Skocz do zawartości

Rodzina Soprano

Blaise

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Fake sprawa została już zdementowana. Dementi w spoilertagu.

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez Timmy
  • Plusik 1
  • 1 rok później...
Opublikowano

Przeciez kazdy wie, ze prequel z jakimis mlodymi twarzami to nie to samo. To jak zrobic prequel the wire, the shield albo band of brothers lol. Na szczescie ludzie jeszcze sie szanuja i nikomu nie przyszedl do glowy taki poroniony pomysl aby beszczescic tak kultowa serie. Chyba za duzo remakow gierek lub wersji hd wam w glowie.

Zreszta o czym my tu w ogole mowimy, prequel rodziny soprano omg co za pomysl w ogole   :facepalmz:

• Plusik 2
Opublikowano

No i co z tego ze mowil. Od slow do czynow dluga droga. Jezeli ty jestes fanem odcinania kuponow z inna, mlodsza obsada tak kultowego serialu jak the sopranos to sorry, ale reprezentujemy dwa zupelnie odmienne podejscia do kina i kultowych serii.

Serial ustawil poprzeczke strasznie wysoko i nikt w HBo nie jest na tyle glupim aby te kupony odcinac i robic spin offy, prequelle swoich dotychczasowych serii no ale dla ciebie to takie smieszkowate "a wez zrobmy hihi moze bedzie fajnie".

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Skończyłem wczoraj to cudeńko od HBO i  nie mam słów po zakończeniu.

Na początku myślałem, że to rzeczywiście końcówka do wolnej interpretacji, ale po przeczytaniu tematu niestety zmieniłem zdanie :(.

Znakomite postaci, konkretne wątki przez wszystkie 6 sezonów i niepowtarzalny klimat plasują ten serial na samym szczycie mojego osobistego rankingu.

Z pewnością za jakiś czas wrócę do tego serialu raz jeszcze, a póki co możecie polecić jakieś dobre fanowskie stronki/artykuły do poczytania?

• Plusik 3