Skocz do zawartości

Ni no Kuni: Queen of the Holy White Ash

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

narzekacie....kto ma paragon będzie mieć z kampanii graczy za -50%, a kto nie ma to bodajże będzie wersja na ps store do kupienia więc można się złożyć na dwóch. Jak się zatem pokombinuje to za ok 120zł można Ni No Kuni nabyć już na premierę.

Opublikowano (edytowane)

Recenzja w PE tak mnie na to napalila, ze zaczalem odliczac do 25. Wczoraj obadalem demo, jest ok. Bardzo spodobal mi sie ten system walki, zbieranie tych pokemonow, wykorzystywanie ich w walce i mozliwosci ich transformacji (to jest kosa). Nie moge sie doczekac, a musze powiedziec, ze dotychczas na jrpgi lalem sikiem prostym.

jak ktos chce sie zlozyc to pisac pm (mam karte)

Edytowane przez Qvstra
Opublikowano

Ja na pewno sprawdzę - w DQVIII na ten przykład angielski voice acting był RE-WE-LA-CYJ-NY. Po demku śmiało mogę stwierdzić, że w NNK w tej kwestii nie odstaje znacznie od The Journey of The Cursed King. Poza tym podczas tych setek godzin, jakie zamierzam spędzić z tym tytułem, sprawdzę dosłownie wszystko, co gra ma do zaoferowania :D

• Plusik 1
Opublikowano

Jasna sprawa, że lepiej mieć wybór niż go nie mieć XD

Zgodzę się także, że w wielu jRPGach angielski dubbing wpływał skrajnie negatywnie na odbiór gry. Ale przekreślanie porządnego (powtarzam, porządnego) voice actingu z uwagi na jakieś uprzedzenia jest, delikatnie mówiąc, nierozsądne.

Opublikowano

Ja tam po prostu zawsze wolę oryginalną ścieżkę

Jeśli gra jest niemiecka i oryginalną ściężką jest niemiecki (czy to film, czy inne coś), to będę grał z niemieckim voice actingiem

w jrpg oryginalna sciezka jest japan oczywiscie : p

Opublikowano

Demka ostatnio coś mi w ogole nie wykrywało, więc może pogrzebali tam teraz.

Włąśnie zainstalowałem demko i odpalam...... :>

Opublikowano (edytowane)

Faktycznie dawno nie zaglądałem na PSstore. Nawet PS3 dawno nie odpalałem - dlatego się zapytałem. W każdym razie dzięki za odp.

Wiadomo ile czasu zajmuje ukończenie gry?

Edytowane przez agst
Opublikowano (edytowane)

Właśnie z kolegą krypq złożyliśmy się na pełniaka, który już leży na US PSS do porabia i ciągniemy... Wieczorem pierwszy kontakt z fullem!

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

full leży w ps store ale pograsz i go uruchomisz w lutym, na razie to go sobie tylko zainstalujesz ;)

uppss sorki nie doczytałem, że z amerykańskiego store, tam już była premiera więc się uruchomi

Edytowane przez Ficuś