krupek 15 481 Opublikowano 1 marca 2018 Opublikowano 1 marca 2018 Bożu, jakie to są piękne w swej specyfice auta, to nie mam pytań. http://www.gieldaklasykow.pl/lamborghini-countach-lp400-periscopio-1974-francja/ http://www.gieldaklasykow.pl/lamborghini-diablo-vt-1996-francja/ http://www.gieldaklasykow.pl/lamborghini-lm002-1991-usa/ Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 7 marca 2018 Opublikowano 7 marca 2018 Nowy Duster, niebrzydki, taki ok po prostu, ale można skonfigurować za mniej niż 50k, a bardziej doposażony za 60k. @grzybiarz czegoś szukał w tej cenie, myślę, że warto rozważyć. 1 Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 7 marca 2018 Opublikowano 7 marca 2018 Po co singlowi, chyba głównie jeżdżącemu w mieście, "rodzinne" auto, dobre w terenie z dość dużymi oporami powietrza (spalanie)? No jakoś sensu nie widzę. Co do tej Daci to bezpieczeństwo poprawili;) Za 65 tys ma się max opcję. Naprawdę fajne auto dla rodziny, szczególnie jakiejś po za miejskiej. Dobry wybór przy ograniczonym budżecie i awersji to mirków używek. Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 7 marca 2018 Opublikowano 7 marca 2018 (edytowane) Ja tam uwielbiam jezdzic SUV-em po mieście. Opory powietrza akurat przy prędkościach do 60km/h nie wplywają negatywnie, wysoki prześwit i napęd 4x4 pozwala na parkowanie w dziwnych miejscach. No i jakoś człowiek pewniej się czuje w większym aucie, teraz jeżdzę sedanem i jakoś auto wydaje mi się niskie, ciasne i ciągle martwię się czy nie przytrę podwoziem na budowie. Tutaj rosyjska wersja dacii duster Lada ( renault) Vesta Cross https://s.auto.drom.ru/i24210/c/photos/fullsize/lada/vesta_cross/lada_vesta_cross_728341.jpg[/IMG] http://rusofili.bg/wp-content/uploads/2017/06/lada-vesta-2-650x372.jpg[/IMG] Ceny z tego co pamiętam zaczynaja się od 35tys i na zywo robi bardzo dobre wrazenie Edytowane 7 marca 2018 przez Pajda 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 8 marca 2018 Opublikowano 8 marca 2018 Mam to samo, nawet po mieście lepiej jeździ mi się dużym autem. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 8 marca 2018 Opublikowano 8 marca 2018 No pod tym względem to okey. Faktycznie opory są wk urwiające dopiero na trasie. Jednak dalej nie przemawia do mnie taki rodzaj samochodu dla młodego singla. No i co by nie mówić ale suvy Mitsu czy Suzuki bardziej wchodzą w ten target;) Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 20 marca 2018 Opublikowano 20 marca 2018 oddałem e46 do mechanika żeby wymienić tulejke z tyłu, a jestem juz na etapie wymiany przewodow hamulcowych, sprężyn z tyłu i tej tulejki ze 130zl zrobiło się 1300... Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 20 marca 2018 Opublikowano 20 marca 2018 to może do przodu już lepiej nie zaglądaj... 1 Cytuj
WisnieR 2 738 Opublikowano 22 marca 2018 Opublikowano 22 marca 2018 (edytowane) Haha typowy posiadacz BMW. Ja raz pojechałem w E36 olej wymienić, a wróciłem z nową pompą wody, wiskozą, podstawą filtra oleju i wężem olejowym od vanosa. Z 300zł zrobiło sie 1500. Ale nie martw się - to znaczy, że trafiłeś na dobrego mechanika, który nie robi tylko tego co mu każesz zrobić, a przy okazji sprawdzi cały samochód. Edytowane 22 marca 2018 przez WisnieR Cytuj
mcp 2 017 Opublikowano 22 marca 2018 Opublikowano 22 marca 2018 jedziesz do mechanika żeby zrobić jedną rzecz a on znajduje ci dziesięć kolejnych, no kto by się spodziewał Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 24 marca 2018 Opublikowano 24 marca 2018 (edytowane) Ale to nawet w serwisie robią. Rozumiem jak jest gwarancja i wymieniają to za free. Ale jak po gwarancji, wymieniam klocki, a typ mi mówi, że wymienili przy okazji tylną wycieraczką, to trochę się wkur.wiłem. Zwłaszcza że nie pamiętam, żeby coś tam było nie tak. Z innej beczki. Nieraz się widuje młode siksy, w wielkim SUVie, stary pewnie przeżywa drugą młodość i kupił takiej kochance X5, czy Q5, czy innego Cayenna. Nie widzicie takich bab? Ja dość często i tak zastanawiam się, że takie baby jeździć nie potrafią. Często widzę jak nieudolnie parkują. Pewnie niedawno zrobiły prawko, a jej pierwsze auto to właśnie jakiś wielki SUV. I nawet tu nie pomogą czujniki parkowania i kamery. Ostatnio zaparkowałem przy PiPie, widziałem, że jakaś gówniara w białym audi Q5, coś kombinuje, wycofuje, robi manewry. No, ale (pipi), poszedłem do sklepu. W sumie to była taka mniejsza galeria, więc nie było mnie z godzinę, wracam, a tam biało. Oczywiście wytarłem co się dało i zostało tak (a było tego sporo więcej). No i ch.uj, kamery tam nie sięgają. Na święta jadę do teściów:), a tu klops. Mechanik potrzebuje dwóch dni, ja nie mam czasu. A jakaś (pipi)ana pizda odjechała, mimo że nie potrafi jeździć. Oczywiście nie jestem pewny na 100%, że to akurat było wtedy i ta baba, ale wsiadając rano do auta, bym pewnie widział, że coś jest nie tak. Wszak to z lewej strony. Edytowane 24 marca 2018 przez grzybiarz 1 Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 24 marca 2018 Opublikowano 24 marca 2018 Nowu Touareg wygląda lepiej niż Q7 Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 24 marca 2018 Opublikowano 24 marca 2018 2 monitory jak dla jakiegoś maniaka komputerowego Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 24 marca 2018 Autor Opublikowano 24 marca 2018 Od zmiany samochodu wyświetlam zawsze prędkość na wyświetlaczu cyfrowym, a z analogowego prędkościomierza w ogóle nie korzystam. Najchętniej bym sobie tam wyświetlił ekran Waze z Android Auto i tyle. Natomiast do temperatury jednak fajna jest fizyczna gałka, a ten jeden ekran na środku to przecież sposób na redukcję kosztów. Cytuj
mcp 2 017 Opublikowano 24 marca 2018 Opublikowano 24 marca 2018 3 godziny temu, grzybiarz napisał: Z innej beczki. Nieraz się widuje młode siksy, w wielkim SUVie, stary pewnie przeżywa drugą młodość i kupił takiej kochance X5, czy Q5, czy innego Cayenna. Nie widzicie takich bab? Plaga w dobie SUVów, chu.j tam, że ledwo ją widać zza kierownicy ale misiaczek kupił to trzeba jeździć. I tak pół biedy, że te auta mają kamery/czujniki cofania/park assist bo bez tego to już w ogóle armageddon na drodze. Bólu du.py o SUVy nie mam bo nigdy mnie nie kręciły te auta ale jak nie umiem prowadzić czegoś większego niż mały hatchback to się nie pcham za kierownicę. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 24 marca 2018 Opublikowano 24 marca 2018 Najgorsze że dzifki nie umieja używać wbudowanego BT i gadaja klasycznie przez komórke. Cytuj
mcp 2 017 Opublikowano 24 marca 2018 Opublikowano 24 marca 2018 ale ona tylko o 2km przekroczyła prędkość Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 24 marca 2018 Opublikowano 24 marca 2018 Ogólnie to, gdybym miał żonę i dzieci to tez kupiłbym jej jak najwiekszego SUV-a. Większe auto + wyższa pozycja za kierownicą = większe bezpieczeństwo. Tylko mały chu.jek sam wozi dupę ekstra bryką, a żonie, która wozi gówniaki do przedszkola kupuje yarisa. 1 Cytuj
boston_luke 193 Opublikowano 24 marca 2018 Opublikowano 24 marca 2018 35 minut temu, Pajda napisał: Większe auto + wyższa pozycja za kierownicą = większe bezpieczeństwo + większe problemy z parkowaniem Prawie wszystkie laski, które znam wolą jak najmniejsze auta, bo łatwiej im się parkuje. Ważny żeby był ładny i miał ładny kolor. Jedna moja koleżanka woli duże auta, ale obecnie jeździ Discovery, więc to anomalia. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 24 marca 2018 Opublikowano 24 marca 2018 Moja małym się boi wjeżdzać na piętra parkingu. Co dopiero jakby dostała metr na boki i 2 metry do przodu i tylu. Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 24 marca 2018 Opublikowano 24 marca 2018 Czyli dużym się nie boi i (nie mówię ze akurat ona) jeździ jak popadnie. Duże auto to dla bab utrudnienie. Bezpieczeństwo na plus, ale kontrola na minus. Kurde sobota jest i pijany jestem. Byłem na koncercie punkowy kapel, to tak z innej beczki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi