Opublikowano 28 września 201410 l A ja myślałem że założyli po to żeby hostessa nie zostawiała śladów na masce jak ślimak.
Opublikowano 28 września 201410 l To badziewie to wymysł amerykanów. Tak jak napisał Lucjusz Kijusz Sportiusz sluzy to glownie do ochrony przed kamieniami. Sa jeszcze modele tak jak na tym camaro z mini owiewkami, ktore chyba maja cos dociskac ( po ich wielkosci wnioskuje, ze pewnie chodzi o dociskanie samego BRA do maski, zeby nie terkotała). Inne maja jeszcze za zadanie zaslaniac w zime wlot powietrza, zeby silnik się lepiej dogrzewał. Wstrętne to - porównywalne do wkladania pilota od TV do worka, zeby sie nie brudził, albo skórzanych frędzli na czoperach. Edytowane 28 września 201410 l przez Pajda
Opublikowano 28 września 201410 l a wlasnie skoro pojawil sie temat zaslaniania zima wlotu powietrza - mam plastikowe zaslepki na nerki i tak sie zastanawiam czy zakladac to jak bedzie chlodniej czy jezdzic bez nich?
Opublikowano 28 września 201410 l Musisz obserwować temperaturę, osobiście tylko z Transitem 2.5D miałem problem z dogrzewaniem bo chłodzenie miał na wiskozie. Inne moje samochody nigdy nie miały takiego problemu. Warunkiem sprawnego grzania układu to poprawna praca termostatu. Kiedyś myślałem o montażu podgrzewacza temperatury z Citroena ( fajna sprawa), ale sobie opuściłem. Edytowane 28 września 201410 l przez Pajda
Opublikowano 28 września 201410 l Niedługo opony trzeba będzie zmienić na zimowe i już mi się nie chce
Opublikowano 28 września 201410 l jedyny plus mieszkania na wyspach-caly rok na jednych oponach...chociaz przy mojej jezdzie to nie caly rok;)
Opublikowano 28 września 201410 l Niedługo opony trzeba będzie zmienić na zimowe i już mi się nie chce Why?
Opublikowano 28 września 201410 l Trzeba pojechać do garażu, zabrać zimówki, pojechać wymienić, wsadzić letnie do samochodu i zawieźć do garażu. To kurestvo jest strasznie ciężkie i nie chce mi się nosić
Opublikowano 29 września 201410 l hehe ale leń ło Boże. Ciesz się, że nie masz w tym roku opon z felgami wtedy to byłoby ciężko.
Opublikowano 13 października 201410 l https://www.youtube.com/watch?v=k5uZgp1N1SU#t=18 Przejeżdżam w tym miejscu kilka razy w miesiącu i już raz miałem podobną sytuacją, tyle, że za autem wymuszającym nikogo nie było i mogłem wyminąć. Jakieś nawiedzone jest to miejsce, bo widoczność jest dobra. Edytowane 13 października 201410 l przez krupek1
Opublikowano 28 listopada 201410 l Właśnie testowałem Gtv z założoną rozpórką To najlepiej wydane 250zl jakie pamietam
Opublikowano 1 grudnia 201410 l Po ile u Was paliwo? Dziś w Gdańsku, na stacji Leclerca Pb95 za 4,62 zł. W zeszłą zimę tankowałem u nich i auto śmigało dobrze, odpalało również.
Opublikowano 14 grudnia 201410 l Macie idealny prezent na swieta wy biedaki cebulaki honda ciwik opel kadet http://www.aliexpress.com/item/Plastic-Universal-Fake-BOV-Turbo-Sound-Electronic-Turbo-Dump-Valve-Blow-Off-Valve/2029382080.html hehe
Opublikowano 15 grudnia 201410 l Macie idealny prezent na swieta wy biedaki cebulaki honda ciwik opel kadet http://www.aliexpress.com/item/Plastic-Universal-Fake-BOV-Turbo-Sound-Electronic-Turbo-Dump-Valve-Blow-Off-Valve/2029382080.html hehe Biorę 3! Hehe