Gość _Be_ Opublikowano 21 czerwca 2019 Opublikowano 21 czerwca 2019 A czy HBO kiedyś zróbilo zły serial? No zrobiło ale jest ich mniej niż tych dobrych Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 21 czerwca 2019 Opublikowano 21 czerwca 2019 1 godzinę temu, _Be_ napisał: A pamiętacie śmierć Pokaż ukrytą zawartość Jackiego Jr? Kurła no byłem w szoku z Gino nie ma żartów Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 21 czerwca 2019 Opublikowano 21 czerwca 2019 (edytowane) chyba ci się młody jeszcze imiona mieszają edit: a dobra zapomniałem jak skończył Jackie Jr Edytowane 21 czerwca 2019 przez maciucha Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 21 czerwca 2019 Opublikowano 21 czerwca 2019 nie mieszają, od początku jak tylko zobaczyłem Vito to ogarnąłem że aktor to Gino z tej komicznej scenki Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 22 czerwca 2019 Opublikowano 22 czerwca 2019 A kogo roz(pipi)ało zakończenie Six Feet Under? Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 22 czerwca 2019 Opublikowano 22 czerwca 2019 No przecież napisałem na poprzedniej stronie, że SFU top1 zakończeń ever i nigdy nie będzie nic lepszego. Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 22 czerwca 2019 Opublikowano 22 czerwca 2019 szczerze? nie było to dla mnie zaskoczeniem i nie płakałem 3 razy obejrzałem SFU, zakończenie jest świetną klamrą, ale było dużo lepszych momentów w całym serialu Cytuj
Dahaka 1 863 Opublikowano 22 czerwca 2019 Opublikowano 22 czerwca 2019 SFU? Bardzo fajne zakończenie, ale jednak to z The Shield zawsze dla mnie numerek jeden. To po prostu czysta kulminacja całej fabuły, bez żadnego specjalnego montażu, smutnej muzyczki, specyficznego pomysłu czy innego kombinowania. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 22 czerwca 2019 Opublikowano 22 czerwca 2019 2 godziny temu, Figaro napisał: A kogo roz(pipi)ało zakończenie Six Feet Under? zacząłem 2 sezon, elegancki serial. na początku trochę ciężko było przyjąć, że dexter nie jest dexterem, ale już jest ok Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 23 czerwca 2019 Opublikowano 23 czerwca 2019 7 godzin temu, ragus napisał: zacząłem 2 sezon, elegancki serial. na początku trochę ciężko było przyjąć, że dexter nie jest dexterem, ale już jest ok To się trzymaj do końca. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 27 czerwca 2019 Opublikowano 27 czerwca 2019 Dlaczego Johnny Sack w ostatniej chwili odwołał zabójstwo Ralphiego? Swoją drogą lepiej tego Azjaty nie mogli dobrać. Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 28 czerwca 2019 Opublikowano 28 czerwca 2019 (edytowane) Przylapal żonę jak wpierdalała po kryjomu, tym samym go okłamując. Edytowane 28 czerwca 2019 przez TeBe 1 Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 28 czerwca 2019 Opublikowano 28 czerwca 2019 Johnny nie miał problemów z wagą żony, tylko z tym, że go cały czas okłamywała, że próbuje schudnąć. Jak już się wydało, że się "nie zabija", żeby za wszelką ceną zrzucić wagę, to zrozumiał, że zabicie Ralphiego z powodu żartu o grubasach nie jest uzasadnionym pomysłem 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 29 czerwca 2019 Opublikowano 29 czerwca 2019 Dzięki, chyba weszły mi te dwa piwa przy oglądaniu że tego nie załapałem, teraz wydaje mi się to oczywiste. Skończyłem S4E9 i kuuuuur,waaaaa oddawać Ralpha ;/// Scena z Chrisem jak wchodzi naćpany a Tony tłumaczy że "I found him like this" to jedna z najlepszych scen w serialu jak dotąd i zabawne nawiązanie do Ralpha który stwierdził "She fell" po zrobieniu worka treningowego z Tracy Jezu, ten serial jest tak piękny, dobrze że jeszcze piąty i długi szósty sezon przede mną bo strach pomyśleć co ze sobą zrobię jak go skończę. Żadnego serialu nie oglądało mi się tak dobrze pod względem klimatu, lato za oknem, jakieś żarcie pod ręką, oglądam intro i już jestem w innym świecie. Widzę siebie za dziesięć lat z dziesięcioma rewatchami Sopranos na koncie. 6 1 Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 30 czerwca 2019 Opublikowano 30 czerwca 2019 (edytowane) wlasnie skonczylem the sopranos, ja pier do le, dawno mnie nic tak nie rozye ba lo calosciowo jak ten serial chyba od czasow the wire, ze ledwo minelo 5 minut od skonczenia, a juz za nim tesknie, za postaciami, sytuacjami itd. mogliby go krecic w nieskonczonosc IT HAS BALLS ON THIS PRICK. 10 na 10 i hoy. Edytowane 30 czerwca 2019 przez Andżej Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 3 lipca 2019 Opublikowano 3 lipca 2019 Ja robię właśnie 3 rewatch w życiu, zdecydowanie utwierdza mnie po raz kolejny, że to jedna z najlepszych rzeczy jakie oglądałem. Tutaj zwykła rozmowa przy obiedzie to mistrzostwo. https://youtu.be/cSUFaSVPCRQ Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 10 lipca 2019 Opublikowano 10 lipca 2019 Zaczynam szósty sezon, ostatnie 21 odcinków które obejrzę po raz pierwszy Swoją drogą czy jestem odosobniony w opinii że Tony B nie był zbyt ciekawą postacią? Spodziewałem się że Buscemi wniesie dużo więcej do serialu, bez porównania z Richiem czy Ralphem. 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 11 lipca 2019 Opublikowano 11 lipca 2019 Moja ulubiona scena w serialu jak na razie, stan na s6e4 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 11 lipca 2019 Opublikowano 11 lipca 2019 Ja dopiero w połowie drugiego sezonu jestem Ależ bym se pyerdolnoł do US i powpierniczał te wszystkie żarcia, zapiekanki, pasty, pizze 1 Cytuj
kotlet_schabowy 2 730 Opublikowano 11 lipca 2019 Opublikowano 11 lipca 2019 W dniu 10.07.2019 o 19:13, c0ŕ napisał: Swoją drogą czy jestem odosobniony w opinii że Tony B nie był zbyt ciekawą postacią? Spodziewałem się że Buscemi wniesie dużo więcej do serialu, bez porównania z Richiem czy Ralphem. Dla mnie świetna postać i bardzo ciekawy wątek próby wyrwania się z gangsterskiego sposobu na zarabianie, jednocześnie gość, który nie był prostym bandziorem szanowanym głównie za argument siły/władzy, tylko inteligentnym, ironicznym (i często wrednym), honorowym (co w tym świecie jak wiadomo nie jest największą cnotą) kozakiem. No i ze względów na więzy rodzinne, przeszłość i zwyczajną charakterność jeden z tych, którzy umieli postawić się Tony'emu, co też tworzyło fajne sytuacje napięcia między nimi. Jeden z moich ulubionych bohaterów. Ralph i Richie to typowe chamy, których nikt nie chciałby spotkać w realu, popier.doleńce, które mogą odwalić cokolwiek, bo i tak ujdzie im to na sucho, co oczywiście nie znaczy, że są papierowi,w Sopranos praktycznie nie ma płaskich postaci, a już na pewno nie na pierwszych dwóch planach. 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 12 lipca 2019 Opublikowano 12 lipca 2019 Ciężko mi się ogląda ten szósty sezon bo... Tony za głośno oddycha nosem xD Serio to sapanie jest wkur.wiające, powinni to wyciąć w produkcji. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 15 lipca 2019 Opublikowano 15 lipca 2019 DON'T FORGET I'M A STRICT CATHOLIC 5 odcinków do końca ;/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi