TheBesTia 11 Opublikowano 21 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2010 Wejdź na tego linka co podałem i czytaj uważnie ... "zapisy do godziny 9:45" . Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 21 czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2010 No to coś pomieszali przy zapisie. Na szczęście ja to organizuję i prowadzę, więc to do mnie należy decydujące słowo Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 21 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2010 W takim razie polegam na tobie i stawimy się przed 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciusiek1888 1 Opublikowano 27 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2010 barth jak bedziesz mial jakies fotki z turnieju bo swiecilo duzo fleszy mi w oczy to sie odezwij! wrazie organizowania kolejnego/ych turnieji dawaj znac klan PeeL zawsze gotowy i zwarty! dzieki i czekam na foty! Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 27 czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2010 Foty postaram się zebrać i wrzucić w ciągu tygodnia na jakiegoś -share. Następne turnieje na bank będą, tym razem z odblokowanymi wszystkimi broniami i perkami (sorry za tą wtopę, nie dostaliśmy obiecanego netu). Wstępny termin następnej imprezy - Xbox FunDay. Dzięki za przybycie i wzięcie udziału. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 27 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2010 Hehe , było dobrze , jak możesz wyślij mi na maila foty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi