Skocz do zawartości

Test Drive Unlimited 2

Featured Replies

Opublikowano

Dokładnie, to będzie jak z customizacją w takim Dragon Quest 9, gdzie szybko wklepałem name: 222 i wybrałem defaultowego chłopka co by od razu zacząć zabawę :whistling:

Teraz mam 11 godzin i troszkę tego żałuję, bo typa nie znoszę.

Edytowane przez Texz

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 78
  • Wyświetleń 11 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No, to mam już dłuższe posiedzenie z grą za sobą więc mogę się "wyżalić" na temat gry.   A więc zacznę od faktu, że gra sama w sobie jest zwykłą kontynuacją 1. Nie ma tu praktycznie nic wykraczające

• Tak jak mówiłem - nawet jak komuś TDU wydawało się bezpłciowe, to teraz Ibiza sprawia, że ci "neutralni" powinni się grą zainteresować (ja do nich należałem, ale oprócz tego brakowało mi gry, w której

• Mi gra się bardzo dobrze, jest kilka opcji do ustawienia sterowania kierownicą (oczywiście włącznie z FF, który na max urywa łapy, ponieważ kierownica działa w zakresie 180 stopni). Lada moment ma wyj

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

w sumie trailerek już "dość stary", prezentowany jeszcze na E3 :P dziwne tylko że nikt wcześniej go tu nie wkleił ;]

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ruszyła zamknięta beta więc i filmiki się pojawiły. na bank ktoś je zapisał i wrzuci ponownie albo nowe się pojawią. pooglądamy chociaż.

Opublikowano
  • Autor

ruszyła zamknięta beta więc i filmiki się pojawiły. na bank ktoś je zapisał i wrzuci ponownie albo nowe się pojawią. pooglądamy chociaż.

No kurde co jest ;/. Najpierw przesunęli premierę (za tydzień czy dwa chyba byśmy już grali), beta miała być otwarta to i tak ją zamknęli...

Pewnie i nawet filmików nie pooglądamy ;p.

Opublikowano

" the initial phase of its closed beta testing has begun and an elite group of dedicated beta testers have been chosen to help ensure Test Drive Unlimited 2 delivers the ultimate blend of exhilaration, open-world racing and luxurious, fast-lane lifestyle living"

bla bla bla

obstawiam że jednak będzie otwarta, lub chociaż szersza beta, tym bardziej dla tych którzy się zapisali na testy. możliwe też że wzrorem Blura wypuszczą to jako demo.

a o filmiki się nie martw. pogrzebie później i może znajdę te co podał sprite albo inne. gra wyszła do ludu, na pewno nie jeden się skusi i wrzuci filmiki do neta, spokojnie ;)

Opublikowano

a tak liczyłem, że załapię się na tą betę, oby jakąś otwartą dali lub demkooooooo

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Wysyłają i rozdają ponownie kody do bety też dostałem tylko jedno małe ale do bety na pc ;/ fuck.

Jakby ktoś chciał zdobyć klucz to wbijajcie na IGN/fileplanet i tam szukać odpowiedniego newsa.

Opublikowano

No właśnie tez się napaliłem, a tu zonk, wersja PC :confused:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

wszystko fajnie tylko martwi mnie dystrybutor na nasz kraj !!!

Opublikowano

o nie o nie o nie... tylko nie to

dokładnie, trzeba będzie grę skądinąd wykombinować!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bedzie lepsze od NFS HP ? :)

NIeee ;)

Opublikowano

kurcze naoglafdalem sie dzisaj gamepleyow z bety , i jesli tylko model jazdy bedzie na tyle ogarniety azeby dalo sie grac komfortowo na kierownicy, to kupuje :)

• 3 tygodnie później...