MaZZeo 14 181 Opublikowano 17 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2017 Miałem okazję jeździć Insignią OPC 320 KM i powiem szczerze że dupy mi nie urwało. Myślałem że będzie sie lepiej zbierać. Jednak ta sławetna nadwaga Insignii robi swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 17 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2017 Nigdy nie kierowałem Maluchem, a bardzo bym chciał. Polecam. Mix samochodu z gogartem. Byłem posiadaczem takiej żółtej strzały 15 lat temu. Piękne kombo z pierwszym Playstation. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 17 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2017 To samo mam z czymś większym, na przykład autobusem bym pokierował, albo wywrotką jakąś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2017 (edytowane) Co szanowni panowie sądzą o C4 Cactus? fala hejtu, czy cos innego? przykładowy https://www.otomoto.pl/oferta/citroen-c4-cactus-faktura-vat-23-ID6yPdVb.html#xtor=SEC-8 ps: nie zamierzam się z zakupem, po prostu chciałbym poznać opinie. Edytowane 18 kwietnia 2017 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2017 no jest okropny co tu dużo mówić Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2017 Typowa francuska motoryzacja, wyprzedza trendy o dwie dekady. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2017 Wzbudza emocje. W pracy dwie osoby normalnie niezainteresowane motoryzacją rozważały zakup. Jedna kupiła, drugiej bardzo nie spodobało się wnętrze. Ale obie kojarzyły i rozważały jeden konkretny model. Mnie również odrzuca środek, natomiast z zewnątrz - zależy od kolorystyki i felg. Ten z linka wyjątkowo mi się nie podoba, ale są konfiguracje nawet fajne. Nie dla mnie, ale rozumiem, że komuś się podoba. Plus ma dużo większy sens niż paskudny Nissan Puke. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2017 Moja Pani, która uczy mnie kolejnego języka obcego ma kaktusa. Bardzo jej pasuje, a ona osobiście go kocha:) Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2017 Coś strasznego, dla mnie to dewastacja motoryzacji i auto dla rodziny hipsterów. To samo Juke, na przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2017 Byłem dziś popatrzeć na Rajdzie Kwidzyńskim. Cieszą oko te wszystkie Evo, czy Imprezy, takie Civici, czy inne starsze hatche też fajne. Trochę wzwód miałem jak ślizgali się na nawrotach i potem startowali w prostą, a z wydechu marchewa strzelała. Ziomek w Evo tak szeroko wziął zakręt bokiem, że dosłownie przetarł się o słupek na chodniku, o milimetry. Słupek się zatrząsł, a on miał mikrorysy na zderzaku. Dodatkowo, uroku nadała lokaluzacja rajdu, bo po starym mieście śmigali, przy katedrze, po bruku, wąskich uliczkach. No fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2017 (edytowane) Rajdy na żywo to niesamowite doznanie, ja się od zeszłego roku wybieram na rallycross, może w tym roku się uda podjechać gdzieś niedaleko. Polecam również Rajd Polski ;) Szkoda, że w tych rajdach mistrzostw polski startują co raz słabsze ekipy, nie ma już takiej obsady jak te 10 lat temu, widać jak ogromny to jest wydatek i chyba co raz trudniej o sponsoring. Mógłby się w końcu ktoś tym zająć i zainwestować w polski motorsport. A jak już trafi się ktoś z kasą to startuje prywatnie w ERC :/ Edytowane 22 kwietnia 2017 przez _S_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 9 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2017 Miałem okazję ostatnio pojeździć BMW i3 - w zasadzie to pierwszy raz w pełni elektrycznym samochodem i... jakie to jest fajne, szkoda że takie brzydkie :D w ogóle, samochód brany z DriveNow, miejskiej wypożyczalni należącej do BMW, w której samochody wypożycza się jak rowery na ulicy. Odpalasz appkę, sprawdzasz gdzie w okolicy jest jakiś samochód, idziesz do niego, otwierasz z aplikacji, wpisujesz pin i jedziesz. Bardzo fajna rzecz, która w Polsce chyba dopiero raczkuje, a tutaj jest mocno popularna. No, takie tam cool story i ciekawostka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2017 We Wrocławiu coś takiego działa. Beka, bo samochód możesz zostawić, gdzie chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 9 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2017 Znajomy z Krakowa coś ostatnio wrzucał na fb, ale we Wrocławiu nigdy nie widziałem :( to mi się właśnie strasznie podoba - biorę samochód z ulicy (a jest ich masa, bo działają tu co najmniej dwa takie systemy: DriveNow od BMW i car2go od Mercedesa), podjeżdżam gdzie chcę, zostawiam go i nie martwię się więcej Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2017 A może i to Kraków był, wiem, że coś z południa. Opcja mega fajna, choć u nas ciężko byłoby z tym w centrach miast, gdzie jest tyle stref płatnego parkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 9 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2017 Różnią się między sobą środki do czyszczenia i pielęgnacji? W sensie jakieś pasty, płyny? Jak tak to które najlepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 11 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2017 Jak to jest z przeglądem? Bo coś mi się poje.bało, że jak auto nowe, to co dwa lata? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 11 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2017 Nowe auto przegląd po trzech latach od pierwszej rejestracji, potem po dwóch latach, a potem już normalnie, co rok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 15 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2017 Dzisiaj w drodze do pracy widzę E36 M3, piękne. Gonię, żeby się przyjrzeć z bliska, podjeżdżam a w środku dziadziuś ~75 lat za kierownicą popierdziela taką maszyną. Widać było, że to jego, bo tak pewnie się zachowywał za kierownicą. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 15 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2017 Fajnie brzmiał? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 15 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2017 nie słyszałem w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 15 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2017 Przecież to najważniejsze w takich wozach :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 15 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2017 no ale ja tez jechalem samochodem, to bylo na obwodnicy ~70km/h :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 21 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 maja 2017 dla mojego kolegi, Mustanga Plakat zdobyty i gotowy do powieszenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 23 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2017 Spoko nawigacja, tylko mapy trochę nieaktualne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi