gtfan 3 190 Opublikowano 23 lipca 2022 Opublikowano 23 lipca 2022 (edytowane) . Edytowane 6 listopada 2023 przez gtfan Cytuj
Dud.ek 2 046 Opublikowano 23 lipca 2022 Opublikowano 23 lipca 2022 (edytowane) Odlicz koszt ,,odrestaurowania''. Tu była za 2100zł. www.auto-swiat.pl/wiadomosci/aktualnosci/toyota-celica-z-chlopaki-nie-placza-jest-na-sprzedaz-za-grosze/k6x53xn.amp Edytowane 23 lipca 2022 przez Dud.ek Cytuj
gtfan 3 190 Opublikowano 29 lipca 2022 Opublikowano 29 lipca 2022 (edytowane) . Edytowane 6 listopada 2023 przez gtfan Cytuj
Mustang 1 737 Opublikowano 29 lipca 2022 Autor Opublikowano 29 lipca 2022 Czy aby na pewno przypomina kryzys na rynku nieruchomości? Wówczas na odzyskiwane przez banki domy z tego co pamiętam nie było chętnych, podczas gdy obecnie samochodów brakuje i nikt nie mówi o ryzyku ich nadmiaru na rynku. Cytuj
gtfan 3 190 Opublikowano 29 lipca 2022 Opublikowano 29 lipca 2022 (edytowane) . Edytowane 7 listopada 2023 przez gtfan Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Opublikowano 6 sierpnia 2022 https://www.audi.pl/pl/web/pl/modele/e-tron-gt/audi-rs-e-tron-gt.html?pid=bc:RS-etronGT_PL:audi.com:p~country_switch:n:o:ai~models Przeglądałem sobie stronę audi, w tym e-tron gt, jak zescrolujecie na dół to jest plik do odtworzenia - dźwięk auta. "Akustyka, która fascynuje" W sumie, to mnie się to podoba! Cytuj
mcp 2 001 Opublikowano 10 sierpnia 2022 Opublikowano 10 sierpnia 2022 Ma ktoś czarne auto? Jest taka tragedia z utrzymaniem czystości i zarysowaniami jak mi się wydaje? Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 10 sierpnia 2022 Opublikowano 10 sierpnia 2022 21 minut temu, mcp napisał: Ma ktoś czarne auto? Jest taka tragedia z utrzymaniem czystości i zarysowaniami jak mi się wydaje? Miałem 3 czarne auta i 1 nadal mam. Ogólnie - tak jak piszesz, nie jest lekko. W porównaniu miałem też białe ( w tym samym czasie co czarne) i to białe praktycznie nigdy nie wymagało większej myjni/pucowanka w zakładzie - jedynie po autostradzie. Właśnie dzis idę z aktualnym czarnym autem do myjni ręcznej, bo sam nie potrafie domyć na myjniach samoobsługowych... Inna sprawa, masz czarne, wrzucasz jakiś wosk lub ceramikę i jest PETARDA czarne wypucowane to dla mnie coś wspaniałego. Najprościej bym to tak określił, weź czarne jeśli nie szkoda Ci będzie ekstra kasy na myjnie ręczną, powłoki z woskiem / ceramika. 1 Cytuj
mcp 2 001 Opublikowano 10 sierpnia 2022 Opublikowano 10 sierpnia 2022 To już nie o kasę chodzi na środki czystości, ale o czas. Teraz jeżdżę raz na 2 miesiące na myjkę i to jeszcze jak mnie żona zmotywuje, bo nie jestem z tych co pucują cały czas auto. Trochę się też obawiam zarysowań, bo będzie stało pod blokiem więc nie do uniknięcia. Cytuj
LeifErikson 1 106 Opublikowano 10 sierpnia 2022 Opublikowano 10 sierpnia 2022 Potwierdzam, tragedia. Albo nabierasz z czasem obojętności na zacieki, zabrudzenia, mikroryski, albo woskowanko regularne musi wjechać. Ja w końcu to olałem, ale drugi raz bym czarnego nie brał. 1 Cytuj
smoo 2 254 Opublikowano 10 sierpnia 2022 Opublikowano 10 sierpnia 2022 Czarny jest dobry na auto typu weekend driver, zeby cos przy nim pdlubac i odpicowac, wyskoczyc na spota albo lansik na miescie. Na daily a w szczegolnosci stojace pod blokiem kupilbym cos bardziej praktycznego (jasne kolory). Druga rzecz, ze lakier kladzony 10 lat temu a ten co dostajesz dzisiaj w salonie to przepasc jakosciowa (dzisiejsze rysuja sie od samego patrzenia na nie). Cytuj
ProstyHeker 1 870 Opublikowano 19 sierpnia 2022 Opublikowano 19 sierpnia 2022 To jest hit - Tabletki oszczędzające paliwo: czy dzięki nim na pewno zajedziesz dalej? (auto-swiat.pl) Pierwsze słyszę, jeszcze nikt nie próbował mi wcisnąć tego wynalazku Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 19 sierpnia 2022 Opublikowano 19 sierpnia 2022 Auto Świat to jest ściek od dłuższego czasu już. Ciekawe jak pismo, bo dawno nie czytałem. Cytuj
Mustang 1 737 Opublikowano 19 sierpnia 2022 Autor Opublikowano 19 sierpnia 2022 18 minutes ago, krupek said: Auto Świat to jest ściek od dłuższego czasu już. Ciekawe jak pismo, bo dawno nie czytałem. Ale czemu, przetestowali je przecież i potwierdzili scam. Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 19 sierpnia 2022 Opublikowano 19 sierpnia 2022 Miałem polubione Auto Świat na FB i codziennie wrzucali clickbaitowe artykuły, pisane przez jakichś randomów bez wiedzy motoryzacyjnej i piśmienniczej. Muszę przy okazji kupić czasopismo, bo kiedyś testy, czy porady były tam naprawdę spoko. Pytanie tylko, czy takie testy mają jeszcze sens w erze jutuba. Cytuj
Mustang 1 737 Opublikowano 19 sierpnia 2022 Autor Opublikowano 19 sierpnia 2022 Dla mnie polski motor był zawsze lepszy niż te popłuczyny po Auto Bildzie. Kiedyś prawie wszystko było skrócone i przedrukowane z wersji niemieckiej. 1 Cytuj
ProstyHeker 1 870 Opublikowano 19 sierpnia 2022 Opublikowano 19 sierpnia 2022 Jak na nich, to całkiem rzetelnie przetestowali te tabletki. A tak to nie czytam, bo w kwestii baitów, są tylko ząbek niżej niż WRC. Cytuj
LeifErikson 1 106 Opublikowano 19 sierpnia 2022 Opublikowano 19 sierpnia 2022 Ja lubię sobie poczytać obie te motoryzacyjne gazetki, choć zazwyczaj to jest lektura na godzinkę, bo spora część artykułów to takie zlepki suchych informacji - najbardziej mnie śmieszą artykuly-zestawienia używanych aut, w których zawsze jest prawie to samo info, tylko główny motyw się zmienia, w sensie piszą prawie to samo o aucie X, tylko czasem to jest zestawienie najlepszych aut rodzinnych, czasem najlepszych diesli do 40k, a czasem najlepszych kombi. Taki recykling tematów. Brakuje tam publicystyki jakiejś sensownej, a jak już jest to bardziej w AŚ niż w Motorze. Za to w Motorze super są teksty o eksploatacji uzywanych aut na dużych dystansach z uwzględnieniem wszystkich kosztów, usterek itp. Chyba jedno z lepszych źródeł informacji o realnych problemach trapiących różne modele. Ale nie w każdym numerze to chyba jest. Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Podjechałem dzis do ASO, bo we wrześniu kończy mi się podstawowa gwarancja i chciałem, żeby kilka rzeczy sprawdzili. Na miejscu okazało się, że mam jeszcze 3 lata rozszerzonej gwarancji. Nie kupowałem przedłużenia, więc widocznie była zawarta w jakimś pakiecie, o którym mi nikt nie powiedział przy zakupie Cytuj
mcp 2 001 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Ale żeby ją utrzymać musisz i tak do Aso jeździć na przeglądy? Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Opublikowano 27 sierpnia 2022 I tak bym jeździł co te 30k km. Cytuj
Shago 3 549 Opublikowano 18 listopada 2022 Opublikowano 18 listopada 2022 Na stronie Forda ponownie pojawił się Focus w konfiguratorze i jak byłem mocno napalony, by przez wakacje zamówić Kombi Active, tak teraz troszkę opadł mi zapał, bo gama silnikowa nie zachwyca.. Kombi w 1.0? No nie wiem, nie wiem.. 1 Cytuj
Mustang 1 737 Opublikowano 19 listopada 2022 Autor Opublikowano 19 listopada 2022 No lipa jest z gamą silników Focusa niestety, to 1.0 nawet niby ma te 155 koni, ale momentu tylko 190 Nm. Chociaż możesz sprawdzić czy w praktyce z automatem i miękką hybrydą nie jeździ się tym wystarczająco dobrze, szczególnie przechodząc ze słabszego samochodu. Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 Masakra taki gabaryt i 1.0, do tego te 190 nitów Jakbyś jednak brał, to only automat. Pomijając w huu wygodę, to może on coś wyciągnie z tej kosiarki. 1 Cytuj
Shago 3 549 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 Obecnie mam automat i nie ma opcji, by jeździć już czymś innym. Jeszcze adaptycyjny tempomat ze Stop&Go i można żyć jak królewicz poruszając się w korkach Ale ta gama silnikowa nie zachwyca i po nowym roku zamierzam się wybrać na torunee po salonach i kolejno: a) Octavia b) Peugeot 308 c) Astra Wszystko w NORMALNEJ Hybrydzie jest, więc gitarka. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi