Kazuun 221 Opublikowano 28 czerwca 2010 Opublikowano 28 czerwca 2010 Minęło już kilka ładnych tygodni, a podcastu nie widać.... czy ja może ślepy i mi umknęło ? O.o Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 28 czerwca 2010 Opublikowano 28 czerwca 2010 Faktycznie miał być, można było wstępnie Naczelnemu zadawać pytania do tego podcasta(a jak wiadomo naczelne są bardzo inteligientne).Może Ściera nie miał czasu i zajeli się czymś innym ale z pewnością pomysł nie został odrzucony i kiedyś się pojawi(będą przecież podcasty z innymi zgredami). Cytuj
speiderman 4 Opublikowano 28 czerwca 2010 Opublikowano 28 czerwca 2010 Cóż, kiedy akurat Ściera miał udzielić wywiadu, serwer miał długą awarię. Spisek? Sabotaż Ściery mający nie dopuścić by kłopotliwe odpowiedzi wyszły na jaw? Kali jednak wspomniał, że zgRedcast będzie, jak Ściera wróci z wakacji (to ile on tam siedzi?). Pozostaje czekać. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 28 czerwca 2010 Autor Opublikowano 28 czerwca 2010 Kali jednak wspomniał, że zgRedcast będzie, jak Ściera wróci z wakacji (to ile on tam siedzi?). Pozostaje czekać. Łaaaaa, to dlatego uciekł na Kretę buc jeden! Mnie się wydawało ze nagranie miało być dnia następnego (po topicu na PPE) i potem montaż. Awaria była jakoś z tydzień potem chyba. Dobra, czyli sprawa rozjaśniona - dzięki Cytuj
Gość LoganOldschool Opublikowano 29 czerwca 2010 Opublikowano 29 czerwca 2010 Ściera ma urlop do 1-go Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Ściera już zdążył pojechać nad nasze, polskie "morze", a podcastu dalej nie ma! Może w ogole z tego zrezygnujcie (zdejmijcie z głównej?)? Skoro mamy czekać kilka miesięcy na kolejny odcinek. Cytuj
Adkwach 6 Opublikowano 5 sierpnia 2010 Opublikowano 5 sierpnia 2010 Szkoda, ze tak to wygląda. Zgredcast mógłby być jednym z najciekawszych elementów na ppe. Wszak tyle lat ich czytamy, a teraz jest możliwość ich posłuchania. No ale jak widać coś nie bardzo wykorzystują to, na co papier im nie pozwala. Narobili zgredy wszystkim smaka, umożliwiając nam zadanie pytania dla ściery, a zgredcasta dalej nie ma. Nawet żadnych informacji, co do przyszłości tego pomysłu. Cytuj
Gość LoganOldschool Opublikowano 5 sierpnia 2010 Opublikowano 5 sierpnia 2010 Spamujcie Ścierę na GG Po 40-50 wiadomościach może coś ruszy Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 20 sierpnia 2010 Ano... niestety.... ani widu, ani słychu.... Pewnie teraz Ściera siedzi w szlafroku, w zaciszu własnego salonu, trzymając fretkę na kolanach, w ręce papieros marki "Męskie", w szklance Tymbark, a na twarzy usmiech, że nas wykiwali xD Yhh... Cytuj
Mr_Sciera 7 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Gdzie on? Znowu PE olewa Czytelników, ehh... Nie kupuje już ich. <rotfl> A tak serio. Kali dzwonił do mnie 2 tygodnie temu i mowił, ze przygotowują pytania. Coś długo przygotowuja . Ja sie ciesze, bo mam "babski głos" i tremuje mnie mikrofon. W ogólne nie wiem jak ja się na to zgodziłem. Cytuj
sprite 1 786 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Dobrze wiedzieć, że się coś ruszyło. No to teraz już tylko czekamy na tego Podcasta 1 Cytuj
Gość LoganOldschool Opublikowano 30 sierpnia 2010 Opublikowano 30 sierpnia 2010 (edytowane) Odespałeś już końcówkę dla cyborgów no to wypadałoby coś w końcu nagrać, babskim głosem się nie wykręcisz. Edytowane 30 sierpnia 2010 przez LoganOldschool Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 31 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 sierpnia 2010 Ja sie ciesze, bo mam "babski głos" i tremuje mnie mikrofon. A mogłeś po nagraniu zarzucić ściemę, że nie mogłeś samemu uczestniczyć, bo byłeś chory na anginę i podesłałeś Magdę. Podcast by się ukazał, a Ty wciąż NIE kojarzył byś się rzeszy fanów ze zniewieściałym superbohaterem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi