Skocz do zawartości

Ulubiona postać/postacie

Shunsui93

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hwo za całokształt ( oryginalny design, ulubiony styl walki, efektowny wygląd ciosów). Prócz tego, Lee za cwaniacki style, Kunimitsu za za(pipi)iście wyglądające ciosy w tagu, Kuma za ogólny polewkowy charakter tego miśka, Kaz za to, że jest badboyem (choć obecnie już nie takim jak za czasów Tekkena 2).

Opublikowano

zdecydowanie feng ,lubię groźnych kolesiów ktorzy nie owijają w bawełnę mocne szybkie ciosy zero kozaczenia feng forever !!!!

No Feng to dla mnie jedyna ciekawa postać od czasów Tekkena 5, może jeszcze Dragunov z DR-a.

Opublikowano

a ja bardzo lubie Boba bo lubie grać w komputer a Bob wyglada na takiego co tez lubi hihihihih :whistling:

wygrałem? :teehee:

Opublikowano

Lee Chaolan FTW!!!

Lubie go za wszystko...fajnie wyglada,ciosy efektowne(moj ulubiony to "-> x x x x x o" czyli 5 szybkich kopniakow lewa noga a na dokladke jeden silniejszy z prawej z obrotu).Zawsze gram w garniturku i praktycznie tylko i wylacznie nogami.Rak nie uwazam praktycznie wogole

Opublikowano

Lee Chaolan FTW!!!

Lubie go za wszystko...fajnie wyglada,ciosy efektowne(moj ulubiony to "-> x x x x x o" czyli 5 szybkich kopniakow lewa noga a na dokladke jeden silniejszy z prawej z obrotu).Zawsze gram w garniturku i praktycznie tylko i wylacznie nogami.Rak nie uwazam praktycznie wogole

Jak dla mnie post roku.

Opublikowano

Eeee, a mojom ulubionom postaciom jest Edi Gordon, naciskam nim tylko iks i kolko a jak sie fkuże to naciskam oba naraz i nie uznaje innych ciosuw...iks, kolko, iks, kolko, moge tak cały dzień

Opublikowano (edytowane)

Juz kapuje...dostaje z*eby za zle zinterpretowanego posta ale to moja wina.Wybaczcie.Casual odezwal sie w temacie gdzie przebywa duzo pr0 i zostaje wysmiany za dobranie zlych slow.

Jest to temat "ulubiona postac" a ja od siebie dodalem "ulubiony cios i imo najefektowniejsze kombosy".Nie chodzilo o to ze gram tylko

iks, kolko, iks, kolko, ...
ale ze nogami wychodza duzo bardziej ciekawe kombosy w przeciwienstwie do rak.

Co do samych postaci przybadli mi rowniez do gustu Bob i Ganryu

Edytowane przez Neo3016
Opublikowano

A ja lubie grać byanem bo to taki fajny zolniesz i lubie na palke taunta robic,i lubie pawla za jego dluga fryzure i darcie sie psy ciosie dul,skos,przud i trujkat (łaaaaaaa) pozdro i cwiczcie ;d

Opublikowano

Moja ulubiona postać to taka,której nie potraficie sprostać.

Są też inne postacie,które pokazywałem mamie i tacie ale ich pewnie jeszcze nie znacie.

Ostatnio jak poznawałem na praktisie nowe chary to z wrażenia zaśliniły mi się wary.

Pomyślałem sobie ''o jaki ten teken fajny taki kolorowy,niezwyczajny''.

Pozdro dla wszystkich i ich ulubionych postaci -dla wszystkich moich tekenowych Braci:D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

zdecydowanie Hwo za te kopnięcia piekne. Trenujac karate nauczyłem sie paru kopnięc własnie od Hwoaranga z gry xD w sumie fajna zabawa trenowac w realu i grać w tekkena :) mozna porównac ciosy itp ;D

Paula jeszcze lubie, ale tylko za to że Kyokushin reprezentuje choć jego ciosy są z dupy wziete i pochodzą z kata i raczej malo maja wspolnego z normalną walką XD

Jin ale ten z T5 i 6 gdzie odszedl od mishimowego stylu i to jest teraz bardziej czyste karate ;P

Asuka, fajna dupa i niezle wykręca ręce :]

• 2 tygodnie później...