze, że każdy z zawodników posiada trzy unikalne sekwencje kończące czyli raczej chodzi o fatale. Byłem pewien, że będą po 2 fatale no i plus Stage Fatality ale 3 Reklamówka MK: http://www.youtube.com/watch?v=cqBffv9QNFA&feature=player_embedded Edytowane 30 marca 2011 przez SłupekPL Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 30 marca 2011 Opublikowano 30 marca 2011 może trzeci fatal bedzie w dlc ;p swoja droga to że postacie i fatale beda w dlc to już chamstwo, i to na zasadzie "dlc przed premierą" zrozumiał bym że po kilku miesiacach pod naporem próśb graczy robią i wypuszczają uwielbianą postać, ale wycięcice kilku postaci żeby je w dniu premiery wrzucc do dlc to jest (pipi)stwo czystej wody, najgorszy rodzaj dlc ktory psuje gry to juz nawet horrendalnie drogie stroje w SSF4 maja wiecej sensu bo to bzdet i dodatek ktory nie jest wymagany do gry, sluży tylko do szpanowania, ale postacie kupowane osobno to przykra sprawa, wyobrazcie sobie że nastepny mortal bedzie do kupienia "na raty" - w pudełku tylko ogolny silnik gry, a żeby cokolwiek pograć to trzeba kupic wszystkie plansze i postacie z dlc.. no lol Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 30 marca 2011 Opublikowano 30 marca 2011 Ja tam czekam na premiere i opinie na temat jakosci online, bo jesli beda lagi to tego Mortala nie kupie. Cytuj
Gość A2M Opublikowano 30 marca 2011 Opublikowano 30 marca 2011 (edytowane) Kto będzie sobie chciał pograć online na używce, będzie miał tylko 2 dni. OŚWIADCZENIE WB Mortal Kombat, available on April 19 for the PlayStation 3 computer entertainment system and the Xbox 360 video game and entertainment system from Microsoft, includes a one-time-use registration code that gives players access to all online modes in the game. Players who do not have a code will get a free two-day trial of the online play and then be able to purchase the online modes for 800 Microsoft Points on Xbox LIVE Marketplace and $9.99 on the PlayStation Network. Dla tych co nie znają angielskiego: każda oryginalna kopia ze sklepu będzie zawierać jednorazowy klucz, który odblokuje dostęp do funkcji online. Ci, którzy kupią oryginał, ale z drugiej ręki (czyli używany) będą mogli pograć przez dwa dni w ramach testów, a potem albo będą grać offline albo będą musieli kupić klucz za 800pkt MS lub $9,99 w PSN. http://mk.giery.eu Edytowane 30 marca 2011 przez A2M Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 30 marca 2011 Opublikowano 30 marca 2011 może trzeci fatal bedzie w dlc ;p No właśnie jakieś miały być w dlc ale to chyba klasyczne. Tylko pewnie to nie o to chodziło Amerowi bo raczej w wersji preview nie miał dlc ;]. Fatale w dlc ja pierdziele ale to jest porąbane... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi