szejdj 2 804 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 No ale to wiadomo, że jak samochód dostał 5 gwiazdek w 2015 to w 2017 mógłby dostać już tylko 3. Poza tym gwiazdki są odejmowane za takie rzeczy jak brak ISOfixu w samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Obejrzyjcie sobie crash testy Twingo, na przykład. Przecież tym strach spod domu wyjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 ale głupi ryj ma ta alfa stelvio Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 W dniu 12.12.2017 o 10:19, krupek napisał: Restrykcyjne badania techniczne to już teraz norma? Wczoraj byłem na badaniu, ziomek wszędzie z latarką zaglądał, myślałem, że zaraz zacznie demontować karoserię i silnik do oględzin. Dopatrzył się luźnego sworznia i dostałem tydzień na naprawę. W sumie, dobrze, bo mógłbym koło zgubić. Doszła tuleja, wymieniłem wycieraczki na Bosche Aero i 5 stówek nie moje. W tym roku dobijam do 5k wydanych na auto, a w styczniu muszę klocki zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 5k na auto? Tyle to ja średnio wydaję co roku od mniej więcej 3 lat Jak nie dwumas to rozrząd, jak nie regeneracja turbiny, to komplet klocków i tarcz - czasami naprawdę zastanawiam się czy nie przesiąść się na MPK, a resztę wydać bez celu, bo i tak jeszcze sporo zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza
oran 18 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Gdzieś tu pisaliście, że stelvio 200k - paczta tutej, outlet alfy: http://stock.alfaromeo.pl/szukaj?marka=alfa-romeo&model=stelvio&poziom_wyposazenia=&wojewodztwo=&miasto=&km0=&one_dealer=&sortowanie=od-najtanszej&pokaz=10&adv=0&demo=&rok_produkcji=&paliwo=&skrzynia_biegow=&naped=&cena_od=&cena_do=&moc_od=&moc_do= Takie same promocje dostajecie we fiacie jak idziecie kupować nawet skonfigurowaną przez siebie alfe - wiadomo trochę mniej. Ale do 200k daleko. Nawet te 280 km wersja stoi po 150. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 To nie są przypadkiem ceny bez podatku? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 No netto = bez VATu Cytuj Odnośnik do komentarza
oran 18 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 190 brutto tysi za najlepsza obecnie wersje chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 SUV-y wszędzie, sedanów coraz mniej, więc cieszy mnie wiadomość że Toyota... Camry wraca do Europy Pewnie wygląd będzie trochę inny, ale ja lubię sedany i ten mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Ło kurła, piękna jest, stylistyka mocno Lexusowa, na którą strasznie choruję. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Pertyn już jeździł wersją USA: Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Na premierę nowej G Klasy, Mercedes w ramach akcji promocyjnej, zrobił takie cudo. Stary model zatopiony w żywicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Często zastanawia mnie geneza wypadków czołowych na drogach, gdzie widoczność jest dobra, jest szeroko, nie ma drzew w skrajni, droga jest dobra. No jakim zje.bem trzeba być, żeby taki manewr wykonać? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 geneza prosta - jeszcze jednego wyprzedze, na pewno zdążę. Przy okazji napisze smsa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Gość nie przewidział, że za wzniesieniem jest samochód. Na filmiku widać, jak światła auta z naprzeciwka pojawiają się dopiero chwilę przed wypadkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 (edytowane) Nie przewidział też ciągłej na jego pasie. Co za szmaciarz. Pewno zawiasy tylko za to. ehhhh Edytowane 25 Stycznia 2018 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Myślę, że miał szansę wcześniej zareagować przyhamować, wrócić na swój pas, szybciej zjechać na pobocze. Gamoń. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 jakbym był świadkiem takiego wypadku to bym wyciągnął z samochodu tego kierowce bmw i mu wpier,dolił, z resztą z prawie każdym kierowcą bmw mam ochotę to zrobić podobnie audi Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Wspaniałe auta, ale chyba spokojnie można powiedzieć, że w większości przypadków prowadzone przez niedoje.bów umysłowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 (edytowane) Dzięki, że potwierdziliście moje domysły. Jeśli to marka bmw, to wszystko jasne... Nie wiem czy kojarzycie wypadek na autostradzie, gdzie suvem wjechał w skodę na prawy pasie - to także było bmw. bonus: W niedziele wożąc rodziców po mieście typ mi beemką zajechał drogę bez kierunku, a takich przypadków są miliony. No sam nie wiem co jest nie tak z tymi ludźmi. Edytowane 25 Stycznia 2018 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 @Banny jak tam lex? nic się nie chwalisz Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 27 minut temu, Banny napisał: Dzięki, że potwierdziliście moje domysły. Jeśli to marka bmw, to wszystko jasne... Nie wiem czy kojarzycie wypadek na autostradzie, gdzie suvem wjechał w skodę na prawy pasie - to także było bmw. bonus: W niedziele wożąc rodziców po mieście typ mi beemką zajechał drogę bez kierunku, a takich przypadków są miliony. No sam nie wiem co jest nie tak z tymi ludźmi. Jestem jak najdalszy od generalizowania i wiem także, że dużo kierowców BMW to spoko użytkownicy dróg, jednak faktycznie dość często zdarzają się wypadki i jakieś dziwne akcje, gdzie główne role odgrywają be em ki. Wg mnie są 4 główne powody: 1) dużo młodych harpaganów kupuje je zaraz po zdaniu prawka, bo 20-25 letnie auto bmw daje im poczucie "prestiżu" i dobrych osiągów nie kosztując fortuny- niestety często jeszcze sami nie potrafią dobrze jeździć oraz świadomi używać mózgu aby przewidzieć niebezpieczne sytuacji. 2) młodzi bananowcy, którzy biorą be em ki rodziców, lub dostają od nich takie bryny zaraz po zdaniu prawka, także w większości jeszcze nie potrafią jeszcze jeździć, z tym że w odróżnieniu do ziomków z pkt 1, nigdy nie będą potrafili dobrze jeździć i używać mózgu do tego procesu. 3) starsi bananowcy, którzy nadal nie nauczyli się dobrze jeździć i myśleć za kółkiem. Różnica taka względem pkt 2, że teraz mają BMW z serii "M" 4) złodzieje, cwaniaki z pomorza, gangsterka, którzy mają dwa główne motta na drodze "mam pierwszeństwo" , "mnie się nie uda?" Mam nadzieję że nikogo z forumowiczów nie obraziłem, to nie było moim celem ale tak to widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Cwaniaki z pomorza? xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi