Skocz do zawartości

Pieprzenie

Featured Replies

Opublikowano

To jest osłona maski przed kamieniami, żeby odprysków nie było.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 336,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Będąc w Stuttgarcie miałem do wyboru jedno z dwóch: albo muzeum Porsche albo muzeum Mercedesa. Tzn. jak ktoś ma czas to może iść do obu, ja miałem co najwyżej 3h wolnego z dojazdem. Wybrałem więc bard

• waldusthecyc
    waldusthecyc

to jest (pipi)A NIEDOPUSZCZALNE co odwala to pyerdolone ASO tego s(pipi)iałego Opla.    Oddałem auto do serwisu. Dostałem auto zastępcze, Hyunadaia I30, nówka sztuka, 2k przebiegu, 100konna benzyna.

• Moto show Bielsko-Biała 2023 i kolejny wrak race zaliczony. Udało się dotrzeć do finału, niefortunnie w finale wypchali mnie do lasu i musiałem odrabiać. Wyścig zakończył się przedwcześnie po dachowan

Opublikowano

kamieniowalbym ludzi, którzy zakładają to na swoje samochody :|

Opublikowano

A ja myślałem że założyli po to żeby hostessa nie zostawiała śladów na masce jak ślimak.

Opublikowano

To badziewie to wymysł amerykanów. Tak jak napisał Lucjusz Kijusz Sportiusz sluzy to glownie do ochrony przed kamieniami. Sa jeszcze modele tak jak na tym camaro z mini owiewkami, ktore chyba maja cos dociskac ( po ich wielkosci wnioskuje, ze pewnie chodzi o dociskanie samego BRA do maski, zeby nie terkotała). Inne maja jeszcze za zadanie zaslaniac w zime wlot powietrza, zeby silnik się lepiej dogrzewał.

Wstrętne to - porównywalne do wkladania pilota od TV do worka, zeby sie nie brudził, albo skórzanych frędzli na czoperach.

Edytowane przez Pajda

Opublikowano

a wlasnie skoro pojawil sie temat zaslaniania zima wlotu powietrza - mam plastikowe zaslepki na nerki i tak sie zastanawiam czy zakladac to jak bedzie chlodniej czy jezdzic bez nich?

Opublikowano

Musisz obserwować temperaturę, osobiście tylko z Transitem 2.5D miałem problem z dogrzewaniem bo chłodzenie miał na wiskozie. Inne moje samochody nigdy nie miały takiego problemu. Warunkiem sprawnego grzania układu to poprawna praca termostatu. Kiedyś myślałem o montażu podgrzewacza temperatury z Citroena ( fajna sprawa), ale sobie opuściłem.

Edytowane przez Pajda

Opublikowano

Niedługo opony trzeba będzie zmienić na zimowe i już mi się nie chce :(

Opublikowano

Niedługo opony trzeba będzie zmienić na zimowe i już mi się nie chce :(

Why?

Opublikowano

Trzeba pojechać do garażu, zabrać zimówki, pojechać wymienić, wsadzić letnie do samochodu i zawieźć do garażu. To kurestvo jest strasznie ciężkie i nie chce mi się nosić :D

Opublikowano

hehe ale leń ło Boże. Ciesz się, że nie masz w tym roku opon z felgami wtedy to byłoby ciężko.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=k5uZgp1N1SU#t=18

Przejeżdżam w tym miejscu kilka razy w miesiącu i już raz miałem podobną sytuacją, tyle, że za autem wymuszającym nikogo nie było i mogłem wyminąć. Jakieś nawiedzone jest to miejsce, bo widoczność jest dobra.

Edytowane przez krupek1

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Właśnie testowałem Gtv z założoną rozpórką :banderas: To najlepiej wydane 250zl jakie pamietam

Opublikowano

Strasznie przepłaciłeś GTAv chodzi już po 180 zł !

Opublikowano

Po ile u Was paliwo? Dziś w Gdańsku, na stacji Leclerca Pb95 za 4,62 zł. W zeszłą zimę tankowałem u nich i auto śmigało dobrze, odpalało również.

Opublikowano

u mnie na bp/statoil wolaja po 5.03zl za 95

Opublikowano

podobno na święta benzyna 95 ma spaść do 4,5zl za litr :o

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak tam u was ceny benzyny? Ja dzisiaj lalem za 4.75 za litr pb95  :banderas: