Skocz do zawartości

Pieprzenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem sama gleba moze wlasnie dodac bardzo duzo uroku autu. Nie ma szpar miedzy nadkolami a kolami (to jest najgorsze), zderzaki nie wisza metr od ziemi, nie wyglada po prostu jak woz drabiniasty. Nie musi byc mega gleby, lekkie obnizenie -25/-30mm czesto wystarcza.

Opublikowano

Szejdi jaka manipulacja xD Ten obniżony co wrzuciłeś wcześniej jest po prostu brzydki ten co wrzuciłeś teraz (2zdj.) po obniżeniu by się dobrze prezentował.

Ten ostatni wygląda idealnie. Niższy zawias by go oszpecił :)

• Plusik 1
Opublikowano

no sorry ale jak wam sie moze bardziej podobac to

G_Power-BMW_M3_Coupe_(E36)_mp236_pic_626

od tego 

8869366548_fcd435ccbe_b.jpg

przeciez obnizone samochody sa super

nie mowie o przesadnej glebie, gdzie felga chowa sie w nadkolu, bo to juz przesada i imo wyglada slabo

4-1024x680.jpg

Opublikowano

Mnie też;f. Gleba i dobre koło to podstawa.

BMW%20Stance%20-%2007.jpg?m=1374798417

fajka mi dryga na sam widok :banderas: .

zdjęcie pod tytułem 'jak z paskudnego samochodu zrobić jeszcze brzydszy' :D

Opublikowano

Dlatego mówie - nie ma po co dyskutować - każdy ma swoje poczucie estetyki i swój gust, jak coś się nie podoba to przecież nikt nikogo na siłe nie będzie przekonywał.

Mi podobaja sie zarówno nowe auta jak i odpowiednio dopieszczone klasyki. Jest masa ponadczasowych modeli, u mnie nr 1 to SEC'i i 500E (W124). A stare beemy sa wredne - fakt, ale też dlatego takie za(pipi)iste:).

• Plusik 1
Opublikowano

Te stare bety z okrągłymi reflektorami to IMO najfajniejsze modele BMW. Agresja i charakter aż z nich kipi. Ale są rózne gusta. 

Wczoraj widziałem piękną czerwona Brere, jednak na żywo robi miliard razy wieksze wrazenie niz na fotkach po których wydawała mi sie srednia. Piekne auto.

• Plusik 1
Opublikowano

Moim zdaniem, gleba pasuje do sportowych, japońskich aut pokroju Nissana Skyline, albo Mazdy RX-7. W starych autach toleruje wychromowanie elementów i zmianę felg.

Opublikowano

Dzisiaj podczas pokonywania zakrętu (a właściwie chwilę przed) pękł mi przewód hamulcowy...miał niecałe 2 lata. Taka sytuacja...dobrze, ze skrzynia mi nie wyskoczyła jak nią hamowałem i ręczny był sprawny :obama:

Opublikowano

Mnie też;f. Gleba i dobre koło to podstawa.

BMW%20Stance%20-%2007.jpg?m=1374798417

jak widze tę fotę to od razu w uszach brzmi "Cztery 18tki w moim samochodzie" i widzę oczami wyobraźni targ warzywny w niewielkiej miejscowości typu Wierzbanowa w wojewódzrie małopolskim, na którym Pan Ryszard wyładowuje z tej bety 240kg ziemniaków na handel. 

• Plusik 1
  • Minusik 1