zajman 18 Opublikowano 19 czerwca 2010 Opublikowano 19 czerwca 2010 (edytowane) Podstawowe informacje : -Turniej odbędzie się dnia 30.06.2010 -Klub Liverpool (na przeciwko galerii Renoma, adres i mapka dojazdu po weekendzie ) -Wstęp wolny -Turniej zaczyna się o godzinie 20 i będzie trwał około 4 godziny -Gramy w Fife World cup -Będą 3 stanowiska -Nagrody rzeczowe dla pierwszej trójki (gry , koszulki , gadżety związane z grami ) , dokładne info o nagrodach pojawi się po weekendzie -Organizatorem jest Gramitacja, klub Liverpool oraz moja skromna osoba . -Turniej to czysty fun przy piwku Regulamin , dokładne info o nagrodach oraz dodatkowe informacje w poniedziałek lub wtorek . Wszelkie pytania proszę tutaj zadawać . Edytowane 19 czerwca 2010 przez zajman Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 19 czerwca 2010 Opublikowano 19 czerwca 2010 To moze najpierw chociaz troche informacji - jakie nagrody, FIFA 10, czy WC ? Cytuj
zajman 18 Opublikowano 19 czerwca 2010 Autor Opublikowano 19 czerwca 2010 Więcej informacji po weekndzie . Zapisywać się ! ....gasz co z tobą ? Zamiast dawać zlepek informacji które teraz mam wolałem poczekać do poniedziałku aż będzie wszystko wiadomo . Wyedytuje zaraz pierwszego posta i napisze co wiem . Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 19 czerwca 2010 Opublikowano 19 czerwca 2010 (edytowane) gasz, co z Toba... Napisales posta "zapisujcie sie" - bez zadnego info w co gramy i co mozna wygrac. Pod takim postem moga zapisac sie jedynie osoby mieszkajace maks 40 km od miejscowosci, reszta zeby sie zdeklarowac pewnie poczeka jednak do poniedzialku. A przy okazji - 7dmego Xbox Night w Lucidzie - szkoda tylko ze turniej w PES'a 2010. Edytowane 19 czerwca 2010 przez easye Cytuj
zajman 18 Opublikowano 19 czerwca 2010 Autor Opublikowano 19 czerwca 2010 Bo własnie o to chodziło . Cytuj
zajman 18 Opublikowano 1 lipca 2010 Autor Opublikowano 1 lipca 2010 Gratulacje dla Aema za pierwsze miejsce ! Świetna gra w finale i całkowite zdeklasowanie przeciwnika, klasa sama w sobie! Jednak dla mnie bohaterem tego turnieju pozostaje Gałuszka , owa osoba zajęła 4 miejsce grając cały czas polską :] Piękna sprawa , postawa godna naśladowania ! Cytuj
Gość Opublikowano 1 lipca 2010 Opublikowano 1 lipca 2010 Dzieki za świetny turniej w fajnej atmosferze i z bajecznym komentarzem podczas spotkania finałowego Zajmana a.k.a Szaranowicza plus kolegi z Grarmitacji jako Gmocha (nieco rozpraszaliscie, ale było śmiesznie;) Jak dla mnie prawdziwym finałem był półfinał Hiszpania-Hiszpania, kto widział ten wie dlaczego;) Gratulacje dla pozostałych miejsc z pudła oraz dla Polski:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi