Gooral 9 Opublikowano 30 czerwca 2010 Opublikowano 30 czerwca 2010 Jak to się stało, że nikt jeszcze nie założył w dziale Xboxa 360 tematu o tej fantastycznie zapowiadającej się produkcji? naprawiam ten błąd częstując was trzyczęściowym gameplayem. Szkoda tylko, że valve pracuje pełną parą nad kontynuacją Portala cztery lata zamiast zając się dokończeniem historii Gordona Freemana. Part 1 Part 2 Part 3 Gameplay 4 Gameplay 5 http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20100402132820/half-life/en/images/2/26/Portal_2_beta_ruined_chamber_7.jpg http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20100402142435/half-life/en/images/9/9b/Test_chamber_door_plants.jpg Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 30 czerwca 2010 Opublikowano 30 czerwca 2010 Dla mnie jedynka była super uwielbiam takie gry, ale szkoda ze dwie trzy godz i po grze ;// Oby ta czesc byla dluzsza i trudniejsza. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 30 czerwca 2010 Autor Opublikowano 30 czerwca 2010 (edytowane) Gameplay 4 Gameplay 5 Ja też uwielbiam Portal. Jedna z lepszych i najbardziej klimatycznych gier w historii. I te milusie gadające wieżyczki strzelnicze. No po prostu mnie urzekły Edytowane 30 czerwca 2010 przez Gooral Cytuj
B0dz1o 3 Opublikowano 30 czerwca 2010 Opublikowano 30 czerwca 2010 A ja bym chciał, żeby dwójka była wymagająca względem mózgu a nie palców, bo pierwsza część słabowała w tym temacie. Dla mnie była zwykłą zręcznościówką, może poza challenge'ami na liczbę kroków. Cytuj
MaZZeo 14 239 Opublikowano 30 czerwca 2010 Opublikowano 30 czerwca 2010 Byłem pewien że jest temat o_O ja też czekam, ale jeszcze sporo do premiery - Valve jak zwykle się opjerdala. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 30 czerwca 2010 Opublikowano 30 czerwca 2010 (edytowane) Ja pierniczę, ale masakra Kiedy to wyjdzie ? Edytowane 30 czerwca 2010 przez donsterydo Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 1 lipca 2010 Opublikowano 1 lipca 2010 (edytowane) Widzę duży progres w gameplayu w stosunku do 1ki, która bardzo mi się podobała - już zacieram łapki Edytowane 1 lipca 2010 przez KIELiCH Cytuj
MaZZeo 14 239 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Gra ukaże się 2 lutego 2011 FUCK YEAH! myślałem że sporo dłużej poczekamy. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 20 sierpnia 2010 (edytowane) 9 minutowy pokaz Portala 2 na GamesCon: LINK Jako fan half Life'owego Sci-fi jestm pod wrażeniem. P2 zapowiada się na bardziej rozbudowana wersję jedynki z ogromnym naciskiem na opowiadaną historię miejsca w którym się znajdujemy czyli laboratorium Aperture Science. Ogieńdym. Ale i tak chcica na Half Life 3 lub epizod 3 jest większa niż na P2. Edytowane 20 sierpnia 2010 przez Gooral Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Masakra, ta gra to normalnie masakra Te kombinowanie z ficzerami - super. Design - cudo. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 25 sierpnia 2010 Opublikowano 25 sierpnia 2010 Pierwszy masakra, w pewnym momencie się pogubiłem Cytuj
MaZZeo 14 239 Opublikowano 25 sierpnia 2010 Opublikowano 25 sierpnia 2010 Super, myślałem że Valve mnie nie zaskoczy trudnością zadań po tym jak przeszedłem modyfikacje Portala na PC Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Oby druga część była z dwa razy dłuższa jak pierwsza ;D Ogólnie nie mogę się już doczekać. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Skany z październikowego wydania PC Gamer, głównie na temat co-op: strona 1 , strona 2 to obrazek przedstawiający co-op boty, strona 3 , strona 4 , strona 5 , strona 6 Believe it or not, there was a time when Portal 2 wasn't even going to have portals Cytuj
MaZZeo 14 239 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Opublikowano 20 kwietnia 2011 http://www.gameblurb.net/featured/versus-portal-2-screenshot-comparison/ spora różnica na korzyść PS3, jestem mocno zdziwiony. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Musieli jakoś zrekompensować brak left 4 dead na ps3:) Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Roznica jest faktycznie duza. Na PS3 jest dostepny najlepszy port ze wszystkich. 2 w cenie jednego ;] Cytuj
Ins 5 816 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Zawsze wole multiplatformy na X360 ale w tym przypadky cieszy mnie lepsza wersja na PS3 bo i tak mialem wlasnie ta kupic (steam + kod na PCtowa wersje) Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 20 kwietnia 2011 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Mi to ewidentnie wygląda na niższą natywną rozdzielczość. No profit Valve - wezmę używkę dla zasady DF pewnie zrobi analizę to się zobaczy co nie bangla. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Prosta pilka. Jezeli dla kogos pierwszy Portal jest jedna z najlepszych gier tej generacji, to nie ma co sie zastanawiac i musi kupic na premiere. Od samego poczatku gra mnie rozlozyla na lopatki. Kapitalne teksty rzucaja na kolana i powoduja, ze co chwile parskam smiechem. Do tego dochodzi kapitalny voiceacting. Podam przyklad – z gory jednak mowie, ze samo przeczytanie go nie spowoduje parskniecia smiechem. Jest on raczej dla osob ktore kochaly pierwszego Portala i sa w stanie wyobrazic glados rzucajaca takim tekstem. (koncze zadanie) - wysmienicie ci poszlo... (modulacja glosu) wiadomosci o twoich dokonaniach zostaly wczesniej nagrane, tak wiec w zaden sposob nie odzwierciedlaja tego jak ci poszlo. Generalnie mozna co chwile boki zrywac. Ale trzeba czuc klimat, jak sie nie czuje, to teksty beda wydawac sie durne. Anyways... pod katem gameplayowym na poczatku malo co sie zmienia, gdyz zapoznajemy sie z calym sterowaniem i mozliwosciami. Wydaje sie wrecz, ze kopiujemy zadania z pierwszego portala. Dopiero pozniej dochodza swieze patenty i gra pokazuje pazurki. Zabawa kladkami, szescianami ktore zmieniaja kierunek lasera, to wszystko pokazuje, ze VALVe nie spalo i naprawde zastanawialo sie co dodac do rozgrywki. To nie jest zwykle bigger, better, more bad ass, to zupelnie nowe patenty na zagadki logiczne. Do tego dochodzi fenomenalny co-op, ktory mialem wczoraj okazje testowac z randomowa osoba i pozniej ze znajomym. Kapitalna zabawa z przeniesieniem doswiadczenia single player do multi. Mamy teraz do dyspozycji 4 portale zamiast 2 i zagadki staja sie coraz bardziej wymyslne. Plansz do coopa jest 5 rozdzialow z ktorego kazdy sie dzieli na 8 plansz. Wczoraj zaliczylem jeden chapter jedna godz. Czyli mozna liczyc, ze zabawy do co-opa jest na jakies 5-6h. Kapitalna sprawa. Jezeli ktos gral w pierwszego Portala, to o wiele szybciej wpadnie na rozwiazanie zagadek, bo duzo jest tu kombinowania z fizyka, timingiem itd. wiec tylko nowe patenty moga stanowic lekkie wyzwanie. Dla nowicjusza, pewnie zajmie to troche wiecej czasu, a osobom ulomnym polecam You Tube. Pod katem grafiki gra hula na silniku source... z jednej strony skladam poklon VALVe, ze potrafi z 7letniego silnika jeszcze tylko wykrzesac, i gry dalej potrafia prezentowac sie ladnie, ale z drugiej come on zrobcie w koncu nowy silnik, source jest juz stary i w zaden sposob Portal 2 nie moze rywalizowac pod katem graficznym z innymi tytulami. 1 Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Piekna gra, piekna. Wspaniale sie bawilem podczas tych 8 godzin z Portalem. Wyjątkowa pod kazdym wzgledem 10/10 Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Najlepsza gra tego roku i ledwo dwie strony, trochę siara panowie Cytuj
MaZZeo 14 239 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Do co-opa jest maczmejking czy można tylko ze znajomym grać? Cytuj
tomaszz04 6 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Jest, żeby połączyć się z randomowym partnerem trzeba wcisnąć Y (chyba)jak na ekranie będzie wyświetlać ci się lista znajomych. Działa to całkiem sprawnie, znalezienie kogoś do gry trwa niecałą minutę. Jakby był ktoś chętny na coopa to chętnie zagram gt: tomaszz PL Cytuj
MaZZeo 14 239 Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 (edytowane) Nie odpalałem co-opa. Ktoś chętny nabić sobie tego achievementa? Professor Portal 75 After completing co-op, complete Calibration Course online with a friend who hasn’t played before Inna sprawa: jak odpalić Peer Review? Edytowane 3 stycznia 2012 przez MaZZeo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi