Daffy 10 626 Opublikowano 19 kwietnia 2013 Opublikowano 19 kwietnia 2013 w okolicach premiery(jedna z ostatnich gier jakie kupilem bo teraz to juz jestem plusowym polaczkiem) też się tak jarałem tym mortalem. Mega tytuł, duch starych odsłon przeniesiony w 100%. co do krypty - fajna ale zawiodły mnie bonusy, przydałyby się jakieś filmiki making of itp albo mini gra puzzle kombat, która kiedyś pojawiła się jako dodatek. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 19 kwietnia 2013 Opublikowano 19 kwietnia 2013 (edytowane) Fakt - filmiki z making of by sie przydaly, najlepiej jakies z sesji motion capture, ale dobrze, ze i tak cos dali bo fajnie jest poogladac artworki. Jedyne co mi sie w tym Mortalu nie podoba to muzyka - jest po prostu slaba. Edytowane 19 kwietnia 2013 przez saptis Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 Miał ktoś kiedyś tak, że znikały mu Endingsy postaci? U mnie raz są u wszystkich raz mają tylko niektórzy ;/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi