Gość donsterydo Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 To będzie na 99% wydanie pudełkowe. 2 Gb na XBLA to ciut za mało. A nowe Halo na 99% nie wyjdzie w tym roku tylko pod koniec 2012. Cytuj
ziombel 4 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 Nie chcę zakładać nowego tematu, ale co się dzieje z BACK TO THE FUTURE? czyżby anulowali ją na xboxa? Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 (edytowane) ma się dobrze z tego co pamiętam. na ppe ostatnio nawet były artykuły to poszukaj i poczytaj. Edytowane 4 lutego 2011 przez Colin84 Cytuj
ziombel 4 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 Zbieg okoliczności. News sprzed godziny http://ppe.pl/news-5613-Back_to_the_Future_nareszcie_z_data.html A więc nie ma się dobrze. Nie na naszej konsoli Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 lutego 2011 Opublikowano 11 lutego 2011 Nie będzie nowych Tony Hawków czy GH to dobrze, ale True Crime mogli zostawić ; ( Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 11 lutego 2011 Opublikowano 11 lutego 2011 szkoda tego TC, oj szkoda. liczyłem na ten tytuł. może jednak projekt nie trafi do kosza i wrócą do niego za jakiś czas. dziw bierze że taką politykę obrali. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 11 lutego 2011 Opublikowano 11 lutego 2011 Będą płakać jak CoD się wypali na konsolach, a nie będą mieć żadnych nowych IP w produkcji. 1 Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 19 lutego 2012 Opublikowano 19 lutego 2012 Recenzja: Shank 2 Czy ten brawler sprawdza się w akcji? Najwieksza zaleta w grze, czyli tryb kooperacji nie wiadomo dlaczego wycieta, surival tylko na 4 levelach, szkoda... Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 24 lutego 2012 Opublikowano 24 lutego 2012 na ppe poczytałem że JSR/JGR wraca:D dla mnie news roku:) Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 25 lutego 2012 Opublikowano 25 lutego 2012 News roku, to byłoby Shenmue 3. W końcu odświeżają jedną z najlepszych gier poprzedniej generacji, a nie jakieś pierdoły. Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Specjalna seria chromowanych kontrolerów dla konsoli Xbox 360 już niedługo w sprzedaży! W posiadaniu Xboksa 360 ważne jest nie tylko samo posiadanie konsoli. Jeżeli jesteście wiernymi fanami sprzętu i się z nim identyfikujecie, to powinna was zainteresować szeroka gama specjalnych edycji akcesoriów dedykowanych maszynie do grania Microsoftu. Firma z Redmond właśnie zapowiedziała wydanie nowej serii kontrolerów. Dla mnie strasznie odpustowe. No ok, może nie wyglądają tak źle jak są uber czyste, ale zapewne wystarczy wziąć taki do ręki, aby wszędzie pojawiły się mazy i wyglądało to kiepsko. No i pewnie nieco są nieco bardziej śliskie. Dla mnie najlepszy pozostaje srebrny z czarno-białymi przyciskami. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Moim ulubionym padem był podstawowy czarnuch dodawany do Elitki. Szkoda, że na jednym z eventów jakiś frajer mi go podprowadził [*] I zgadzam się - błyszczące jest złe :potter: Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Keymaker jak skomentujesz swoja ocene Kinect Star Wars na tle ocen znanych serwisow? :potter: Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Moje wrażenia pochodzą z późnego builda gry, ale nie przeszkadza mi to w ciepłym przyjęciu pełnego produktu. W (pipi)e mam inne serwisy. Ważne dla mnie jest to, że nigdy wcześniej nie bawiłem się tak dobrze przy Kinekcie - to jest trochę spełnienie marzeń z 1997 roku, kiedy zobaczyłem starą trylogię na wideo. Będę bronił tej gry, ponieważ jakość to jej alternatywna nazwa :potter: Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Ja mam jeszcze jedna alternatywna nazwe: $ :potter: Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 So what? Gry to biznes - masz za złe komuś, że chce zarobić? :potter: Cytuj
MaZZeo 14 239 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 (edytowane) ! MS zrobił budżetowy dubbing dla gównianej gry, a zapewne dla Halo 4 nawet napisów nie zrobią. Edytowane 10 kwietnia 2012 przez MaZZeo Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 (edytowane) To Kinect zarabia w Polsce dla M$, a nie gry HC (a już na pewno nie Halo). Sad but true. Edytowane 10 kwietnia 2012 przez DonSterydo Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Nie no, byl czas, ze i na Halo (3) zarabial. Ale faktem jest, ze kinectowe gry wymiata najszybciej ze sklepowych polek. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 (edytowane) O jakiej porze dnia i nocy się nie wejdzie na Allgro, to gry na Kinect są najlepiej sprzedającymi się na WSZYSTKIE platformy. Nawet gry na PS3 tak dobrze się nie sprzedają. Inside info też potwierdza, że M$ kosi w Polsce kasę na Kinect jak cholera. Co do samego Kinect Star Wars, to zadebiutowało na pierwszym miejscu w UK, a 12% nabywców nabyło grę w bundlu z tą specjalną edycją konsoli za 350 funciaków. Edytowane 10 kwietnia 2012 przez DonSterydo Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Ja już nie będę pisał nawet czegoś w stylu "niestety, trzeba się z tym pogodzić". To się po prostu stało - Kinect przepuścił szturm na portfele ziemskiej populacji, oferując w zamian coś nowego, fajnego, co trafia do szerokiego grona. Microsoft zarabia, inwestuje w tę technologię - ja się jaram, bo jeżeli sprzedaż w Polsce wypadnie dobrze, to możemy się spodziewać poszerzenia funkcjonalności konsoli w naszym zaścianku. Proste to i logiczne :potter: 1 Cytuj
MaZZeo 14 239 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 http://www.euro.com....-3.bhtml#opinie dobra promocja dla tych co planują kupić x360, 250GB, 3gry, gold, 899zł no i korci mnie żeby nabyć... ale cholera zaraz się okaże że na E3 pójdą w dół z ceną i będą lepsze okazje. Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 gierki jak co są w wersji "cyfrowej" wiec nie ma pudełkowych wersji Cytuj
MaZZeo 14 239 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Wiem o tym. Wszystkie z nich bym o(pipi)ł na allegro, bo gearsy i reach mam, a Fable mnie nie interesuje.Poszłyby za 5 dych każda? A golda bym i tak musiał kupować w czerwcu bo mi się kończy. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 przez CD Projekt Red będę musiał kupić Xboxa dla jednej gry. Wiedzmina 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi