Skocz do zawartości

Oceń okładkę Psx Extreme #155

Okładka PE#155 62 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę:

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

okladka_155.jpg

Jak dla mnie średnia okładka. W miare słaby art, chociaż widok miasta w postaci jest ciekawy, no i mała ilość napisów (to już standard).

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Tło niezłe, w sam raz pasuje na lato, ale i tak obniżam ocenę, bo drugi miesiąc z rzędu samochodziki. Dlatego 7/10

Opublikowano

W sumie stylistyka nie jest najgorsza, ale na targach pojawiły się dużo lepsze produkcje, z których można było jedna wlepić na okładkę nowego numeru. Ja tego nie ustalam, ale ostatecznie nie jest najgorzej.

Opublikowano

Okładka obrazkowo fajna, ale kolorystycznie to jakby kot na nią nalał. Niech będzie 6/10.

Opublikowano

strona techniczna: 7 (kompozycja, kolorystyka, układ - dobrze się to prezentuję)

tematyka: 3 (crap na okładce!? :rolleyes:)

7+3=10

10/2=5

Edytowane przez stoodio

Opublikowano

Dla mnie 8/10 Szału może nie ma, ale ogólnie podoba mi się.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Brak koksa ze spluwą z urzedu zasługuje na 5/10, poza tym fajne zestawienie Tannera z bryką i jeszcze ekstra wlepione miasto, pure style. Dla mnie bomba! Dycha!!!

Opublikowano

Podoba mi się, lubię autka i żółty kolor. Daję 8/10.