Opublikowano 16 marca 201114 l Wlasnie chcialem zapytac jak gra sie na kierownicy DFGT. Czy w grze jest Force Feedback? Bo w takowym hot pursuit nie ma i na kiery grac sie fajnie nie da
Opublikowano 17 marca 201114 l Mi gra się bardzo dobrze, jest kilka opcji do ustawienia sterowania kierownicą (oczywiście włącznie z FF, który na max urywa łapy, ponieważ kierownica działa w zakresie 180 stopni). Lada moment ma wyjść patch (ufff,, nareszcie), który poprawi pewne aspekty w grze, więc pewnie znowu wrócę do ścigania po wyspach.
Opublikowano 18 marca 201114 l No ja tak samo , odpuściłem trochę ale gry nie sprzedałem i nie zamierzam (pożyczyłem koledze) . Trochę dłuży się to czekanie na patch , z drugiej strony trochę tytułów ostatnio wyszło , i nawet nie ma się czasu wszystko ograć porządnie heh mam nadzieje na spore zmiany (przede wszystkim możliwość sprzedaży wygranych aut i multi)
Opublikowano 21 marca 201114 l Z tego co czytałem na innych forach dowiedziałem się, że patch wyszedł, ale więcej spieprzył niż pomógł w sferze multi.