SOMan 0 Opublikowano 1 lipca 2010 Opublikowano 1 lipca 2010 Gram w Star Wars:The Force Unleashed już dobre kilka miesięcy i wymasterowałem całkiem dobre wyniki na wyższych poziomach trudności. Lecz nie mam pojęcia jak ukończyć grę by Stallkiller nie ginął w końcowym filmiku. A chcę zobaczyć drugie zakończenie gdyż niebawem ma być wydana kontynuacja gry. Jeśli wiecie w jaki sposób to proszę o posty. Z góry tnks.
Kalel 3 634 Opublikowano 1 lipca 2010 Opublikowano 1 lipca 2010 (edytowane) W wersji na PSP wystarczyło pokonać Vadera, a następnie zdecydować się na jego dobicie, po czym Starkiller walczył z Imperatorem. Edytowane 1 lipca 2010 przez Kalel
Kazuun 221 Opublikowano 2 lipca 2010 Opublikowano 2 lipca 2010 (edytowane) Raz: Żeś w takim dziale napisał, że nie mam pojęcia o jaką wersję Ci chodzi, to raz. Dwa: jedno zakończenie otrzymujesz po walce z Imperatorem, drugie po walce z Vaderem. Po prostu pobiegnij w stronę odpowiedniego przeciwnika. Trzy: Jeśli wiecie w jaki sposób to proszę o posty. Z góry tnks. To wersja prośby dla niedowidzących, czy jak? Edytowane 2 lipca 2010 przez Kazuun
Gość Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Jako że dziś 3, a kolega się nie raczył odezwać, wieczorem temat znika w czeluściach internetu.
SOMan 0 Opublikowano 3 lipca 2010 Autor Opublikowano 3 lipca 2010 Dziekuje. Wiec chodzilo o wersje XBoxowo lub ps3. Nie odp. bo tam gdzie bylem nie bylo sieci. z gory DZIEKI. DLA NIEDOWIDZĄCYCH:) "Ok, mam. Temat do zamknięcia". Nie bądź taki coco jumbo, bo się przejedziesz na tym /Stona
Rekomendowane odpowiedzi