Dud.ek 2 058 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Ja pewnie najbardziej ogórkową stronkę ogarniam shinden.pl Cytuj
White Raven 15 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Taka ciekawostka, której i tak pewno nie obejrzę, aby nie spartolić sobie świetnych wspomnień z Anime. Cytuj
mugen 1 975 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Opublikowano 25 sierpnia 2021 A ja z chęcią obejrzę, od Firefly nie było żadnego fajnego przygodowego pseudo s-f, a jak wyjdzie kupsko to cóż, wspomnień z anime mi to nie zepsuje, najwyżej nie skończę. Altered Carbon wyszedł jak wyszedł, a książki nadal bardzo dobrze wspominam, może nawet jeszcze lepiej przez kontrast z serialem Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Opublikowano 26 sierpnia 2021 7 hours ago, mugen said: A ja z chęcią obejrzę, od Firefly nie było żadnego fajnego przygodowego pseudo s-f, a jak wyjdzie kupsko to cóż, wspomnień z anime mi to nie zepsuje, najwyżej nie skończę. Altered Carbon wyszedł jak wyszedł, a książki nadal bardzo dobrze wspominam, może nawet jeszcze lepiej przez kontrast z serialem A Expanse? Cytuj
mugen 1 975 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Widziałem ze dwa sezony, fajne, ale to nie przygodowe pseudo s-f. Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Później jest moim zdaniem dużo lepiej, ale pomijając ten serial to w sumie nie ma nic w tej tematyce Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 9 czerwca 2022 Opublikowano 9 czerwca 2022 Jakiś fan winyli? https://onvinylstore.com/pl/p/SEATBELTS-Cowboy-Bebop-EIN-VARIANT-WHITE-BROWN-2xLP/12605 Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 115 Opublikowano 21 września 2023 Opublikowano 21 września 2023 W wersji aktorskiej "Cowboy Bebop" największą gwiazdą był Ein... Sam serial live-action od Netflixa aż taki zły nie był; stylówa a.k.a. Luc Besson była, ale zabrakło wykończenia fabularnego i ,,tego bliżej nieokreślonego czegoś", co było obecne w klasyku serii anime z lat 90-tych! Pamiętam jak widziałem ten materiał, ot taką pokazówkę zza kulis pracy nad serialem Netflixa, jeszcze zanim zanim wypuszczano zwiastun; miałem po tym taki hype na tą serię! Mimo wszystko, jak dla mnie to cholerna szkoda, że Netflix postanowił skasować produkcję. To miało potencjał; przytuliłbym drugi sezon, nawet gdyby przejął go HBO, Peacock, PrimeVideo etc.: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi