Opublikowano 19 grudnia 20159 l No gurva w stosunku do tej bmw to piękni. Jeszcze jakby był w kombi !
Opublikowano 19 grudnia 20159 l Autor Nie wiem czy byś chciał top speed 140 i zasięg dużo poniżej 200 km ^_^
Opublikowano 19 grudnia 20159 l Rozumiem że tańsza, piękniejsza Mazda3 z motorem 165 km nie ma piz gnięcia. W ogóle jest pełno aut znacznie tańszych, ładniejszych i szybszych z tym że nie prąd. Co nie zmienia faktu że paskudne to zwierze. sam mam mazdę 6 sport w tdieslu 2.2 180 KM / 400 Nm i jak pisałem, do 100 km/h wysiada przy tym elektryku (subiektywne odczucie, bo pomiarów oczywiście nie robiłem). Myśle, ze nie ma wielu aut znacznie tańszych i szybszych. Ładniejszych i nie na prąd-jak najbardziej, ale znacznie tańszych i szybszych- niekoniecznie (najpredzej pewnie jakieś hot hatche klasy fiesty, clio czy polo, choc nie wiem, jak dokładnie porównanie cen wypada). Edytowane 19 grudnia 20159 l przez tommi
Opublikowano 19 grudnia 20159 l e-golf... boże. Dokąd zmierza świat motoryzacji? e-motoryzacji. Edytowane 19 grudnia 20159 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 19 grudnia 20159 l Nie wiem czy byś chciał top speed 140 i zasięg dużo poniżej 200 km ^_^Ja w ogóle nie chciałbym nic na prądy, wodór czy urynę. Od tego trzeba zacząć. Edyta: Nie wiem jak M6 i te BMW ale ta Mazda3 165 km ma katalogowo 7,5 do setki i jest dzika i świtmie jeździ. Ostro ją sprawdzałem w tamtym roku na jazdach testowych bo miałem ją brać ale niestety mały bagażnik zrobił swoje Edytowane 19 grudnia 20159 l przez balon
Opublikowano 19 grudnia 20159 l Nie wiem jak M6 i te BMW ale ta Mazda3 165 km ma katalogowo 7,5 do setki i jest dzika i świtmie jeździ. Ostro ją sprawdzałem w tamtym roku na jazdach testowych bo miałem ją brać ale niestety mały bagażnik zrobił swoje to tez sie za szostka rozgladaj- bagaznik przepastny, do tego odpowiednia ladownosc, rowniez swietne prowadzenie i swietna praca skrzyni biegow, no i naprawde bogate wyposazenie. Ogolnie naprawde dobrze sie sprawdza w dlugich trasach- nie meczy, daje duzo radosci z prowadzenia. Acha, no i system audio Bose- dla mnie przy wyborze auta to wazny argument za nia byl. Moja wg katalogu ma 8.7 do setki, z kolei to i3 zaledwie 7,2 (jednak subiektywne odczucie sie potwierdzilo) przy 170 KM, ale tez wazy zaledwie 1,2 t.
Opublikowano 20 grudnia 20159 l dzisiaj ktos mi wrzucil kartke za wycieraczke, ze chcialby kupic moj samochod i zebym sie odezwal. popularna praktyka wsrod handlarzy? bo ja spotkalem sie z tym pierwszy raz Edytowane 20 grudnia 20159 l przez Qvstra
Opublikowano 20 grudnia 20159 l Nie wiem jak M6 i te BMW ale ta Mazda3 165 km ma katalogowo 7,5 do setki i jest dzika i świtmie jeździ. Ostro ją sprawdzałem w tamtym roku na jazdach testowych bo miałem ją brać ale niestety mały bagażnik zrobił swoje to tez sie za szostka rozgladaj- bagaznik przepastny, do tego odpowiednia ladownosc, rowniez swietne prowadzenie i swietna praca skrzyni biegow, no i naprawde bogate wyposazenie. Ogolnie naprawde dobrze sie sprawdza w dlugich trasach- nie meczy, daje duzo radosci z prowadzenia. Acha, no i system audio Bose- dla mnie przy wyborze auta to wazny argument za nia byl.Moja wg katalogu ma 8.7 do setki, z kolei to i3 zaledwie 7,2 (jednak subiektywne odczucie sie potwierdzilo) przy 170 KM, ale tez wazy zaledwie 1,2 t. Niestety miałem budżet do 85 tys, a "6" z tym silnikiem i wyposażrniem co chciałem wychodziła dużo więcej no i co ważniejsze Mazda nie miała kredytu 3 x 33 a to było dla mnie mocno istotne. Tak więc "6" to ewentualnie z następnej generacji bo obecne auto chcę min. 6 lat użytkować. Edytowane 20 grudnia 20159 l przez balon
Opublikowano 20 grudnia 20159 l dzisiaj ktos mi wrzucil kartke za wycieraczke, ze chcialby kupic moj samochod i zebym sie odezwal. popularna praktyka wsrod handlarzy? bo ja spotkalem sie z tym pierwszy raz Mnie zaczepił koleś na stacji co obsługiwał dystrybutor. Potem sie dowiedziałem, że miał z garem i wszystkim tak mówił
Opublikowano 20 grudnia 20159 l @balon: Ale nówkę koniecznie chciałeś? Ja miałem podobny budżet, nawet trochę mniejszy, ale wolałem używke (zasadniczo wole używki), wiec wziąłem poprzednia kilkuletnia w leasing. Edytowane 20 grudnia 20159 l przez tommi
Opublikowano 20 grudnia 20159 l Ja tylko nówki no i forma płatności. Leasing u mnie nie wchodzi w grę bo nie mam firmy. Kredytów z oprocentowaniem w któtym płacę ponad 10 tys i więcej kosztów nie uznaję, a 3 x 33 bez odsetek nie dostanę nigdzie po za salonem. Dla mnie jest to idealna forma, bo sprzedaje stare auto, wpłacam 33% i nie czyszczę sobie konta. Pomijam fakt, że samochody z salonu PL na odobę fizyczną, pierwszy właściciel i mały przebieg to same się sprzedają. Co innego sprowadzane auta z n liczbą właścicieli. Już kiedyś to przerabiałem. Te oględziny mirków. Tak gardzę ! Minus tego taki, że aby auto z salonu się ekonomicznie opłacało to trzeba nim kilka lat pojeździć, więc trochę się nudzi. Z drugiej strony służbowe wymieniam co 3 lata, więc tam mam trochę różnorodności bo staram zmeniać się marki. Edytowane 20 grudnia 20159 l przez balon
Opublikowano 20 grudnia 20159 l dzisiaj ktos mi wrzucil kartke za wycieraczke, ze chcialby kupic moj samochod i zebym sie odezwal. popularna praktyka wsrod handlarzy? bo ja spotkalem sie z tym pierwszy raz U mnie na osiedlu to norma, ale stoi też dużo starych aut. To handlarze autami i częściami i złomiarze aut.
Opublikowano 20 grudnia 20159 l pozdrawiam fanów bmw https://www.facebook.com/TypowyBolidMlodzierzyWiejskiej/videos/902400403173480/?pnref=story Edytowane 20 grudnia 20159 l przez Banny
Opublikowano 6 stycznia 20169 l Brat skusił sie na is 200 http://otomoto.pl/oferta/lexus-is-200-benzynka-automat-navigacja-grupa-icd-kety-ID6y5k5j.html
Opublikowano 6 stycznia 20169 l No był, ale cena za ten rocznik podchodzi pod 20 tys. Zrobi i sprzeda.
Opublikowano 6 stycznia 20169 l Wrzuć potem ogłoszenie jak już zrobi i będzie wystawiony na sprzedaż.
Opublikowano 6 stycznia 20169 l E tam bity, ledwo zarysowany. Drobna szkoda parkingowa, jakbyscie nie napisali to nawet bym nie zauwazyl. Pewnie dziadka, ktory nim do kosciola i na zakupy jezdzil, jakis baran przed marketem wozkiem z zakupami drasnal. Edytowane 6 stycznia 20169 l przez tommi
Opublikowano 6 stycznia 20169 l Autor To w ogóle można doprowadzić do pełnej sprawności? Ten strzał z prawej narobił niezłych szkód, samochód wygląda bardziej na kandydata do złomowania, szczególnie biorąc pod uwagę wiek i przebieg.
Opublikowano 6 stycznia 20169 l Lekki banan jest, podloga i dach nie ruszone. Prog do wymiany, lewy blotnik i drzwi. Kurtyny i poduszki nie ruszone. Samochod po naciaganiu bedzie w 100% sprawny.