Pajda 2 282 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 trzeba bylo wziac automat- jeden stres mniej Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 To jest najmniejszy problem pajda. Ten moment w ktorym nie trzymasz sie prawej krawedzi i jedziesz dwoma pasami. Albo wjazd na dwupasowe rondo ktorych tu po drodze mialem 5. Dobrze ze kierunkowskazy sa nie zmienione. Dobrze ze wykupilem full ubezpieczenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Jak tam obecnie z pogodą i temperatura na Malcie milan? Tak trochę offtopowo, a sam chce też się wybrać tyle że w listopadzie i też chcę wynająć samochód Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Wczoraj 27 i slonce palilo kurz. Weekend ma byc podobny. Listopad chyba juz jednak tryb zwiedzania a nie opalania. Polecam wynajem. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Juz jest pelna kulturka. Jednak ten start centrum w korkach byl powodem. Teraz 35 km bez problemu. Wiec jak ktos sie waha to niech sie nie boi. Wszystko dla ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Ja zawsze staram sie automat brac, ostatnio nie bylo i jakos ogarnalem manual. Jednak podjazd pod rondo, lekko mnie zmeczyl na manualu, za duzo do ogarniecia na raz. Kiedys nigdy nie jezdzilem w uk, kilka lat temu potraktowalem to jako przygode a nie powod do stresu i jezdzie. Chwile trzeba zeby sie przestawic. Najgorzej ogarniam odleglosc z lewej strony auta. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Dlatego nie biorę samochodu na urlopie, jadę żeby się relaksować a nie od rana być zes.ranym bo zaraz będę prowadził, i jeszcze po lewej stronie, no super przygoda. Zresztą po prawej też może być, patrząc jak jeżdżą grecy to chyba bym wysiadł z samochodu i zaczął płakać xd Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 3 godziny temu, mcp napisał: Dlatego nie biorę samochodu na urlopie, jadę żeby się relaksować a nie od rana być zes.ranym bo zaraz będę prowadził, i jeszcze po lewej stronie, no super przygoda. Zresztą po prawej też może być, patrząc jak jeżdżą grecy to chyba bym wysiadł z samochodu i zaczął płakać xd Ma szczescie problem juz nie istnieje. A bez samochodu bylaby mogila totalna. A stres byl ale porownywalny z energylandem xP Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 http://www.gieldaklasykow.pl/peugeot-605-1990-7800-pln-bojano/ Fajne auto w dobrej cenie, ale niestety wymaga trochę wkładu. Myślę, że i tak można całkiem niedużym nakładem przygotować je do rejestracji na zabytkowe. No i silnik ciekawy, 200 KM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 9 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Czy ja wiem... Na klasyka trochę młody, do jazdy na co dzień za stary. Chyba tylko żeby trzymać i wyciągnąć z garażu za parę lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Postal 630 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Fajny. Do wywalenia tylko ten domofon ze środka. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 No ten domofon to jest inba straszna xd Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 brzydkie (pipi) w (pipi) Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 No brzydkie (pipi)a (pipi) faktycznie za chwilę będzie jaranie starym kadetem, że nieoszlifowany diament Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 dokładnie, kazde (pipi) można wkleić i napisac ze piękny, i co zrobisz? nie znasz się. tylko jedno z takimi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 A tam, pie.rdolicie, fajny kwadraciak z lat 90. Daleko mu do stylowego i pięknego klasyka, albo youngtimera, ale znajdźcie mi auto z takim mocnym silnikiem w tej cenie, które może być zabytkiem, w dodatku z takim wyposażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 stare (pipi) francuskie z domofonem w środku i skórami na których pewnie ruchano się 7 tysięcy razy. Poważnie krupek, nie lepiej walić do ładnych aut? btw: powrót do ruchu prawostronnego początkowo przerażający był, ale ogólnie jestem mega zadowolony, nowa zdolność zdobyta. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 No dlatego mówię, trochę trzeba byłoby nad nim popracować. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Jak kolega mustang napisał, gdyby ktoś się miał bawić w przywracanie to już lepiej w tej cenie kupić prawdziwego klasyka - malucha/dużego fiata. A żeby zapier.dalać to można sobie kupić równie rozpadające się bmw a nie francuskie (pipi). A z cyklu 'rozterki klasy średniej', mój mondek się sypie, na podnośniku wyczesali kolumnę kierowniczą do wymiany ;/ No tak słabo teraz pakować w dziadka jak za chwilę znowu coś walnie a znowu jak sprzedam teraz to będzie za mało na coś nowszego Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 To może ten peugot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Sprawna kolumna kierownicza i domofon ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Już za późno, przecież nie przyznam się do błędu w internecie, poyebało? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 9 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 3 godziny temu, mcp napisał: za chwilę będzie jaranie starym kadetem, że nieoszlifowany diament http://www.gieldaklasykow.pl/opel-kadett-1988-7500-pln-gizycko/#more-212711 Ale dobra, lata 80 to już są youngtimery, do tego egzemplarz rzeczywiście wygląda świeżo. Krupek, problem z tym 605 jest taki, że auto jest równocześnie stare (ale nie bardzo stare) i zajechane (mocno, co widać) , a mówimy o popularnym i nieszczególnie kultowym modelu. Podobny klasyk jak to Scorpio: http://www.gieldaklasykow.pl/ford-scorpio-1993-5500-pln-przemysl/ Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Mój stary miał takiego, niesmiertelny, aż złamał się na pół ze starosci. Zawsze chwalony za brak elektroniki. Poza komputrem oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 No, ale ten kadet to nie ma nic oprócz kierownicy i dźwigni zmiany biegów. Ten Peugeot ma ciekawe wyposażenie i silnik. No jest dojechany, ale nie kosztuje dużo i jest fajną bazą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi