Nemesis 1 268 Opublikowano 10 czerwca 2011 Opublikowano 10 czerwca 2011 No właśnie, u siebie mam połączenie NAT Type 2 i jeszcze kiedy sprawdzałem to jakieś dwa tygodnie to nie mogłem w ogóle nawiązać połączenia z serwerami gry. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 11 czerwca 2011 Opublikowano 11 czerwca 2011 Bardziej aktualna lista tierów. http://www.hadoken.net/?p=3316 Cytuj
Haro 78 Opublikowano 12 czerwca 2011 Opublikowano 12 czerwca 2011 Sluchajcie ludziska, mam problem i prosze o pomoc w jego rozwiazaniu. Otoz: nie moge normalnie pograc online w MK. Przez caly czas mam takie lagi, ze za glowe sie mozna zlapac, do tego albo mnie wypieprza co chwile z walki, albo wcale nie moge sie polaczyc, lub na ekranie wyboru zawodnika wypierdzela mi "The game session is no longer available". Mam net radiowy, 5mb za dnia, 10mb w nocy, i ni cholery nie wiem, jak moge sobie poradzic z tym shitem. Prosze o pomoc. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 12 czerwca 2011 Opublikowano 12 czerwca 2011 hmm, pewnie dlatego ze net radiowy i niestabilny przez to, ale zobacz kilka postow wyzej, moj kolega ma osiedlowy net i ma podobne problemy z online co ty. Wiec "wuj" wie o co chodzi...moim zdaniem kod sieciowy w mk jest mocno niedopracowany ( niech wezma lekcje od capcomu ) Cytuj
Haro 78 Opublikowano 12 czerwca 2011 Opublikowano 12 czerwca 2011 No wlasnie czytalem. Inni takiego problemu nie maja. Obawiam sie, ze problem moze stac po stronie polaczenia wifi. Na dniach kupie kabel ethernet i zobacze czy problem zniknie. Czy inni maja jeszcze jakies propozycje? Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 12 czerwca 2011 Opublikowano 12 czerwca 2011 Teraz sprawa z innej beczki - te online passy to sa wogole potrzebne? Ja swoj zuzylem, ale kolega swojego nie i konsola wcale go nie pyta o wpisanie. Gra normalnie online. Jak to jest wlasciwie? Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 14 czerwca 2011 Opublikowano 14 czerwca 2011 Na oficjalnym trailerze Skarlet już jest pewna zapowiedź Raina. Do tego Kenshi, o którym już dawno wiadomo i ktoś jeszcze. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 14 czerwca 2011 Opublikowano 14 czerwca 2011 Czyli będzie 4 postacie w jednej paczce Rain kurwy! Cytuj
Tiny 60 Opublikowano 14 czerwca 2011 Opublikowano 14 czerwca 2011 + dodatkowo otrzymamy do zassania kostiumy dla Cyraxa i Sektora z UMK3, kompletnie za darmo Obstawiam że ta tajemnicza postać to Fujin. Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 14 czerwca 2011 Opublikowano 14 czerwca 2011 Czyli będzie 4 postacie w jednej paczce Rain kurwy! Coś ci się pomyliło. W paczce będzie tylko Skarlet + kostiumy dla Sektora i Cyraxa. Kolejne postacie będą wypuszczane w odstępach dwutygodniowych. Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 19 czerwca 2011 Opublikowano 19 czerwca 2011 Patrząc na wszelakiego rodzaju filmiki z gry, animacja prezentowała się fatalnie. Podczas gry właściwej tak bardzo nie przeszkadza ten przykry stan rzeczy. Właściwie to niemalże nie zwraca się nań uwagi. Tła wykonane są przez artystów (design). Musieli się zagrywać w Dante's Inferno. Z pewnością. Natomiast modele postaci .... tu sprawa przedstawia się następująco. Dżony, który ma być ślicznym chłoptasiem, wygląda tragicznie. Jak ktoś ślicznym chłoptasiem nie jest bazowo (Kung Lao) wygląda jeszcze gorzej X_x Chyba tylko Jaxowaty się jako tako broni. Co gorsza, postaci kobiece prezentują się jeszcze gorzej - partactwo na całej linii, zupełnie jakby je średnio uzdolniony gimnazjalista tworzył, i to taki, który wydaje kieszonkowe na college party tam spędza swój czas, zamiast pogłębiać swoją wiedzę z zakresu tworzenia miłych dla oka twarzy. On wyszedł na tym dobrze, odbiorca niekoniecznie. Dobrze, że istnieją taki postaci jak Kabal, Scorpion, Sub Zero, Cyrax, et cetera. Krypta oszukuje. Nieładnie z jej strony. Ale EE są, i to liczne - spróbujcie przez kilka min czegoś nie robić, czy poszperać to tu, to tam - darmowe monety. Tryb fabularny to gniot jaki może przełknąć tylko wychowany na pepsi i burgerach mieszkaniec kraju wiz. Ot, coś w stylu : "hej, ja ci będę miażdżył ręce przez pół minuty, a twoi towarzysze niech nie reagują" to poza turniejem. Natomiast na turnieju o losy świata "twym przeciwnikiem będzie ..... a co tam, ty będziesz miał dwóch przeciwników, a Raidenowaty niech nie neguje tej opcji, co to, jakieś fory, czy jak xD" . Nastały czasy, w których wszyscy (niemal) odkrywają karty na samym początku. W T6 nie trzeba odkrywać dodatkowych postaci, i to ilu. Twórcy MK podążają własną ścieżką, sadząc, że każdy ma ochotę spędzić ok 400godz. by platynę w niej zrobić, zatem doszli do wniosku, że każdemu chce odkrywać się wszelakie wykończenia, czy też stroje. Jak ładnie namco postąpiło przy T5. Ekipa od MK mogłaby wrzucić kilka odsłon poprzednich części na płytę. Ale nie, można je przecież wrzucić na sklep jako klasyki w późniejszym czasie. -_- Ale zawsze na pocieszenie zostaje najlepszy (tuż obok tego z Soul Blade) komentator w dziejach mordobić. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 21 czerwca 2011 Autor Opublikowano 21 czerwca 2011 Jaki chłopaki macie najlepszy sposób na 251 challenge? Ja na razie próbuje tego z Fire Skull na sindel i barakę, a na shao dochodzą do tego jeszcze upper cuty. Raz już prawie siadło Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 22 czerwca 2011 Opublikowano 22 czerwca 2011 (edytowane) Patrząc na wszelakiego rodzaju filmiki z gry, animacja prezentowała się fatalnie. Podczas gry właściwej tak bardzo nie przeszkadza ten przykry stan rzeczy. Właściwie to niemalże nie zwraca się nań uwagi. Tła wykonane są przez artystów (design). Musieli się zagrywać w Dante's Inferno. Z pewnością. Natomiast modele postaci .... tu sprawa przedstawia się następująco. Dżony, który ma być ślicznym chłoptasiem, wygląda tragicznie. Jak ktoś ślicznym chłoptasiem nie jest bazowo (Kung Lao) wygląda jeszcze gorzej X_x Chyba tylko Jaxowaty się jako tako broni. Co gorsza, postaci kobiece prezentują się jeszcze gorzej - partactwo na całej linii, zupełnie jakby je średnio uzdolniony gimnazjalista tworzył, i to taki, który wydaje kieszonkowe na college party tam spędza swój czas, zamiast pogłębiać swoją wiedzę z zakresu tworzenia miłych dla oka twarzy. On wyszedł na tym dobrze, odbiorca niekoniecznie. Dobrze, że istnieją taki postaci jak Kabal, Scorpion, Sub Zero, Cyrax, et cetera. Krypta oszukuje. Nieładnie z jej strony. Ale EE są, i to liczne - spróbujcie przez kilka min czegoś nie robić, czy poszperać to tu, to tam - darmowe monety. Tryb fabularny to gniot jaki może przełknąć tylko wychowany na pepsi i burgerach mieszkaniec kraju wiz. Ot, coś w stylu : "hej, ja ci będę miażdżył ręce przez pół minuty, a twoi towarzysze niech nie reagują" to poza turniejem. Natomiast na turnieju o losy świata "twym przeciwnikiem będzie ..... a co tam, ty będziesz miał dwóch przeciwników, a Raidenowaty niech nie neguje tej opcji, co to, jakieś fory, czy jak xD" . Nastały czasy, w których wszyscy (niemal) odkrywają karty na samym początku. W T6 nie trzeba odkrywać dodatkowych postaci, i to ilu. Twórcy MK podążają własną ścieżką, sadząc, że każdy ma ochotę spędzić ok 400godz. by platynę w niej zrobić, zatem doszli do wniosku, że każdemu chce odkrywać się wszelakie wykończenia, czy też stroje. Jak ładnie namco postąpiło przy T5. Ekipa od MK mogłaby wrzucić kilka odsłon poprzednich części na płytę. Ale nie, można je przecież wrzucić na sklep jako klasyki w późniejszym czasie. -_- Ale zawsze na pocieszenie zostaje najlepszy (tuż obok tego z Soul Blade) komentator w dziejach mordobić. Eee... Może mi ktoś powiedzieć co on pi.rdolił? xD Edytowane 22 czerwca 2011 przez Drantzell Cytuj
Observer 10 409 Opublikowano 22 czerwca 2011 Opublikowano 22 czerwca 2011 (edytowane) http://blog.eu.playstation.com/2011/06/22/heads-up-game-store-update-22nd-june-2011 Mortal Kombat- * Klassic Skin Pack (£5.49/€6.99) Nie dość że czekaliśmy 3 tygodnie na ten klassic pack, to jeszcze kosztuje prawie dwa razy więcej niż w US (tam 4.99$). Nie mówiąc o tym że nie ma Skarlet, na którą pewnie znowu poczekamy 3 tygodnie żeby zapłacić sporo więcej niż hamburgery. Co za marny żart. Edytowane 22 czerwca 2011 przez Observer Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 czerwca 2011 Opublikowano 23 czerwca 2011 Czy muszę zmienić coś w ustawieniach sieci z poziomu konsoli, żebym mógł zagrać online? Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 23 czerwca 2011 Opublikowano 23 czerwca 2011 dziś jest jakiś cyrk z online bo choć loguje mnie na serwery to nie potrafię zagrać choćby jednego meczu. Co do opóźnień z wydawaniem DLC to jest to jakiś nieśmieszny żart. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 czerwca 2011 Opublikowano 23 czerwca 2011 dziś jest jakiś cyrk z online bo choć loguje mnie na serwery to nie potrafię zagrać choćby jednego meczu. Co do opóźnień z wydawaniem DLC to jest to jakiś nieśmieszny żart. Ja mam tak od samego początku, do dziś nie zagrałem w online ani razu. Gra jest świetna, ale czemu są takie problemy z multi? Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 23 czerwca 2011 Opublikowano 23 czerwca 2011 (edytowane) Poprawili dzisiaj cenę klassic kostume pack. Teraz kosztuje 14 zł. Świetnie, przepłaciłem 12 zeta Skarlet dostaniemy za tydzień. Ponoć nie mogli jej wrzucić w tym tygodniu z "powodów technicznych". Edytowane 23 czerwca 2011 przez DJ1988 Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 23 czerwca 2011 Opublikowano 23 czerwca 2011 I tak Warner obronną ręką wychodzi z tej gry - słuchają graczy i to jest fajne, pierw w chwili awarii PSN anulowali konieczność aktywowania online pass. Teraz pod naciskiem fanów zmniejszyli cenę za kostiumy w Europie i przeprosili za brak Scarlet i obiecali,że pojawi się za tydzień. Cały czas coś robią z balansem na serwerach (potrafią to robić w locie, bez potrzeby wydawania patchy) Patch 1.2 zauważalnie poprawia problemy z lagami i tylko szkoda,że dalej niesmacznym żartem jest rozłączanie, błędy w zapraszaniu, w wyszukiwaniu i dołączaniu do meczów w multi. Cytuj
Słupek 2 145 Opublikowano 23 czerwca 2011 Opublikowano 23 czerwca 2011 (edytowane) Poprawili dzisiaj cenę klassic kostume pack. Teraz kosztuje 14 zł. Świetnie, przepłaciłem 12 zeta Skarlet dostaniemy za tydzień. Ponoć nie mogli jej wrzucić w tym tygodniu z "powodów technicznych". Nie wiem czy będzie tak w przypadku MK i tych strojów ale tydzień czy dwa tygodnie temu była podobna sytuacja z Beyond Good & Evil HD (pierwszego dnia dali za wysoką cenę na drugi dzień obniżyli). I potem zwracali kasę tym którzy kupili drożej pierwszego dnia. W każdym bądź razie mi się udało drugi najpierw właśnie z Beyondem teraz z MK. Wczoraj chciałem kupić ale stwierdziłem, że to jednak za dużo, teraz mogę kupić ;] Edytowane 23 czerwca 2011 przez SłupekPL Cytuj
IslandClaws 0 Opublikowano 24 czerwca 2011 Opublikowano 24 czerwca 2011 Skarlet na naszym PSStore juz dostepna w cenie 14zl - polecam zakup, postac nawet ciekawa z fajnym fatalem (jak odkryc inne nie wiem). sa tez klasyczni Cyrax (MK3) i Sektor (MK3) za darmo 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 27 czerwca 2011 Opublikowano 27 czerwca 2011 Trailer ślepego. http://shoryuken.com/2011/06/27/mk9-kenshi-dlc-trailer/ Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 27 czerwca 2011 Opublikowano 27 czerwca 2011 i tak czekam na zbiorcze dlc z wszystkimi postaciami Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 Niezłe te combo z wykorzystaniem telekinezy oraz miecza. W ogóle klimatyczna postać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi