Skocz do zawartości

Pieprzenie

Featured Replies

Opublikowano

Stacja z lewym paliwem, czy po prostu u mnie w miescie taka drozyzna?

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 336,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Będąc w Stuttgarcie miałem do wyboru jedno z dwóch: albo muzeum Porsche albo muzeum Mercedesa. Tzn. jak ktoś ma czas to może iść do obu, ja miałem co najwyżej 3h wolnego z dojazdem. Wybrałem więc bard

• waldusthecyc
    waldusthecyc

to jest (pipi)A NIEDOPUSZCZALNE co odwala to pyerdolone ASO tego s(pipi)iałego Opla.    Oddałem auto do serwisu. Dostałem auto zastępcze, Hyunadaia I30, nówka sztuka, 2k przebiegu, 100konna benzyna.

• Moto show Bielsko-Biała 2023 i kolejny wrak race zaliczony. Udało się dotrzeć do finału, niefortunnie w finale wypchali mnie do lasu i musiałem odrabiać. Wyścig zakończył się przedwcześnie po dachowan

Opublikowano

Ja wczoraj na stacji przy Leclercu w Gdańsku za 4,26. Auto dobrze odpala, nie problemów z mocą, więc paliwo raczej ok.

Opublikowano

Gorzów najtaniej widziałem dziś za 4,79. Przeklęta Polska A!

Opublikowano

4,98 dziś za diesel zapłaciłem ... heh dobrze że raz na 750 km ale 3 stówki jednak bolą za każdym razem :)

Opublikowano

Chevrolet epica 65 l tyle że ja nigdy nie czekam na rezerwę więc jak jest już blisko końca jadę kiedy mi wygodnie na lotos blisko domu. Plus minus tankuje zawsze 55 l

Opublikowano

A to chyba całkiem znośne spalanie, co? Bo Epica to dosć sporawy sedan.

Opublikowano

No spoko szczególnie w trasie (do krakowa z olsztyna na jednym baku) i wygoda duża. Minus parkowanie w zatłoczonych miejscach. Szeroki samochód widać że amerykański (produkowany w fabryce daewoo korea:p)

Opublikowano

no no już dawno nie lałem do pełna za mniej niż 300zł, wczoraj 4,47zł za 95 na statoil.

Opublikowano

Myślicie, że w tym roku zejdzie poniżej 4 zł?

Opublikowano

pamiętam jak zdałem prawko i paliwo dobiło do 4 zł to ludzie mówili, że koniec świata. Teraz każdy byłby szczęśliwy jakby 4.70 się utrzymało :) 

u mnie ropa 4.79, pb95 4.89, disel verva 5.01, pb98 5.05

patrząc na ceny u was to drogo, może dlatego, że same orleny i jakaś zmowa cen.

Opublikowano

patrząc na ceny u was to drogo, może dlatego, że same orleny i jakaś zmowa cen.

Zgadnij po ile idzie paliwo w polskim Kuwejcie tj Płocku :lol: kurywa nigdzie nie ma drożej, ja wiem, że świeże, no ale bez przesady z cenami :/

Opublikowano

A myślisz, że na Lotosie w Gdańsku co jest? Im dalej na południe, tym tańsze paliwo. Na Kujawach często sporo tańsze niż w Gdańsku.

Dziś stałem w kolejce do dystrybutora 15 minut, czułem się jak w jakimś kraju w Ameryce południowej, gdzie są przydziały na paliwo. Typ koło mnie w dwa kanistry lał dodatkowo.

Opublikowano

Dziś w Gliwicach na Auchan litr Pb95, uwaga, 4,19zł! Chyba trzeba będzie podjechać i zalać na zaś ;)

Edytowane przez Desser

Opublikowano

Ja dziś się za bardzo podjarałem tańszym paliwem i na 70 km odcinku autostrady spaliłem 1/4 baku. Żaden s(pipi)ol mnie nie wyprzedził.

Opublikowano

Tuska nie ma niecaly miesiac w kraju i juz paliwo ponad zlotowke tansze  :teehee:

Opublikowano

Zaprzestaję tankowania na BP. Co tydz do mojej corsiny 1.0 v3 :D leje za 100 zł pb95 i robię na tym ... coraz mniej km. Ostatnio 140 km w trasie :/. Dzis stestuje Lukoil czy coś innego.

Opublikowano

sam nie wiem tą samą trasę z powrotem machnałem na paliwie z Bliskiej i ledwo co ubyło ... nie wiem nie znam się na benzynach, zawsze miałem diesle. termostat nie dogrzewa do 90 stopni i może świece stare. Dobrze kombinuję ?