Grabek 2 774 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Bez sensu ino ze s3 nie ma na maxie, chyba dwa tylko sa MAX 1 Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Godzinę temu, Grabek napisał(a): Bez sensu ino ze s3 nie ma na maxie, chyba dwa tylko sa MAX Oczywiście, że są wszystkie sezony 1-6 na Maxie. Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Są, właśnie oglądam pierwszy raz całość, kończę drugi sezon. Strasznie dobrze siadło. Jakbym miał czas to bym ciągiem leciał. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października 3 sezon chyba mój ulubiony i to mimo tego, że musieli zmienić scenariusz, bo aktorka grająca matkę Tonego zmarła, a jej wątek miał być ważną częścią tego sezonu. Cytuj
Grabek 2 774 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października On 10/25/2024 at 11:05 AM, HenrykIggO said: Oczywiście, że są wszystkie sezony 1-6 na Maxie. Ja pisalem o Umbre a nie soprano 2 Cytuj
lysyolec 7 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Za niedługo (po serialu Fallout), chyba wezmę się wkoncu za soprano. Mam nadzieję że mnie nie zawiedzie. Klimatem bardziej przypomina godfellas, czy może Ojca chrzestnego? Cytuj
Pupcio 18 381 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Sopranosi klimatem są podobni do Sopranosów 1 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Pierwszy sezon to zdecydowanie wpływ Scorsese, ale im dalej to zyskał własną tożsamość. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano piątek o 17:43 Opublikowano piątek o 17:43 Ani to Godfellas, ani to Ojciec Chrzestny. Serial jest na swój sposób unikalny jeśli chodzi o gangsterską otoczkę. Jest po prostu fenomenalny. Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano sobota o 10:27 Opublikowano sobota o 10:27 Moim zdaniem Godfellas i Ojciec Chrzestny są dużo lepsze niż Soprano, ale jak Faka pisał to są całkiem różne seriale. Sopranos to tak naprawdę Moder Family albo Na Wspólnej tylko w wersji z gangsterami, ale takimi "prawdziwymi", a nie wyidealizowana wersja. 1 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi