Opublikowano 11 września 20177 l Range Rover Vogue>Range Rover Sport>wszystko Stelvio pokraczne, w ogóle mi się nie podoba.
Opublikowano 12 września 20177 l Mercedes AMG Project One Silnik prosto z F1 + silniki elektryczne, 1000 KM Taki następca CLK-GTR z lat 90, ale jednak Aston Martin Valkyrie wygląda lepiej Edytowane 12 września 20177 l przez MaZZeo
Opublikowano 13 września 20177 l Dodam tak na boczku, że Toyota Auris ma wygodniejsze siedzenia niż te całe AGR w Insygnii Grand Sport :) i lewarek do zmiany biegów w Insygni ma przełożenie jak stary autobus w którym kierowca przesuwał grupkę ludzi łokciem wrzucając dwójkę.
Opublikowano 15 września 20177 l Autor Tak w ramach pieprzenia, to moje sprzedane miesiąc temu Grande Punto zasłużyło na posta. Prawie 11 lat, blisko 130k km i tylko jedna awaria uniemożliwiająca normalnie kontynuowanie jazdy - padł wysprzęglik, samochód dojechał na własnych kołach do serwisu. Bo i (pomijając dostawę) lawetowany był tylko raz, kiedy zapomniałem o sobotnim targu na miejskim placyku. Porysowany przez jakiegoś ch.uja tydzień po zakupie, zbierał potem kolejne rysy (też przez moje błędy), ale dobrnął do sprzedaży bez wymiany części karoserii, a co lepsze nadal jako aktualny model (trochę beka z Fiata). Akumulator zmieniany raz, tarcze z przodu raz. Wymieniałem daszek przeciwsłoneczny i tylną lampę - ze złomu, groszowe sprawy. Naprawdę udany model i szczęśliwy egzemplarz.
Opublikowano 15 września 20177 l Grande Punto to spoko wozidełko, żeby się dostać z punktu A do punku B. Swoje zadanie spełnia doskonale :) i wersja 3 drzwiowa jest nawet całkiem miła dla oka :) Dzisiaj szedłem do pracy i przed firmą widziałem, że kumpel stoi na przydrożnym parkingu zamiast na firmowym. Wiadomo, że ruch spory na drodze więc spytałem go czy szuka nieszczęścia albo hajsu z ubezpieczenia, że tak stoi i poleciłem mu przeparkować na firmowy parking bo w piątek miejsca nie brakuje... Śmiał się a 30 minut później wołali go bo ciężarówka zaczepiła się o jego Honde i przeciągneła się przez cały bok naczepą... Po tym nie było już mu do śmiechu ;) ale trzeba przyznać, że niby Honda ale zniosła spotkanie z naczepą dosyć solidnie, kwestia wyklepania drzwi, błotnika, prac lakierniczych i wstawienie nowych szyb ;)
Opublikowano 15 września 20177 l Autor 5-drzwiowa też jest całkiem sympatyczna. W sumie pod koniec na tyle lubiłem to auto, że poważnie rozważałem zakup prywatnie Abartha. Przy okazji A3 ma już prawie 8k najechane w 2 miesiące, przy czym był to wyjątkowy okres wakacyjny, włącznie z wyjazdem 900 km w jedną stronę. Jeździ super, nawet sprawdziło się w miarę dla 4 osób, ale Androida Auto oczywiście nadal mi nie naprawili.
Opublikowano 20 października 20177 l Autor Właśnie przed salonem Hyundaia ustawili tego nowego i30 N i pracownicy bawili się chwilę gazem - brzmi efektownie. Wygląda też niczego sobie.
Opublikowano 23 października 20177 l W weekend czytałem W Auto Świat o nim i też się jarali, choć marudzili, że nie wygląda zbyt sportowo. Moim zdaniem, wygląda bardzo dobrze.
Opublikowano 26 października 20177 l Taka ciekawostka mnie dziś naszła całkiem przypadkiem, że Lexus, chyba jako jedyna marka z tych powszechnie znanych i dostępnych, nie ma w ofercie, żadnego auta w wersji kombi. No bo pomijając, marki egzotyczne, czy bardziej eksluzywne, to chyba nie ma drugiego takiego producenta. Trochę fenomen, bo teraz nastały czasy, gdzie większość liczących się producentów prześciga się w atrakcyjności w tym segmencie, oferując praktyczność kombi i sportowe osiągi.
Opublikowano 26 października 20177 l No, ale ile Tesli jeździ po drogach, a ile Lexusów? Choć przyznać trzeba, że coraz częściej widuję. Na Lexusa zwróciłem uwagę, bo zawsze bardzo mi się podobały.
Opublikowano 26 października 20177 l a, sory, nie czytałem całego posta. No tesla zdecydowanie to jeszcze nie jest powszechna rzecz.
Opublikowano 27 października 20177 l A no też prawda, a taka nowa odsłona mogłaby sporo namieszać. Kombi z przodem jak Giulia? Biorę w ciemno.
Opublikowano 27 października 20177 l Wracam od wczoraj samochodem rhd kumpla z Leeds do Polski i jak na pierwszy raz anglikiem to jedzie mi się na tyle dobrze, że zastanawiam się nad zakupem samochodu z kierownicą po niewłaściwej stronie dla siebie do jazdy po Polsce. Ceny nowszych beemek są niższe, a z 3.2 pod maską żadne wyprzedzanie mi nie straszne
Opublikowano 27 października 20177 l Autor z 3.2 pod maską żadne wyprzedzanie mi nie straszne No tylko nic nie widzisz jak się do niego zabierasz.