mortis 2 Opublikowano 26 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2010 najlepsza plyta eldo bez dwoch zdan. Leci u mnie jak mixtape od poczatku do konca bez sprawdzania ktory kawalek to ktory bo calosc jest jednolicie za(pipi)ista Cytuj Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 9 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2010 (edytowane) To co zrobili Returnersi z bitami to kosmos. Zdecydowanie, Eldo powinien kontynuować tę kolaborację. Bity w Jam czy Moje... to istny majstersztyk. Edytowane 9 sierpnia 2010 przez asfalt Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 10 października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 października 2010 Przesłuchałem ostatnio tę płytkę ponownie, odkładając na bok swoje wyobrażenie o twórczości Eldo i moje zdanie na jej temat obróciło się niemal o 180 stopni. Świetna płytka, praktycznie każdy kawałek do mnie trafił. Cudo! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 października 2010 Przesłuchałem ostatnio tę płytkę ponownie, odkładając na bok swoje wyobrażenie o twórczości Eldo i moje zdanie na jej temat obróciło się niemal o 180 stopni. Świetna płytka, praktycznie każdy kawałek do mnie trafił. Cudo! Masz rację, ale freestyle Eldoki przebija całą jego twórczość: http://www.youtube.com/watch?v=XBIcAbkue20&feature=related Mistrz! Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 11 października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 października 2010 ZOBACZ ELDOKA NA WOLNO, MASZ TUTAJ PRZED SOBĄ MOJĄ MYŚL UWOLNIONĄ, GOTÓW DO WALKI JAK LOBO I TAK JAK COP ROBO OCZYSZCZAM MIASTO ZE...<SMARKNIĘCIE> Z PUSTĄ GŁOWĄ.A WIĘC ZOBACZ JAK NA WOLNO ELDO JEDZIE CAŁY ŚWIAT PADA TUTAJ NA KOLANA, ZOBACZ ELDO CAŁY CZAS SIE STARA NO BO OBROŃCY TYTUŁU ZNISZCZĄ KAŻDEGO KTO FIKA Z PUSTĄ GŁOWĄ, ZNISZCZE WSZYSTKICH ZOBACZYSZ, ELDO MIASTO WYCZYŚCI Z TYCH KTÓRZY SĄ NIE NAJSYS ALE WORST,LEŻĄ NA PODŁODZE ZOBACZ ELDOKA ZNISZCZY PRZEJDZIE PO NICH JAK TAK JAK WALEC,ZNISZCZE, ZOSTAWIE CIE SEMPOM,ELDO PREZIDENTO,ZOBACZ TAK JAK NA KUBIE FIDEL CASTRO NIGDY NIE SKOŃCZE BO CAŁY CZAS MIKROFON WŁĄCZE, NIKT MI GO NIE ODETNIE, ZOBACZ ELDOKA WIĘC ZOBACZ TERAZ SPRAWDŹ TU, W PROGRAMIE SKŁAD, ERDO I RED, ZOBACZ WIĘC NA WOLNYCH MAJKACH NIGDY TO NIE KOŃCZY SIE, A ELDO POZDRAWIA WSZYSTKICH PIS JOU Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 774 Opublikowano 11 października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 października 2010 xD mistrz Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 11 października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 października 2010 xddd, kur'wa, przegiął i nagiął xddd ZOBACZ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 11 października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 października 2010 (edytowane) OCZYSZCZAM FORUMEK ZE...<SMARKNIĘCIE> Z PUSTOM GŁOWOM Edytowane 11 października 2010 przez Raiga Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 11 października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 października 2010 WBW 2011 finał Leszek Eldo Kaźmierczak vs Lech Roch Scorpion Pawlak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi