volken 0 Opublikowano 28 czerwca 2010 Opublikowano 28 czerwca 2010 Co sądzicie o tym tytule? Lepszy od DD & DD 2, gorszy? Ja pykam już trzeci dzień i normalnie full wypas Cytuj
triboy 973 Opublikowano 28 czerwca 2010 Opublikowano 28 czerwca 2010 Hmm, minęło chyba ze sto lat od ostatniej partyjki w DD:RAW... Nie powiem, kozacka gierka, ale jak myślę "Destruction Derby", to widzę "DD" i "DD2" . Może to przez to, że DD była mają drugą grą na PSX'a , oryginalną dodam Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 Według mnie udane rozwinięcie pomysłów z poprzednich dwóch wersji gry. Masa zakręconych tras i różnorodnych bryk daje radę, tryb singlowy wciąga (dużo do roboty), jedyn majnus to trochę nijaka muzyka, którą szybko zciszyłem, odpalając trzecią płytę Offspringa. Ogólnie świetna giera Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 2 października 2010 Opublikowano 2 października 2010 Pykałem w raw, jednak nie dała mi tyle frajdy co DD2. Klasyk pełną gębą. Nie powiem , że jazda na wieżowcach nie dawała rady Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi