Skocz do zawartości

Pieprzenie

Featured Replies

Opublikowano

wydaje mi sie ze robicie problem z niczego, miliony osob na swiecie jezdza z wideorejestratorami ale pierwszy raz tutaj napotkalem na pytanie czy slonce nie zepsuje urzadzenia :)

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 332,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Będąc w Stuttgarcie miałem do wyboru jedno z dwóch: albo muzeum Porsche albo muzeum Mercedesa. Tzn. jak ktoś ma czas to może iść do obu, ja miałem co najwyżej 3h wolnego z dojazdem. Wybrałem więc bard

• waldusthecyc
    waldusthecyc

to jest (pipi)A NIEDOPUSZCZALNE co odwala to pyerdolone ASO tego s(pipi)iałego Opla.    Oddałem auto do serwisu. Dostałem auto zastępcze, Hyunadaia I30, nówka sztuka, 2k przebiegu, 100konna benzyna.

• Moto show Bielsko-Biała 2023 i kolejny wrak race zaliczony. Udało się dotrzeć do finału, niefortunnie w finale wypchali mnie do lasu i musiałem odrabiać. Wyścig zakończył się przedwcześnie po dachowan

Opublikowano

Kamerkę się podłącza do zapalniczki, czy jakoś do instalacji w desce trzeba?

Opublikowano

Do zapalniczki - jedyny problem to co zrobić z kablem bo jednak montuje się to koło lusterka.

Opublikowano

Jakiś dłuższy kabel ogarnąć i pomocować ladnie po desce, zakamufliwać. Szału nie będzie, ale lepiej tak niż ma wisieć.

Opublikowano

Ja mam kabel wciśnięty pod podsufitkę i za plastikiem przy słupku A. Nie widać w ogóle.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dostałem dzis propozycję OC na E46 1.9 - 1360zl/rok piękny kawalerze :sir:

Jako ciekawostkę dodam, że za OC na 2.5 litrowe E36 w coupe z 1992 roku placilem dwa miesiące temu 930zl/rok

Opublikowano

Ja ostatnio musiałem wyłożyć 2500 na OC + AC. Ubezpieczenie najbardziej boli w posiadaniu auta :(

Opublikowano

No, ale AC daje jakieś tam poczucie bezpieczeństwa i zabezpieczenia, spokojny sen.

Opublikowano

Ja za MX5 1.6 dostałem propozycję 1550PLN w PZU :) Za samo OC oczywiście.

Opublikowano

Co Wy tak dużo płacicie? Dwa tygodnie temu ubezpieczałem moją Cytrynę C4 2.0 '08 za 770 złotych co i tak uważam, że jest za dużo.

Opublikowano

Od jakiegoś czasu starsze auta mają podniesione OC. Teoretycznie ma to zapobiec sprowadzaniu szrotów do Polski i złomowanie obecnych,

Opublikowano

Warszawa/Wrocław/Poznań - samo miasto już znacząco wpływa na wyższe OC. Za moje 2.7 poprzednia wlaścicelka płaciła 1450zl/rok w Wa-wie, a przy tych samych znizkach w Zielonej Górze płacę za nie 800zł

Opublikowano

Ja nie mam pełnych zniżek jeszcze, nie mam zniżki za wiek a za bezkolizyjną jazdę mam tylko 30%.

Opublikowano

Patrzę że ta GIULIA QUADRIFOGLIO ma cenę totalnie z dupy bo np mustang 5.0 kosztuje 200k.

Opublikowano

Właśnie za te 2 paki to już jest full opcja. Najtańsze 450 kucy za ten pieniądz i nie będzie wstyd tym jeździć nawet za 10 lat.

Opublikowano

Ostatnio pisałem o tym, że chcę kupić Hondę Accord, najlepiej w wersji Type S. Byłem w salonie Hondy i oglądałem nowego Civica - Honda Civic X. Nie rozważałem nowego samochodu, a jak już to leasing, ale muszę powiedzieć, że ten nowy Civic robi wrażenie i teraz nie mogę sobie wybić go z głowy :) 1.5 Turbo, 8,2 do setki, piękny środek, no i ten zapach nowości. Auto na żywo o wiele ładniejsze, niż na fotach i po jeździe próbnej zachwyca. Sedan i hatchback - hatchback dość kontrowersyjny wygląd, ale mi się podoba. Podoba Wam się to auto?

honda-civic-x.jpg

Opublikowano

Na ulicy jednak robi dobre wrażenie, nie słuchaj Krupka.

Opublikowano

Tamten jest zaprojektowany w 2013r. i ma słabe silniki. Civic ma dobrego kopa i dobre materiały. Mam na oku jedno Type S, ale się jeszcze zastanowię. Trudny wybór.

Opublikowano

Wg mnie jest przepiękny i  powoduje ze człowiek staje i  się patrzy, sam przystanalem przed lidlem jakies 3 miesiace temu, nie mogłem  się napatrzec.