sokol 1 Opublikowano 2 stycznia 2008 Opublikowano 2 stycznia 2008 Oto moje trofea. We wszystkich odkryłem wszystko co możliwe. 1. Die Hard Vendetta. 2. Enter the Matrix. 3. Eternal Darkness: Sanity's Requiem 4. Pikmin. 5. Resident Evil 4. 6. SSX Tricky. 7. Super Mario Sunshine. Ostatnio z nawału obowiązków nie miałem zbyt czasu na granie, ale już wkrótce mam nadzieję zaliczę calaka w Tonym 3(zostało mi jeszcze przejść tylko dwoma postaciami). Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 18 maja 2008 Opublikowano 18 maja 2008 Hehe niezle:P Ja niesty 100%-entami moge sie tylko pochwalic w Metroid Prime i TimeSplitters:Future Perfect.A i Spartan Total Warrior:P Cytuj
sokol 1 Opublikowano 24 maja 2008 Autor Opublikowano 24 maja 2008 Dawno do tego tematu nie zaglądałem, więc muszę go uzupełnić. Lista trofeów wygląda następująco: 1. Die Hard Vendetta. 2. Enter the Matrix. 3. Eternal Darkness: Sanity's Requiem 4. Pikmin. 5. Resident Evil 4. 6. SSX Tricky. 7. Super Mario Sunshine. 8. Tony Hawk's Pro Skater 3. Męczę aktualnie: Residenta 2, Soul Calibura 2, SSX 3, Star Wars: Rogue Leader, Zelda:WW, Tony 4. Residenta próbuję przejść na S. Diabelsko trudno zawsze mnie ostatni boss rozwala, a nie mogę wcześnie savować, natomiast zużyć mogę tylko jednego herba przez cała grę Jeżeli nie spełnię tych warunków to dupa z rangą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi