Redmitsu 978 Opublikowano 16 marca 2011 Opublikowano 16 marca 2011 Wlasnie chcialem zapytac jak gra sie na kierownicy DFGT. Czy w grze jest Force Feedback? Bo w takowym hot pursuit nie ma i na kiery grac sie fajnie nie da Cytuj
winner 183 Opublikowano 17 marca 2011 Opublikowano 17 marca 2011 Mi gra się bardzo dobrze, jest kilka opcji do ustawienia sterowania kierownicą (oczywiście włącznie z FF, który na max urywa łapy, ponieważ kierownica działa w zakresie 180 stopni). Lada moment ma wyjść patch (ufff,, nareszcie), który poprawi pewne aspekty w grze, więc pewnie znowu wrócę do ścigania po wyspach. 1 1 Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 No ja tak samo , odpuściłem trochę ale gry nie sprzedałem i nie zamierzam (pożyczyłem koledze) . Trochę dłuży się to czekanie na patch , z drugiej strony trochę tytułów ostatnio wyszło , i nawet nie ma się czasu wszystko ograć porządnie heh mam nadzieje na spore zmiany (przede wszystkim możliwość sprzedaży wygranych aut i multi) Cytuj
TyskiPL 64 Opublikowano 21 marca 2011 Opublikowano 21 marca 2011 Z tego co czytałem na innych forach dowiedziałem się, że patch wyszedł, ale więcej spieprzył niż pomógł w sferze multi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi