Skocz do zawartości

Mortal Kombat 9

Featured Replies

Opublikowano

w okolicach premiery(jedna z ostatnich gier jakie kupilem bo teraz to juz jestem plusowym polaczkiem) też się tak jarałem tym mortalem. Mega tytuł, duch starych odsłon przeniesiony w 100%.

co do krypty - fajna ale zawiodły mnie bonusy, przydałyby się jakieś filmiki making of itp albo mini gra puzzle kombat, która kiedyś pojawiła się jako dodatek.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 183,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Orzeszek87
    Gość Orzeszek87

dla MNIE POMYSŁ ZA(pipi)ISTY! czekam na Jasona z piątku 13-tego   edit: rozumiem że nie mozna miec własnego zdania skoro lecą mi minusiki :* edit 2: :*

• To nie graj ...

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Żeby była możliwość blokowania postaci przy fatalu (jak w Deception i Shaolin Monks), tak by się nie ruszał w trakcie wklepywania sekwencji.

Opublikowano

Fakt - filmiki z making of by sie przydaly, najlepiej jakies z sesji motion capture, ale dobrze, ze i tak cos dali bo fajnie jest poogladac artworki.

Jedyne co mi sie w tym Mortalu nie podoba to muzyka - jest po prostu slaba.

Edytowane przez saptis

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Miał ktoś kiedyś tak, że znikały mu Endingsy postaci? U mnie raz są u wszystkich raz mają tylko niektórzy ;/