Skocz do zawartości

Pieprzenie

Featured Replies

Opublikowano

Moim zdaniem sama gleba moze wlasnie dodac bardzo duzo uroku autu. Nie ma szpar miedzy nadkolami a kolami (to jest najgorsze), zderzaki nie wisza metr od ziemi, nie wyglada po prostu jak woz drabiniasty. Nie musi byc mega gleby, lekkie obnizenie -25/-30mm czesto wystarcza.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 332,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Będąc w Stuttgarcie miałem do wyboru jedno z dwóch: albo muzeum Porsche albo muzeum Mercedesa. Tzn. jak ktoś ma czas to może iść do obu, ja miałem co najwyżej 3h wolnego z dojazdem. Wybrałem więc bard

• waldusthecyc
    waldusthecyc

to jest (pipi)A NIEDOPUSZCZALNE co odwala to pyerdolone ASO tego s(pipi)iałego Opla.    Oddałem auto do serwisu. Dostałem auto zastępcze, Hyunadaia I30, nówka sztuka, 2k przebiegu, 100konna benzyna.

• Moto show Bielsko-Biała 2023 i kolejny wrak race zaliczony. Udało się dotrzeć do finału, niefortunnie w finale wypchali mnie do lasu i musiałem odrabiać. Wyścig zakończył się przedwcześnie po dachowan

Opublikowano
  W dniu 13.03.2015 o 19:25, Stunik napisał(a):

Szejdi jaka manipulacja xD Ten obniżony co wrzuciłeś wcześniej jest po prostu brzydki ten co wrzuciłeś teraz (2zdj.) po obniżeniu by się dobrze prezentował.

Ten ostatni wygląda idealnie. Niższy zawias by go oszpecił :)

Opublikowano

no sorry ale jak wam sie moze bardziej podobac to

G_Power-BMW_M3_Coupe_(E36)_mp236_pic_626

od tego 

8869366548_fcd435ccbe_b.jpg

przeciez obnizone samochody sa super

nie mowie o przesadnej glebie, gdzie felga chowa sie w nadkolu, bo to juz przesada i imo wyglada slabo

4-1024x680.jpg

Opublikowano

Ta e36 jeszcze pol biedy, bo Mtechowy zawias,ale na zwyklym to juz w ogole by slabo wygladala :D

Opublikowano

Akurat te e28 wygląda pieknie, a gleba dodaje mu gangsterskiego posmaku ;)

Opublikowano

Mnie też;f. Gleba i dobre koło to podstawa.

BMW%20Stance%20-%2007.jpg?m=1374798417

fajka mi dryga na sam widok  :banderas: .

Opublikowano

No wiejski jak dotycza golfa napewno

Opublikowano
  W dniu 14.03.2015 o 21:18, QBH napisał(a):

fajka mi dryga na sam widok :banderas: .

zdjęcie pod tytułem 'jak z paskudnego samochodu zrobić jeszcze brzydszy' :D

Opublikowano

...

Luz, jak dla kogoś E30 jest "brzydkie" to nie ma o czym dyskutować ; ).

Opublikowano

IMO stare bety to jedne z najbrzydszych samochodów ever.

Opublikowano

Nie lubię Lucka, bo jest człowiekiem sukcesu i mu zazdroszczę, ale tu w 100% się z nim zgadzam. Brzydkie, Małe, Wredne.

Opublikowano

Dlatego mówie - nie ma po co dyskutować - każdy ma swoje poczucie estetyki i swój gust, jak coś się nie podoba to przecież nikt nikogo na siłe nie będzie przekonywał.

Mi podobaja sie zarówno nowe auta jak i odpowiednio dopieszczone klasyki. Jest masa ponadczasowych modeli, u mnie nr 1 to SEC'i i 500E (W124). A stare beemy sa wredne - fakt, ale też dlatego takie za(pipi)iste:).

Opublikowano

przecież stare bmw to jedne z najpiękniejszych klasyków, nie mówię o wiejskim tuningu. Kiedyś takim klasykiem będzie e39 :3

Opublikowano

Te stare bety z okrągłymi reflektorami to IMO najfajniejsze modele BMW. Agresja i charakter aż z nich kipi. Ale są rózne gusta. 

Wczoraj widziałem piękną czerwona Brere, jednak na żywo robi miliard razy wieksze wrazenie niz na fotkach po których wydawała mi sie srednia. Piekne auto.

Opublikowano

Moim zdaniem, gleba pasuje do sportowych, japońskich aut pokroju Nissana Skyline, albo Mazdy RX-7. W starych autach toleruje wychromowanie elementów i zmianę felg.

Opublikowano

Jasne, przerwa miedzy nadkolami i kolami taka,ze glowe mozna wsadzic, to jest to :D

Opublikowano

Dzisiaj podczas pokonywania zakrętu (a właściwie chwilę przed) pękł mi przewód hamulcowy...miał niecałe 2 lata. Taka sytuacja...dobrze, ze skrzynia mi nie wyskoczyła jak nią hamowałem i ręczny był sprawny :obama:

Opublikowano

A ja wymienialem postojówke, na samym koncu sie odpieła i wpadła do reflektora

Opublikowano
  W dniu 15.03.2015 o 08:35, Lucek napisał(a):

W dniu 14.03.2015 o 21:18, QBH napisał(a):

jak widze tę fotę to od razu w uszach brzmi "Cztery 18tki w moim samochodzie" i widzę oczami wyobraźni targ warzywny w niewielkiej miejscowości typu Wierzbanowa w wojewódzrie małopolskim, na którym Pan Ryszard wyładowuje z tej bety 240kg ziemniaków na handel. 

Opublikowano

Ehehe, ja (pipi)e, serio jesteście dziwni;).