Opublikowano 16 czerwca 20195 l Jeżeli chodzi o kawałki to każdy jest prześwietny na jakąś okazję. Dzień najbardziej robią mi The Egg & I No i Green Bird A z odcinków to chyba najbardziej zapadł mi w pamięć Toys in the Attic. O takiego Aliena nic nie robiłem
Opublikowano 27 lutego 20205 l Przyszła pora na Spika , bajka ma już swoje lata , ale krecha i ujęcia do tego mocarny ost i ciekawi bohaterowie . Mega !
Opublikowano 27 lutego 20205 l W dniu 27.02.2020 o 14:02, Wojtas1986 napisał(a): Przyszła pora na Spika , bajka ma już swoje lata , ale krecha i ujęcia do tego mocarny ost i ciekawi bohaterowie . Mega ! Jak ci się tak spodobał CB to obczaj sobie później samurai champloo,jeśli jeszcze nie oglądałeś. Animacja,postaci, ost też świetne, a i część osób pracowała przy obu produkcjach. W dniu 27.02.2020 o 17:09, Paolo de Vesir napisał(a): Gdzie oglądacie? Myślałem ostatnio żeby zrobić sobie maraton. Nyaa.si (ehhh ta autokorekta) Edytowane 27 lutego 20205 l przez Loko_PL
Opublikowano 27 lutego 20205 l Jedyny animiec do tej pory, któremu z czystym sumieniem mogę dać total 10/10. Bardzo blisko były tylko Akira i Monoke.
Opublikowano 9 marca 20205 l Królu złoty co za sztos , 15 ep jak złoto wchodzi. Te postacie , te zdjęcia
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Ruroni Kenshin chyba jedyny film aktorski na podstawie chinskich bajek, ktory mi sie dobrze ogladalo. GTO tez nie bylo złe, ale obyczajowke to dosc latwo przeniesc.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l W dniu 24.08.2021 o 10:05, Shen napisał(a): Ruroni Kenshin chyba jedyny film aktorski na podstawie chinskich bajek, ktory mi sie dobrze ogladalo. GTO tez nie bylo złe, ale obyczajowke to dosc latwo przeniesc. Kenshin jest genialny. Normalnie jakbym anime oglądał. A co do CB to nigdy jakoś nie obejrzałem, a słyszę tylko pochwały. Z postów wyżej wynika, że da się całość obejrzeć na nyaa.si, ale tam wszystko jest po japońsku najlepiej w jakieś aplikacji na TV (może być po angielsku z napisami) chyba, że jakieś torrenty w dobrej jakości. Niestety nie oglądam za dużo chińskich bajek więc nawet nie wiem gdzie szukać. Edytowane 24 sierpnia 20213 l przez Sedrak
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Jest gdzieś w odmętach internetów komplet odcinków oryginalnego serialu do obejrzenia? Chętnie bym łyknął raz jeszcze.