Skocz do zawartości

Test Drive Unlimited 2

Featured Replies

Opublikowano

Wlasnie chcialem zapytac jak gra sie na kierownicy DFGT. Czy w grze jest Force Feedback? Bo w takowym hot pursuit nie ma i na kiery grac sie fajnie nie da :(

• Odpowiedzi 78
  • Wyświetleń 11 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No, to mam już dłuższe posiedzenie z grą za sobą więc mogę się "wyżalić" na temat gry.   A więc zacznę od faktu, że gra sama w sobie jest zwykłą kontynuacją 1. Nie ma tu praktycznie nic wykraczające

• Tak jak mówiłem - nawet jak komuś TDU wydawało się bezpłciowe, to teraz Ibiza sprawia, że ci "neutralni" powinni się grą zainteresować (ja do nich należałem, ale oprócz tego brakowało mi gry, w której

• Mi gra się bardzo dobrze, jest kilka opcji do ustawienia sterowania kierownicą (oczywiście włącznie z FF, który na max urywa łapy, ponieważ kierownica działa w zakresie 180 stopni). Lada moment ma wyj

Opublikowano

Mi gra się bardzo dobrze, jest kilka opcji do ustawienia sterowania kierownicą (oczywiście włącznie z FF, który na max urywa łapy, ponieważ kierownica działa w zakresie 180 stopni). Lada moment ma wyjść patch (ufff,, nareszcie), który poprawi pewne aspekty w grze, więc pewnie znowu wrócę do ścigania po wyspach.

Opublikowano

No ja tak samo , odpuściłem trochę ale gry nie sprzedałem i nie zamierzam (pożyczyłem koledze) . Trochę dłuży się to czekanie na patch , z drugiej strony trochę tytułów ostatnio wyszło , i nawet nie ma się czasu wszystko ograć porządnie heh mam nadzieje na spore zmiany (przede wszystkim możliwość sprzedaży wygranych aut i multi)

Opublikowano

Z tego co czytałem na innych forach dowiedziałem się, że patch wyszedł, ale więcej spieprzył niż pomógł w sferze multi.